Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PapaMangó

PapaMangó Járnitanuló

PapaMangó ID 9799045
    Köszönöm.

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek olvasd el a meghatározott számban aratható, speciális dekorok ismertetőjét!
    Az említett tárgyakon kívül több is lehet a farmodon.

Nagyon fontosak az első hozzászólásban leírtak! Használatukról, törlésükről.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/meghatározott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/

3. egerjoco

egerjoco Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Eloszor is elnezest kerek,ha nem jo helyen kerem a segitsegetek,uj vagyok a forumon.
    Roviden ,Lajhar tojas maximumra fejlesztve es tobbszoros frissites utan sem talalom a vaza ikon alatt.
    Segitsegeteket elore is koszonom.

4. A.Márti

A.Márti Járnitanuló

5. Kékmadár1

Munkatársam ellenőrizte!
    A házi kedvencek futtatójában van kitéve. Már korábban megvásároltad és fejlesztetted is!

Vulkánbungaló 2 szint néven keresd!

PapaMangó kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Szia!
    Pontosítsunk egy kicsit!
    Most vásároltad meg a lajhártojást?
    Ez esetben, előbb ki kell tenni területe és megvárni, amíg kifejlődik a vulkánbungaló.
    A fejlesztéseket ezután lehet csak rátenni.

Ha már korábban megvetted és kifejlődött a vulkánbungaló, akkor is területre kitéve lehet rárakni a fejlesztéseket.

Az alap dekort a Lajhártojás.
    Elérhető a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 168:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 4.000 TP/BTP
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.

A lajhártojásból fejlődik ki a Vulkánbungaló

Kihelyezhető : Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő :
    48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását.

A kifejlődött vulkánbungalóra tudod majd rátenni a fejlesztéseket.

2018.06.20.-án érkezett a Vulkánbungaló 2. szintű fejlesztése:
    Vulkánbungaló 2. szint

Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Meglévő vulkánbungalóra lehetséges ráhelyezni, így jobb tulajdonságokkal bír.
    Érési idő :
    Amit ad : 2500 TP/BTP + 15% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Újdonságok-a-bahamarama-szigeten-2019-02.17771/#post-972970

7. PapaMangó

PapaMangó Járnitanuló

A *****, ezt jól benéztem...Köszönöm szépen, és bocsi :)

8. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Nem tudok küldeni az egyik szomszédomnak már több napja napi ajándékot. Én mindig kapok tőle, nem viszont kiírja a rendszer, hogy egy nap csak egyet tudok küldeni neki. Ma is ez történt újra. Úgy kezdtem a napi küldést, hogy Vele kezdtem, 7/7 volt, és már írta is ki, hogy egy nap egy gazdának csak egyszer lehet küldeni. Ezért most írok, hogy legyetek szívesek nézzétek meg, hogy mi lehet az oka ennek. Már nagyon kellemetlen, hogy Ő küld nekem, én viszont nem tudom viszonozni azt. Kisfenyő ID 8339551 Köszönöm előre is.

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Azt legalább elárulhattad volna, hogy kiről van szó és mit szoktál/akartál küldeni neki, és mikor is történt mindez.

10. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    A vulkánbungaló fejlesztésével kapcsolatos a gondom. Eddig a vulkánbungaló2. fejlesztés a házikedvenc futtatóban volt, most viszont ott a további fejlesztéseket ott nem engedte kihelyezni. Át kellett tennem a kincses szigetre, hogy a fejlesztéseket rátehessem. Onnét viszont nem engedte visszatenni a házikedvenc futtatóba, pedig mivel TP növelő hatása van, ott lenne a helye. Ez a TP növelők aktiválásakor egy külön gond, plusz terület változtatásokkal és kattogtatásokkal. Tudnátok jelezni ezt a BP felé?
    Közben visszaolvasva látom, hogy másoknak is hasonló a gondja. Amikor a futtató megjelent a játékban, a rendszer felajánlotta, hogy oda lehessen helyezni a vulkánbungalót, ami logikus is. Az nem logikus, hogy a további fejlesztéseknél erről megfeledkeztek.

Utoljára szerkesztett: 1.3.19
  11. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Teszteltem a Vulkánbungaló 2. fejlesztését a Házi kedvenc futtatóban.
    Minden rendben működik, nem kell kitörölni és átvinni a dekort másik területre.
    Amikor ráhelyezed a fejlesztést, akkor a normál aratóra nyomva azonnal kész a fejlesztés és már rakhatod is rá a következő függönyt.

Gio, mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. avonmarika

avonmarika Junior szaki

sziasztok! a kincskeresősdi feladathoz a fákat majd titokfából lehet szerezni?ha nem akkor honnan lehet majd?nem tudom volt-e ilyen titokfa,ahol ezeket lehetett kapni..mármint valós pénzért venni..köszönöm a választ..de ha nincs lehetőség megnyerni,megvenni miért van a feladatok közt...

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    AB-ért tudod kiváltani őket a szentélyből. Mármint a hozzáférés jogát.S utána meg tudod venni a piros kosár alól. :)
    Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ahamarama-szigeten-2019-02.17771/#post-972971

Utoljára szerkesztett: 1.3.19
  14. avonmarika

avonmarika Junior szaki

Ninett79 kedveli ezt.
  15. RavaiBandi

RavaiBandi Utánpótlás-írogató

Szia azt szeretném kérdezni hogy a házi futtató területre mit s zabad kirakni.Válaszod elööre is kőszőnőm Ravaibandi gazda. ID37167201

16. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Jelenleg 1300 trágyát tudok venni.
    Ha bővítem a jelenlegi rúnával, több lesz?
    Mi a maximum mennyiség?

17. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Itt .
    Az erdei tisztás ismertetője

18. Wellwisher

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. chiraeva

chiraeva Utánpótlás-írogató

Segitseget szeretnek !Hol tudom megszerezni a vulkanbungalot ?A fejleszteseket maskeppen nem tudom hasznalni.Koszonom szepen !

20. Wellwisher

Szia!

2018.03.17.-én érkezett a játékba a Lajhártojás, melyet a Maja majmok szentélyében lehet kiváltani:
    Lajhártojás

Elérhető a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 168:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 4.000 TP/BTP és kifejlődik a Vulkánbungaló

Ebből a Lajhártojásból fejlődik ki 168 óra múlva a Vulkánbungaló:
    Vulkánbungaló
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 48:00 óra
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását

Ezt a Vulkánbungalót pedig tovább tudod fejleszteni:
    2018.06.20.-án érkezett a Vulkánbungaló 2. szintű fejlesztése:
    Vulkánbungaló 2. szint

Kihelyezhető :
    Érési idő :
    Amit ad : 2500 TP/BTP + 15% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül

Itt pedig a legújabb fejlesztései:

Vulkánbungaló 3. szint
    Amit ad :
    3000 TP/BTP + 20% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    Hozzáférés: 8. kamrában 20 AB-ért

Vulkánbungaló 4. szint
    Amit ad :
    3500 TP/BTP + 25% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    Hozzáférés: 8. kamrában 25 AB-ért

Vulkánbungaló 5. szint
    Amit ad :
    4000 TP/BTP + 30% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    Hozzáférés: 8. kamrában 30 AB-ért.

mebajah kedveli ezt.