Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

jófarmerlány és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. TurbóTom

TurbóTom Utánpótlás-írogató

Azt még nem. De köszi a választ.

3. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Sziasztok! Miért van az, hogy bármit ültetek a BAHAMARAMÁN ( citromfű, ananász)a fák betakarításán kívül semmire nem ad hamgvillát /arra is csak nyamvadt 7 darabot/. Ráadásul a tenyésztésnél sem minden második tenyésztési szintű tenyésztésre ad hangvillát, hanem kb. tízből hétre.

4. Kékmadár1

Szia!
    Hangvilla felröppenőre csak az esőerdőben számíthatunk! Más területeken nem kapunk.
    Hangvilla
    Érkezhet:
    • növények, fák, ólak és terményes ólak aratásából az alábbi területeken:
      • CSAK az Esőerdőben 2019.03.09. 14:00 és 2019.03.10. 14:00 óra között
    Kérlek olvasd el az event ismertetőjét a zöld feliratra kattintva!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tengeri-szimfónia-24-órás-gazdaköri-küldetések.17798/#post-976890

5. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Úgy gondoltam nem haladja meg a képességeimet egy egyszerű szöveg értelmezése. Kérlek világosíts fel engem tudatlan ösztönlényt, hol találok a piros, bekeretezett részben utalást a "CSAK az esőerdőben" megjelölést. Nem értem, hoigy egy rém egyszerű eventhez miért kellene minden alkalommal event ismertetőt olvasni? Nem a feladatot nem sikerült megértenem, hanem hiányos, BUGOS ezért félrevezető, a játékmezőn a feladat ismertetése

6. Kékmadár1

Az eventismertetők nem ok nélkül készülnek. Nincs annyira egyszerű event, aminek minden információja beleférne egy szövegbuborékba.

Köszönjük a jelzést a szövegbuborékról! Továbbítjuk a fejlesztőknek.

7. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Be nem ismernétek a tévedéseiteket >:(

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igazad van, a szövegbuborék szövege valóban lehetne pontosabb, jobban megfogalmazott.
    Mindazonáltal meg kell jegyeznem, hogy a moderátorok nem saját maguk szórakoztatására töltenek órákat az event ismertetők megírásával, hanem a játékosok informálása érdekében.
    Tekintsd ezt úgy, mint egy használati útmutató ahhoz az árucikkhez a boltban, amit éppen megvásároltál.
    Nem kötelező elolvasni, használatba veheted az eszközt nélküle is. Azonban ha működése közben valami probléma merül fel, akkor a gyártó mossa kezeit, a használati utasításra fog hivatkozni. Nem olvastad el, nem tartottad be - ergo a te hibád ami történt, nem tartoznak érte felelősséggel.

Othep, Katka54 és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. paloooo

paloooo Fórumelemző

Sziasztok!
    Nem enged koktélt keverni. Pedig minden adott hozzá! Miért?

Tiltott képfeltöltő oldal használata miatt a linket töröltem!

Kékmadár1

Köszi!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.3.19
  10. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek próbálj meg ki és belépni a játékba. Vagy egy másik böngészőből belépve próbáld meg elindítani a keverést!

Utoljára szerkesztett: 9.3.19
    osztrak12 kedveli ezt.
  11. paloooo

paloooo Fórumelemző

Rendben..., köszi.
    Óhhh..., hát persze h. nem ment..., hisz nem volt áram...:(
    Már pörög...:)

Köszi...:)

osztrak12 kedveli ezt.
  12. paloooo

paloooo Fórumelemző

Szia!
    Tudom, h. nem a megfelelő hely..., de nem találtam a dekorokra vonatkozó topikot...:(
    A dekor neve melletti kis + jel..., mit jelent?

Tiltott képfeltöltő oldal használata miatt a linket töröltem!
    Kékmadá1

Köszi!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.3.19
  13. Kékmadár1

Szia!
    A különleges jutalmazó tulajdonságú dekoroknál látható, amíg adják a + jutalmat!
    A jutalmazó tárgyakról a zöld feliratra kattintva olvashatsz részletesen.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/meghatározott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/

14. paloooo

paloooo Fórumelemző

Köszi a választ! Így már értem!

15. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

16. Marosigabi

Marosigabi Haladó

jó reggelt, szeretném megkérdezni, hogy hol lehet, ill. melyik állat terméke a " tiki totem", sajnos most nincs időm keresgélni, nagyon rossz a szemem és nem tudok sokat olvasni. Előre is köszönöm. További szép napot.

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tukán terményes ólja a tikitotem műhely.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Köszönöm a gyors választ

Bocsánat, de még egy kérdésem lenne, hol tudom azt megszerezni? mármint a tukán terményes olját?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.3.19
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

20. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Ó,de szomoru vagyok, pedig minden eventet csinálok, csak nem mindegyiket tudom befejezni, ez lehet a gond, na nem baj, majd egyszer talán, igy vagyok a Pannival is csak egyetlen darab kellene a tölgyhöz, de az se jön, még cserébe sem. ez a pech. De azért élvezem a játékot. Köszönöm a kedvességed. további szép napot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.