Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A teliholdas farmrész:

teliholdas terület.png

Kattintás után egy mesebeli kép fogad.

A középső részen az információs buborék jelzi, melyik a Kísértetjárta kúria.

Te már használod is, van kihelyezve néhány tárgy ott. :)

Egyes (1.) számmal jelezve a jól ismert teliholdas farm.
    Kettes (2.) számmal immáron egy újdonság. Neve: Kísértetjárta kúria. - Kerge kerthez hasonlóan ide is dekorációs tárgyakat tudunk elhelyezni.
    Hármas (3.) számmal jelezve pedig a másik frissen játékba kerülő terület. Neve: Gombaerdő. - Rémnövények, Rémólak és Rémfák helyezhetőek el rá.

Teliholdas farmon változás nem történik, belső kinézete a megszokott.

(Jobb oldali kastély szám nélkül egyelőre csak kiegészítő dekorációs elem, tulajdonsága nincs, rákattintani nem tudunk)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. mamarygen

Szia!

Melyik állat a rakoncátlankodó?

Ha megfogod az egér billentyűjével és a választott feladathoz közelítesz vele, illeszd a szöveges feliratra.

Ha fényesebben látod, akkor kell elengedned, ott fog maradni.

De várom az állat nevét, hátha kell a támogatás is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. mamarygen

Szia!

Mi az a lepedő?

A függönyt érted alatta?

Az event leírásában ott a segítség is.

Tekintsd meg, kérlek:

Szentjánosbogár
    (ez csak a főcím a beazonosíthatóság kedvéért, az alap dekor neve Szentjánosbogár játszótér. )

Érési idő: 10:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 1x2
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület és Gombaerdő)
    Fejlesztés: "Függöny" segítségével (Szentjánosbogár játszótér fejlesztés)
    .
    -
    Név
    -
    -
    Kép
    -
    -
    TP / BTP
    -
    -
    Extra jutalom
    -
    Szentjánosbogár
    játszótér
    [​IMG]1200-
    Takaros
    szentjánosbogár
    játszótér
    [​IMG]1400-
    Virágdíszes
    szentjánosbogár
    játszótér
    [​IMG]1600-
    Kivirágzott
    szentjánosbogár
    játszótér
    [​IMG]180010 db Teliholdas láda

.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

most a szentjanit sikerült képzőbe tenni, a többit sajna nem.

5. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    Szeretnék még kriptamécsest, de sehol nem találom, ahol megszerezhető lenne. Cserélni sem lehetett. Megköszönöm, ha valaki segít.

6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Kriptamécses kaktusz titokfaként érkezett a játékba.
    Megjelent event nyereményeként és volt már cserélhető is.
    Jelenleg nem lehet hozzájutni.

7. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Köszönöm szépen. Sajnos csere napkor sem volt cserélhető, hacsak én nem néztem el nagyon valamit.
    Köszönöm a segítséget.

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kollégám távollétében engedd meg, hogy én válaszoljak.
    A többi állatkád, melyeket nem tudsz betenni a képzőbe ébren vannak?
    Melyik állatot hová szeretnéd tenni?
    Ha ezt tisztázzuk, akkor megnézem, hogy mi a gond és beteszem az állatokat a képződbe.
    De ezt a lehetőséget nem tudjuk többször felajánlani, mert az eventet Neked kell megcsinálnod!

9. -panama12-

-panama12- Aktív író

Köszönöm! Próbálkozom.

10. bazsarózsa17

bazsarózsa17 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Unatkozó trutyi gazdaköriben,hogy lehet a Trutyi hoz hozzájutni ? Sok helyen nézem de nem találom. Köszi a segítséget! Szép napot!

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia

Trutyimalom
    Elérhető: Jack boltjában kiváltható: 50 zombijuh, 5.000 gülüszem, 2.500 lábgomba, 3.000 pöttyös horrorka, 48 medúzagyümölcs
    Érési idő: 3:00 óra
    Termény: 1 db trutyi
    Tapasztalatpont: 220 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    Kihelyezhetősége: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Etetéséhez 1 db trutyiszörnytáp + 1 db trutyiszörny szükséges
    Tárgy mérete: 2x2
    Pajtaértéke: 3136 CSP

12. bazsarózsa17

bazsarózsa17 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!!:)

13. Gondoz-lak

Gondoz-lak Fórum-zöldfülű

Szép napot! Nagyon szépen kérem segítsenek!! Valamit nagyon elbénáztam! A "Bevezetés a rémítő farmmunkába" eventnél
    a zombijuhot nem engedi befejezni!! az 1 feladatot teljesítettem majd szundizott amit felébresztettem! és a "befejezés" gomb nem vált zöldre!! Így nem tudom folytatni az eventet! Mit rontottam el??? Farm nevem: Gondoz-lak ID számom: 9175263!! Köszönöm a segítséget!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.3.19
  14. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Elnézést ha csak értetlen vagyok a " Bevezetés a rémítő farmmunkába" eventtel kapcsolatban. Többször végigolvastam az ismertetőt és nem találom a problémámra a választ. A felébresztett állataimat,- hiába van meg a szükséges eventnövény vagy felröppenő mennyiség -mégsem tudom fejleszteni. Mit rontok el?CsoknyaID: 55719583

Hibiszkusz68 kedveli ezt.
  15. Hibiszkusz68

Hibiszkusz68 Járnitanuló

Sziasztok! Tudna valaki segíteni. Hiába olvastam el a rémes event leirását többször is. Nem értem mi a különbség az alsó szines pontok között és a felsők között. Hiába csináltam meg mind a 3 képzést, nem sikerült szintet lépnem.

Csoknya kedveli ezt.
  16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Megpróbálok képpel illusztrálva segíteni. Az alsó (barna) mezőben a színes pontok az állataid szintlépéshez szükséges képességeinek szintjét mutatják. A felső sárgában a jelenlegi képességeit. Ha az alsó barnánál a "Befejezés"-re viszed a kurzort, akkor a felső sárgában a fejlesztésre váró képességek piros, míg a megfelelő szintűek zöld csíkkal jelöltekké válnak. Íme a kép róla :

Jelen esetben nálam a Macskatündér (balról a második) várja a "Vetés" képességének a kétszeres növelését.

17. |Tamás|

Szia!

Felső sárga ablakban láthatjuk, hogy a Sötétlő szentjánosbogár jelenleg minden képessége 0-ás szintű.
    Az alsó barna részben pedig láthatjuk, hogy a "nagyobb" nyeremény begyűjtéséhez, azaz a továbblépéshez pontosan milyen tulajdonságoknak kell meglennie. Természetesen lehetne tovább haladni, hogy most például a metszést fejlesztjük tovább. Amíg viszont a minimum képességi szint nincs meg, addig nem tudunk szintet lépni.

18. |Tamás|

Szia

Felső sárga ablakban láthatjuk, hogy a Sötétlő szentjánosbogár jelenleg minden képessége 0-ás szintű.
    Az alsó barna részben pedig láthatjuk, hogy a "nagyobb" nyeremény begyűjtéséhez, azaz a továbblépéshez pontosan milyen tulajdonságoknak kell meglennie. Természetesen lehetne tovább haladni, hogy most például a metszést fejlesztjük tovább. Amíg viszont a minimum képességi szint nincs meg, addig nem tudunk szintet lépni.

19. |Tamás|

Szia!

20. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Kedves franyo121, akkor a fenti leírás tükrében az én macskatündéremet az almánál fejleszthetném, meg is van hozzá a 200 db rémkáposzta mégsem megy.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.