Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Minden szigetes dolog jogát a Maja templomban kell kiváltanunk. Ameddig nem szerezted meg a hibiszkusz jogát, addig a piacon sem tudod megvásárolni a növényt.

2. Cecőke

Cecőke Utánpótlás-írogató

Oké, kösz szépen.

3. Dalma76

Dalma76 Járnitanuló

Szia ! Befejeztem az eventet és még mindíg nem tudom,hogy a Bahama szobor mi, hol keressem. Kérlek, segíts megtalálni. Köszönöm.

4. -East17-

Szia!

Ahogy a kollégám is elmondta neked:

Mivel az event leírásban a jutalmak közt nem szerepel ilyen szobor, ezért ott hiába keresed. Szerepel viszont a teljesítés feltételei közt. Vagyis ha nincs meg egyik vagy másik növényed az event befejezéséhez, akkor szükséged van annak a szobornak a kiváltásra, ami a kérdéses növény jogát adja számodra.

5. Másik farmomról írok most, mert olvastam a válaszodat. A dolog sokkal egyszerűbb és érthetőbb lenne, ha ilyen esetben a tájékoztatás úgy szólna: feltétel az aktuális /hibiszkusz stb/ szobor kiváltása. Ez esetben én sem kérdeztem volna. Köszönöm.

6. -East17-

A táblázatban a szükséges szintek jelzésére szolgáló oszlopban található a "Bahama szobor" kifejezés, abban a sorban ahol szigetes növényt kér. Nyeremények vagy jutalmak felsorolásai közt nincs ilyen kitétel. Sajnálom, hogy ebből arra következtettél, hogy mégiscsak jutalom lenne a szobor.

7. hugineni

hugineni Aktív író

Sziasztok,Jó estét.Boldog új évet mindenkinek,A szigeten el értem a 191-ik szintet,Tudom még sokat kel dolgoznom a 200-ik ért.De érdekelne,Ha el érem, a 200-at.Utána mi jön?Nincs tovább sziget?

8. -East17-

Szia!

A sziget jelenleg 400 szintből áll, tehát van még előtted is lehetőség.

9. földbirtokos70

földbirtokos70 Junior szaki

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! szép jó estét ! szeretném megkérdezni, hogy lehet, hogy az egyik farmon lehet 300 FA-at 450 FT-ért vásárolni, a másikon csak összevonva más termékkel 1480 .- lehet megvásárolni ? köszönöm a választ.

10. hugineni

hugineni Aktív író

Köszi a gyors választ,és el nézést kérek,Téves volt az információm.

11. -East17-

Szia!

A farmokon az ajánlatok nem egyformák. Vannak különleges lehetőségek amik farmonként általában egy alkalommal bukkannak fel, ilyen a 450 forintos ajánlat is.

12. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

sziasztok

esetleg meg tudná valaki mondani mikor lesz elérhető a kökény a piacon??

köszi

13. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Még nincs az időpontról hivatalos információnk. Amint lesz, azt közzétesszük itt, a fórumon.

14. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

köszi a választ

15. Harcikoczka

Harcikoczka Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy érdemes a megbízásokat csinálgatni? 24-es vagyok és csak most vettem észre,hogy van ilyen is (még új vagyok). Érdemes felhúznom a megrendelőket? Szinte elenyésző amit jelenleg adnak csengőpengőt és tp-t :/

16. gabipapa46-

gabipapa46- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Meg tudná valaki mondani,hogyan tudom a szerencsekeréken nyert diszkórózsát felhasználni? Nem lehet egyik földre sem kirakni,akkor mire való?

17. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    A bahamára és a bahama kergére tudod kitenni.

18. rongyostaxis

rongyostaxis Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    A pikniktakaróról hol találok leírást?

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A pikniktakaró a textilmalom terméke.

Kétféle textilmalom és pikniktakaró van a játékban.
    Az egyik textilmalom a júliusi eventben volt nyerhető. Az törlés után azonnal beváltásra kerül, és az abból származó piknik takaró is szintén. Ennek etetése kizárólag szupertáppal történik, nem szükséges hozzá az energiaszelet előállítása.
    A július event leírásában részletesen olvashatsz minden szükséges információt.
    A másik, a Farm-kemping eventben nyerhető textilgyár nem tűnik el törléskor a menüből, és az abból származó pikniktakaró sem kerül beváltásra, hanem a termények közé kerül a pajtában. Ennek az ólnak az etetése már mókussal és táppal történik. További részletek az alábbi leírásban olvashatóak:

20. rongyostaxis

rongyostaxis Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ.

_tHUNder_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.