Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Napenegia-telep a szalamandra terményes ólja. Eventnyereményként érkezett a játékba. Jelenleg sajnos nem tudsz sehol szerezni.
    Beszerzésére, csereevent idején lesz lehetőség.

Termény:
    Napelem

Termény pajtaértéke: 1.748

Napenergia-telep
    Indításhoz szükséges: 1 db szalamandratáp, 2 db szalamandra
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2

Kép
    .................................
    NévTulajdonságok
    .....................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Napenergia-telepTermény: 1 db napelem
    Érési idő: 12:00 óra
    Tapasztalatpont: 255 TP
    Trágya mennyisége: 3 db
    nem megépíthető2017. október
    Event: A vadon állatai

https://board-hu.farmerama.com/inde...k-és-ólak-a-játékban.16260/page-2#post-860715

2. imrezoltan

imrezoltan Fórum-zöldfülű

Sziasztok az üres fészek hol található köszi.

3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Csak egy apró megjegyzés a kérdésedhez.
    Hivatkoztál Toma táblázatára. (Én is gyakran használom.) Ott láthatod, hogy pirossal kiemelte a bónuszok negatív hatását is.
    Annyira pontos és precíz anyag, hogy érdemes minden "szavára" figyelni. ;)

upload_2019-3-23_10-17-32.png

-BombadilToma- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ha a Hírek felületen a harsona ikon (fentről a 2.) Ideje elbúcsúzni plakát "vásárlás" gombjára kattintasz, az "Üres fészek áruház"-ban találod magad. (Ami korántsem üres, viszont jó drága. - Szubjektív vélemény.)

5. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mennyi ingyen pörgetést buktam el a csemegés láda kibontása után? :(
    Sosem szokott ennyi pörgetést adni, de most adott 69 db-ot, a 33 ládából. Viszont nem tudom, hogy mennyi pörgetésem volt a kibontás előtt. Nem lehetne erre valami megoldást találni? Sosem adott még ennyit, egyszer sem, pedig volt hogy egyszerre 33 ládánál többet nyitottam ki. Nem lehetne jelezni a központnak, hogy ha már vannak pörgetést adó ládák, akkor ne 99 db legyen a maximum, ami tárolható?? Nagyon nem fair. Pláne, hogy sosem adott még ennyit egyszerre, most meg igen.
    Köszönöm!
    Gazda: Szama ID: 1997550

6. beryke7070

beryke7070 Járnitanuló

Lenne egy kérdésem mit kell csináljak nem tudom a KINCSHEGYEK eventet elkezdeni???

7. Kékmadár1

Szia!
    Türelmedet kérném, amíg munkatársam elvégzi az ellenőrzést!

8. Kékmadár1

Szia!
    Játékot az 1. szinten lehet kezdeni. A felső sorban balról a 4. szobára kattintva.
    A jobb oldalt látható hogy 2000db. búza a beadandó. Ha rendelkezel a szükséges mennyiséggel a keresés felirat zöld színű. Rákattintasz a keresésre és kész is! Következhet a következő szoba.

Kérlek olvasd el az event részletes ismertetőjét a zöld feliratra kattintva!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kincshegyek-event.17844/#post-980332

mebajah kedveli ezt.
  9. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Kékmadár kollégám távollétében én válaszolok neked.
    Ellenőriztem, amit kértél.
    2019-03-23 11:38:45-kor nyitottál ki 33 db Csemegés ládát. Ezekből 23 db szabad pörgetést kaptál. 11 db-ot veszítettél el.
    Ez a mennyiség szerencsére nem akkora, hogy emiatt bánkódj.

A helyzetet fordítva kellene nézni: pont azért vannak a ládák, hogy azokban tárolni lehessen a pörgetést és rád van bízva, hogy mikor mennyit bontasz ki. Abban igazad van, erre oda kell figyelni, de még mindig jobb, hogy tárolható a ládákban, mintha sorozatban vesznének el. Azt a véleményedet, hogy "ez nem fair", pont emiatt nem osztom.
    Szabad pörgetést tartalmazó ládát akkor érdemes bontani, amikor egyáltalán nincs sima pörid.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Szama

Szama Fórum veteránja

Köszönöm, hogy megnézted nekem. Viszont akkor nem értem, hogy a felugró ablakban miért 69 db-ot írt ki? Ahogy ezt megláttam kapcsoltam, hogy nem pörgettem el előtte többet az ingyenes pörgetésekből. Szerencsére akkor mégsem 69 db-ot kaptam, hanem jóval kevesebbet, így tényleg nem gond... Általában mindig figyelek a pörgetésekre, hogy ne veszítsek el egyet sem, éppen ezért mertem egyszerre ennyi ládát bontani, mert sosem szokott ennyit adni a sima pörgetésekből, illetve előtte mindig pörgetek annyit, amennyit kell ahhoz, hogy ne veszítsek el pörgetést.
    Köszönöm még egyszer, hogy megnézted nekem.

BackOffice kedveli ezt.
  11. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Szama!

A logban egyértelműen benne van, hogy a 33 db csemegés ládából 23 db szabad pörgetést kaptál, nem 69 db-ot.

Viszont a későbbiekre nézve egy picurka tanács, természetesen a Te döntésed, hogy megfogadod-e :)

Ugye a csemegés láda a következőket adhatja: 3 db szabad pörgetés, 1 db party pörgetés, 1 db répás-almás csatni, 1 db szupertáp, 1 db csillag, 1 db arany banán

Ennek megfelelően a legjobb (vagy legrosszabb, kinek mi) esetben 33 db csemegés ládából jöhet 99 db szabad pörgetés is, azzal meg már egyből fullon lennél, még nulláról indulva is. Mindig számold ki a legtöbb kapható szabad pörgetés számát és ahhoz viszonyítsd, hogy mennyi pörgetésed van éppen, így biztosan nem fog ,,túlcsordulni".

12. delfin196702

delfin196702 Járnitanuló

üres fészket hol találom?Ideje elbucsuzni eventet??

13. Julika1944

Julika1944 Utánpótlás-írogató

Köszönöm:)

14. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves delfin1967022!

Az eventórából érhető el, pici tojás ikon jelzi. De az üres fészek áruházban csak azok vásárolhatnak, akik korábban mentorok voltak.

Ide kattintva részletesen olvashatsz erről.

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni.A forró életelixírt mivel tudom leszedni. Mert eddig kézzel szedtem mert semmivel nem tudtam leszedni.
    Köszönöm a segítséget előre. Incimami:oops::cry::cry:

16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Ha a 15 aratás utáni leszedésre gondolsz (csak dekoráció), akkor csak kézzel szedhető le. Ez egy biztonsági lépés, hogy véletlenül se lehessen leszedni a teljes kihasználtsága előtt.

17. anobi

anobi Járnitanuló

Sziasztok! a kincshegyek eventnél hogy tudom leadni a kért dolgokat??

18. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves anobi!

Nem egészen értem a kérdést. Kizárólag meghatározott sorrendben lehet haladni a szinteken (felkutatott szobával közvetlenül szomszédos helyre lehet menni) és amikor nincs lakat az adott helyen és a megfelelő beadandó is a rendelkezésünkre áll (zöld a színe, nem piros), akkor lehet teljesíteni. Kérlek, alaposan tanulmányozd át az eventismertetőt. Ide kattintva megteheted.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. anobi

anobi Járnitanuló

a baj az hogy az elsönél felsem tudom oldani a lakatot. igy továbbhaladni sem tudok. pedig megvan az 50 db üveges nyom

20. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves anobi!

A lakatot akkor oldod fel, ha a körülötte lévő kockákon már jártál. Ha pedig ajtó mögötti az a hely, akkor a megfelelő színű kulcsra is szükség van!

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.