Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Még mindig várok a kérdésemre feltett válaszra... hogyhogy a gép automatikusan belő hozzám egy szomszédot, akit lehet, h nem is szeretnék?

2. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Kaphatnék egy képet a "Farmkorszerűsítés" nevű eventnek a feladatsoráról?
    Folyamatosan 502-t ír rá, vagy be se jön semmi.

Sajnos így nem tudom megnézni, mik is a jutalmak és a feladatok.

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük a türelmedet!
    A rendszer nem ad szomszédot automatikusan.
    Olvasva a hirdetésed, egy játékostárs küldhet neked felkérést szomszédságra.

Erről egy felugró ablak tájékoztat téged. Amiben vagy elfogadod vagy elutasítod a felkérést.
    Bizonyára a zöld pipára kattintva elfogadtál egy ilyen felkérést. 7 nap után elküldheted majd.

A szomszédokról, meghívásról, elküldésükről, bővebben a zöld feliratra kattintva olvashatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/#post-4805

4. Kékmadár1

Szia!
    A fórum sajnos nem teljesen tökéletes néhány napja.
    Bemásoltam neked. Remélem így látható.
    upload_2019-3-29_21-37-6.png

Wolf[Black] kedveli ezt.
  5. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Nem is láttam, mert nem voltam a gépnél, már csak azt vettem észre, h egy idegen lett a szomszédom.

6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Köszönöm a segítségedet, és a képet! :)

7. Kékmadár1

8. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

9. Kékmadár1

Máshogy nem történhetett.
    Sokféle felugró ablak van a játékban. Talán már mindannyian jártunk úgy hogy, lekattintottunk egy ablakot, de nem olvastuk el elég figyelmesen.
    Az évek alatt sokan elkövettük már ezt a hibát. Nálad is csak ez történhetett.
    A rendszerben nincs olyan hogy csak úgy adna egy szomszédot. Se véletlenül, se egy hiba miatt, se sehogy.

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az attól függ, éppen mit szeretne vásárolni valaki. Van ami elérhető SMS-ben, de sajnos nem minden.

11. barátság44

barátság44 Utánpótlás-írogató

12. barátság44

barátság44 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! segítséget szeretnék kérni tegnap még 80 aranyam volt és most reggel 30 db van tudomásom szerint semmit nem vettem és nem is találtam a farmomon semmit amiért arannyal fizettem volna megnéznétek nekem? köszönöm és szép napot barátság44ID:55713511

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Farmarany vásárolható SMS-ben, másikat nem igazán értem, hogy mire gondolsz, lehet szükségem volna egy kávéra...

PepperPotts és pizza2019 kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Szia!

2019-03-29 16:29:51-kor 50 FA-ért aranygyűrűt küldtél.

15. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Nem jelenik meg a szezon munkások a farmonon ID20400531

16. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves TUFINGER!

Az eventórában van, de lapozni kell, olyan sok ott az elérhető event, akció. Még 97 óra 8 percig elérhető a farmmunkások előfizetés, ha arra gondolsz. Pici lila öntözőkanna az ikonja az eventórában.

17. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Meg találtam Nagyon szépen köszönöm

PepperPotts kedveli ezt.
  18. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Sziasztok!
    Számítógépen nagyon hasznos a játékban a gyorspörgetés lehetősége a váza elhasználóból indítva (használom-indítom-ESC), viszont ha telefonról vagy tabletről játszom (érintős képernyő) nem tudom, hogy ez hogy megoldható... van rá valamilyen ötletetek?

19. |Tamás|

Szia!

Puffinban is elő lehet hozni a billentyűzetet játék közben, de nincs rajta ESC billentyű, így ezt a módszert szerintem nem lehet használni okoseszközös játék esetén.

20. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Azt hittem, csak én nem találom rá a megoldást... :wuerg: Köszönöm a választ :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.