Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. califax*

califax* Utánpótlás-írogató

Szia!
    Hova lett az írásom?????

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A süllyesztőbe, mert nem tartalmazott az írásod segítségkérést, ami a topic célja.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. califax*

Szia Tamás! Bocsi hogy idegellek, de nagyon mérges voltam...amúgy írtam hogy nem találtam a panaszost...

4. |Tamás|

Rendőrnek is hiába mondod, hogy nem ismered a piros színt vagy a NAV-nak, hogy nem ismered a számokat... :eek:o_O
    Törzsasztal / Panaszkönyv

cass0129 és veliki8 kedveli ezt.
  5. califax*

Köszi...tanultam az esetből ;) Amúgy a két másik parlagon lévő felhőre nem lehet megvenni a rávalókat...az még esetleg megérné, de egyszerűen nem vehetek másik virágfestést...ezzel mi a helyzet? Nem adja fel..egyet vettem már...

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megtennéd, hogy pontos neveket írnál, milyen felhőkre is gondolsz? (parlagon heverő, rá helyezhető dekorok)

Második virágfestés dekort nem lehet vásárolni. Az akcióban csak egy alkalom szerepel, a fórumos hírben is, a banki tájékoztatóban is!
    Ez a dekor, a virágfestés(+) elem előbb kihelyezendő, majd a különleges adományt követően lehet a Csodás tulipán felhősorra pakolni.
    Mivel ez a dekor most került játékba (2019. április), egy felhősorban hasznosulhat csak tematikusan, amikor a feltételek előállnak.

Csodás tulipán felhősorról

Speciális dekor csomagok vásárlásairól

a zöld szövegre kattintva nyílnak a linkek, amik információval szolgálhatnak az érdeklődő Játékosoknak!

veliki8 kedveli ezt.
  7. califax*

Szia! virágcsokor elem...Eldorado és Arkadia felhősorok..olyan furfangosan van kitalálva, hogy az nem is igaz...múltkor megvettem rá pár elemet, majd kiderült hogy kb 30 napig tegyen ki a földre, aztán szedegessem le róla amit ad...a két felhőn egy elem ugyan az...de nem lehet megvenni...

8. mamarygen

Köszönöm a pontosításokat!

Ez a két felhősor is ugyanolyan "körítésben" érkezett, mint a Csodás tulipán felhősor.

Csak felhőket vásárolhattunk.

A rájuk helyezhető dekorok meghatározott számban aratható dekorok - részletes összefoglalójuk >>ITT<<

Alkalmi vásárlásokban tudjuk megszerezni az ilyen tárgyakat. (Pont a költségek megosztása miatt is ...) Az akciójukért figyelemmel kell kísérni a hivatalos hirdetményeket, ha valamire várunk, valamit meg szeretnénk vásárolni.

Tudod, valamit valamiért ... így bizony figyelni kell a különleges, meghatározott számú aratásokra. (A különleges adomány mindig értékes, hasznos. Ára is így kalkulált.)

-ágianyu33- és califax* kedveli ezt.
  9. califax*

Köszönöm a választ, bár még mindig nem tudom hogy a két tévesen vásárolt felhősorom mikor tudom használni...ez nem megnyugtató...a tegnap vettet már tudom, minimum 15 nap múlva...nekem ez a verzió egyáltalán nem tetszik, de tudomásul vettem hogy ez senkit nem érdekel...az értékességet meg nem boncolgatom...ez egy kellemes játéknak indult...már nem az....

csutak007 kedveli ezt.
  10. szentgyörgyvári

szentgyörgyvári Fórum-zöldfülű

Sziasztok...! Kérdésem az lenne...,hányas szinten tudok még földterületet szerezni...? Jó játékot kívánok mindenkinek...! Jelenleg 10-es szinten vagyok...!

11. mamarygen

Szia!

A következő területet, a szédült szántót a 17. szinttől szerezheted meg.

Ehhez szomszédokat kell toboroznod. Már mostantól is hirdethetsz a fórum megfelelő helyén:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/barátkeresés.286/

Részletes ismertetőt erre a zöld szövegre kattintva olvashatod.
    Mivel ez a játék online, így a legtöbb információt, hasznos leírást és szabályokat a linkek segítségével lehet megismerni, elolvasni.
    Időt kell rá szánni, rendszeresen visszatérni a pontosítások érdekében.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

A legfőbb forrás:

Enciklopédia

szentgyörgyvári és mebajah kedveli ezt.
  12. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

sziasztok

a futtatóba ki lehet tenni 2 db jack ajándékát is??ha igen,akkor az 2x-er adja a plusz termést?

13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Jó reggelt! Szép napot!
    Ma hajnali 4 óra és 4 óra 20 perc között többszöri neki futásra sem tudtam Fórumra belépni 504-es hibakódot írt. Nem tudom jó helyre írom-e,de okát és a kód milyen hibát jelzett vagy mi volt az oka. Többször frissítettem,ki-be léptem,mire végre sikerült.
    Ha lesz kis időtök,akkor nézzétek meg vagy csak annyit,hogy a kód milyen hibát észlelt és másnál is volt-e ilyen?
    Köszönöm. Gazda: osztrak12ID: 46647915

14. |Tamás|

Szia!

Köszönjük a jelzésed, meg fogjuk vizsgálni az esetet.

osztrak12 kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia!

Igen a válasz mind a kettő kérdésre.

16. JAGOGABO

JAGOGABO Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nem tudom, hogy jó helyre írok-e.
    A farm korszerűsítési felhősort nem kaptam meg.
    JAGOGABO

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek használd a paszulyág kereső funkcióját! Figyelj rá hogy az összes felhősor mutatása legyen kijelölve.
    Kezd el beírni A felhősor nevét: Farm korszerűsítés (Figyelj a szóközre is!!!)

Ha nem találod így sem, az ellenőrzéshez, a farmnév mellet az ID számra is szükségünk van.

18. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a mancsos nyalókának van feladata?
    Illetve a nemrégen megjelent talányos ólak mellé megszerezhető műhelyeknek mikor lesz feladatsora? ( napelem, bokszkesztyű, széf, stb.... )
    Előre is köszönöm a választ!
    Legyen csodás napotok! :)

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Van már gazdaköri feladata a felsorolt termékeknek.

A gazdaköri feladatokról részletesen az alábbi linkre kattintva olvashatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

Mivel a játékba kerülésük időrendjében szerepelnek a felsorolásban, érdemes az utolsó oldaltól visszafelé haladva tanulmányoznod.

20. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Főfarm/gazdakör/barkácsolt ól-nál kiválasztott menüpont alatt nálam nincs, már háromszor átnéztem ma is, az összes többit műhelyterméket is így szoktam leadni. Nem tudom mi lehet nálam a gond, mert ha jól értettem azt írtad, hogy nem csak a mancsos nyalókának, de az újaknak is van feladatsora.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.