Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha ott nem jársz sikerrel, akkor érdemes a "Teljesíthető" listát használni azt követően, hogy áttekinted a listán kapott gazdakörök táblázatait.
    Minden küldetésnek szerepel a követelményrendszere.

Mi is azt a gyűjteményt használjuk, onnan tájékozódunk.

gkör.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Köszönöm, hogy így is próbáltál segíteni. Nem találtam olyan feladatsort, ahova le tudnám adni.
    Nagy segítség lenne,ha a feladatsor nevét le tudnád írni, és rá tudnék keresni.
    Amit le szeretnék adni feladatba: mancsos nyalóka, széf, bokszkesztyű.
    Előre is köszönöm!

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Az általam hozott képen éppen van egy segítség ... ráadásul a mancsos nyalókák leadásához ...

Mi az akadálya, hogy nem akarod megtekinti a javasolt feladatsorokat?

Kérlek, kutakodj a gazdaköri küldetések utolsó két oldalán található táblázatokban.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Az általad hozott kép alapján is próbáltam.
    Időközben rájöttem, hogy SZINTFÜGGŐ az Édes levelezés feladatsor. 95.- szinttől elérhető, ezért nem dobta ki nekem a kereső.....
    Mivel a Hiúzüreg az 50. szinttől elérhető, így eszembe sem jutott volna, hogy 45 további szintet kell várni a műhelyfejlesztés terményének a leadásához.
    ( Ui: természetesen semmi akadálya nincs, hogy bármit is átnézek vagy kutakodjak. Értetlennek találtam a helyzetet és ezért bátorkodtam segítséget kérni )
    Köszi a segítséget!

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Minden gazdaköri feladat szintfüggő. És az az információ nem volt meg hogy hányas szinten vagy.
    Konkrét feladatnevet azért nem kaptál tőlem, mert nekünk is ki kellene keresni a feladatok közül melyik kéri beadandóként az adott terméket.
    Ezért volt némi zavar és levélváltás.
    Termeld nyugodtan addig is a termékeket, ha egyéb farmos tevékenységed lehetővé teszi! És elérve a szintet azt beadhatod a feladatba.

6. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Sziasztok!

A Rackó féle napi ajándék 2 óra vetőt hol találom?

Köszönöm!

7. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Tmarie!

Sajnos már sehol, azonnal induló vetőgép volt, április 4-től lehetett átvenni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Ezt nem értem, ma jutottam ehhez a napi ajándékhoz

9. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Tmarie!

Ha ma jutottál hozzá, akkor is csak 2 órán át volt vetőgéped, mert ez azonnal indult, amint átvetted az ajándékot.

Tmarie kedveli ezt.
  10. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

köszönöm válaszod!

Szép estét!

11. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Sziasztok!
    Kiváltottam a maja majmok szentélyében a lajhár szobor 3. fejlesztését és azt írja egyszeri paradicsomi ajándékra számíthatok. Ez mit jelent? Nem kaptam semmi jelzést arról, hogy bármit kaptam volna

12. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Mokoro76!

A paradicsomi ajándék a dekor tulajdonságára utal, ami így már több TP/BTP-t és nagyobb bónuszt ad.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

ok, köszönöm

14. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! A "Tiszteletlen osztály" dekorelemet keresem, a felhősorra. A többi megvan, ezt nem találom, a megszüő csibe-mentorrendszer után maradt felhősordekorról van szó. Ismertetőben az van, hogy bárki megveheti. Hol lehet megvenni?

15. Kékmadár1

Szia!
    Sajnos már sehol. A vásárlási akció véget ért.

Kezdete (várhatóan): 2019. március 20. (szerda) 14:00 óra
    Vége (várhatóan): 2019. április 4. (csütörtök) 14:00 óra

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/megszűnik-a-mentorrendszer.17801/#post-974813

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. chili48

chili48 Törekvő

szia! Az lenne a kédéseem, hogy a csengőpengős láda megszünt?

17. Kékmadár1

Szia!
    Nem szűnt meg!
    De miért kérdezed? Nincs belőle neked? Nem találod? Vagy más problémád van vele?

Ha ellenőriztetni szeretnél valamit, farmnevet és ID számot kénék!

A játékban lévő ládákról, az alábbi linkre kattintva olvashatsz részletesen.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

18. breky73

breky73 Járnitanuló

Helló!Megcsináltam a támogatóit,de csak két strandbár fejlesztést adott.Az ismertető az írja a harmadik fejlesztéstől ad plusz egy termést.Hogy lehet megszerezni a harmadik fejlesztést?

19. Kékmadár1

Szia!
    A strandbár többi fejlesztését, Óriás kalózkirándulás kosár vásárlásával lehet csak megszerezni.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tó-gazdaköri-feladatsorral.17900/#post-984997

20. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Köszi. Akkor marad az a verzió, hogy reménykedem benne, lesz még akció. A gáz csak az, hogy nekem tegnap jelent meg a felhősor. Amíg nem látom mi kell rá, nem tudok keresgélni, roskadásig van a raktáram dekorokkal... Na akkor marad a remény...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.