Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mintához szükséges festékekbe kell mártani az ecsetet, és utána kell csak a tojás adott sávjára kattintani.

2. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Frissítettem, ki-beléptem, a csatnival 4 db-ot mutat a gaz. Szóval nem lett aktív. mindenütt 4 db-ot mutat.

3. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Furcsa. De egy moderátor biztosan meg fogja nézni, mi lehet a gond nálad.

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.

A csatnid aktív, de Jack ajándékát 2019-04-19 06:26:30-kor rakta ki. Meg kell váni, amíg beérik. 20 óra az érésideje.
    Beérés után learatva fejti ki majd hatását.

Ahogy farmerogirl játékostársad írta, kell kb. 10 másodperc, mire aratás után láthatóvá válik a hatása.

farmerogirl és szeva50 kedveli ezt.
  5. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen. Arra nem gondoltam, hogy csak holnap tudom először használni.

Köszönöm szépen.

farmerogirl kedveli ezt.
  6. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Olvastam a Tölgyesben van olyan "Nő mint a bolond gomba" - nem találom, kérem a segítséget, szeretném megszerezni! Köszönöm! Kellemes húsvétot kívánok! János

7. Magicbarca

Magicbarca Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Ha a Bölcs Tölgynél aktiválom a vadaskertet és oda helyezem át az ólakat,akkor is ad egy eventnél az aratásuk felröppenőket?mert az ugye nem farmos területnek minősül

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

12. Nő, mint a bolondgomba - Hatékonyabb trágyázás
    Hallod, ahogy nő a fű? Látod, ahogy pillanatok alatt érik be a termés? Nem tévedsz! A szupertrágya mostantól 60%-kal (50% helyett), a normál trágya pedig 10%-kal (5% helyett) gyorsítja meg a termesztést!

Ára: 60 csillag

A bölcs tölgy rúnáiról itt találsz részletes ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5870

9. Wellwisher

Szia!

A raktárházak aratásakor is érkezik felröppenő.
    Előfordul, hogy egy raktárház aratásakor arról az egy területről annyi felröppenő érkezik, amennyi ól, fa el van helyezve a raktárházban.

10. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Lehet, hogy már aktiváltam? Nem találom!

11. Wellwisher

Szia!

Kérlek nézd meg az ismertetőben, hogy hol helyezkedik el ez a rúna.
    Ezt követően ellenőrizd le a farmodon lévő Bölcs Tölgyön.

12. Menitala

Menitala Fórum mestere

12 és aktiváltam! Köszönöm

13. Menitala

Menitala Fórum mestere

Tojás festő időzítő bonusz t gyártottam a malomba, teljesen feleslegesen - mennyit kapok vissza 40 db van.

14. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Menitala!

Visszaváltási értékek:
    MegnevezésTP/dbCSP/dbBTP/db
    Színes ecset86
    Festékkészlet152015
    Tojásfestő készlet254033872540
    Tojásfőzés-időzítő bónusz144192144
    Csillagos érme120120

15. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    A kérdés az lenne hogy a mesterségek völgyében a zöld csíkot növeli e ha valamilyen termeket állítok elő? Köszi

16. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves timi-1980!

Természetesen minden mesterség esetén azzal is lehet fejlődni, csak úgy picikét lassabb, mint közvetlenül ,,beforgatni" a termékeket az iparba.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. virág1957

virág1957 Aktív író

Szia ! Látom sokszor feltették a kérdést a tojás színezéssel kapcsolatba. Én kiteszem a pirosat ráteszem a kéket ,és átvált az egész kékre ,nem lesz csíkos.Mit csinálok rosszul ?

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

helyes
    Szia!
    Figyeld a színeket!
    Előbb kattints minden színre, ami szükséges és csak utána a tojásra.

Segítségként kattints az alábbi zöld feliratra. A megnyíló ablakban képekkel és videóval illusztrált segítséget találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hímes-tojás-festő-event.17937/#post-990539

19. szzsu50

szzsu50 Fórum-zöldfülű

Üdvözletem! második fazekasműhelyemet szeretném beállítani, de azt a választ kapom, hogy nincs elég termény a pajtámban - a műhelyhez szükség van anakondára és tápra- nekem van bőségesen, akkor mi a probléma?? ID: 38171975

20. virág1957

virág1957 Aktív író

Köszi szépen ,leesett :pÉn minden színt külön akartam a tojásra tenni ,ez volt a probléma .
    Köszi ! Kellemes ünnepeket .további szép napot !

Kékmadár1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.