Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, ezért is írtam, hogy bizonytalan voltam, mit olvastam régebben, amit félre érthettem, pláne, hogy régen volt. Így minden tiszta,korrekt! Szép napot!

2. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Köszönöm,megtaláltam

3. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Sziasztok, volna egy kérdésem, most végeztem az eventtel a felhőkig, megcsináltam l4 csövezést, pont annyi érmém volt hogy mindent megvegyek, meg is vettem szép sorban, de az egyiket nem tudom kitenni, azt irja már nincs a raktrban.????? Hu-ha most mit tegyek?? Marosi Gabi, id számom 7627243

4. varázsló4

varázsló4 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Lehet, hogy buta kérdés, de a Bahamákon nem lehet választani más módszert is az aránybanánokon kívül mert szeretném megvásárolni a következő növényt de sajnos nem tudok annyi aránybanánt gyűjteni mind amennyi kellene, vagy legalább ott is csengőpengőért lehetne megvásárolni.
    Köszönöm türelmeteket, várom válaszotokat.
    Varázsló4 gazda.

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan miket váltottál ki és mit nem találsz?

alex0824 kedveli ezt.
  6. Csocsoovb

Szia!

Az arany banán csak néhány esetben helyettesíthető farmarannyal, de nem ez a jellemző.
    Amit javasolni tudok: olyan gazdaköri feladatok teljesítése, ahol van aranybanán jutalom. (Kerekkeréken, eventek során, ládákból is nyerhető aranybanán.)

7. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Miután befejeztem a 14 pályát sorban vettem először a felhőt, turmixforrást, az vagy amit megiszol, majd a macska tolvajt. És sorban mind megvan csak a macska tolvaj nincs. ????? Nem értem. egész nap akadozik az internet az eső meg a szél miatt, lehet ezért nem ugy müködik mint ahogy szokott??? alig vártam hogy kész legyen a felhőm és most szomoru vagyok. Sajnos kosárra nem tudok költeni. Köszönöm előre is a segitséget. További szép estét.

8. Csocsoovb

Szia!

Azért nem találod, mert ebből kettőt váltottál ki:
    Az vagy, amit megiszol!
    Amiből egyet sem: Macskatolvaj

mebajah, alex0824 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Ez csak vicc ugye?? miért vettem volna kettőt.??? köszönöm a segitséget.

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem szoktunk viccelődni ilyen dolgokkal. Egy véletlen kattintás okozhat ilyet.

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Már többször találkoztam a felhősor kifejezéssel, szerettem volna utána olvasni, hogy mi is az tulajdonképpen,-hiszen a mostani eventben is lehet vásárolni felhősorra tehető dolgokat- hol találom meg? Előre is köszönöm a segítséget!

12. |Tamás|

Szia!

Mikor felhősorokról van szó, akkor az Égig érő paszulyon lévő felhők vannak témában.

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Csoknya

Csoknya Junior szaki

14. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia kérlek segíts most fejeztem be a beadást a Vadaskertbe de nem tudok állatot betenni mert nem nyílik ki a lakat mit csináltam rosszul fáradozásod köszönöm tisztelettel Gazdasszony ID33224951

15. |Tamás|

Szia!

Milyen lakat nem nyílik ki pontosan?

16. (gerbera)

(gerbera) Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretnék segítséget kérni: úgy emlékszem, a korábbi hasonló eventben adott javaslatot az útvonalra.Most nehezen haladok, mert nem találom a jó utat, így sok ajándék elveszik. Köszönöm a segítséget. Szép napot

17. |Tamás|

Szia!

Az eventablak bal felső sarkában van egy segítségkérő rész, illetve az eventcsevegőbe is biztos tudnak segíteni Neked a gazdák.

18. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

A kergekertbe van az a ház amibe idáig 4 db állatot
    tettem be még van ott hely de nem nyílik ki a lakat pedig mind az összes feladatban beadtam az állatokat nagyon sokat kért de ma befejeztem Vadaskert voltköszönöm ha megtalálod hogy hol hibáztam GAZDASSZONY ID33224951

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A vadaskert a kerge kertbe nem helyezhető ki! Eltéveszthetted, hol is használod.

A Vadaskert belső felületén (fogaskerekes ikon) a még több hely kapcsolóra kell kattintanod, és az alsó sorban található feltételek leadásával bővül ki a vadaskerted.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vadaskert-az-első-raktárház.14039/#post-516508

20. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Sziasztok szeretném a regisztrálni egy új játékost ! Hogyan tegyem ? Nem sikerült eddig ! Köszi !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.