Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia kérlek segíts nem találom a Bételdiófámat a keresöbe már kerestem de eredmény nélkül segítségedet köszönöm tisztelettel Gazdasszony ID33224951

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az esőerdőben ki van téve, nem a menüben kell keresned.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Gazdasszony

szia sajnos az Esöerdöbe se találom ott csak Brazildió fát találtam már minden hol átnéztem még egyszer köszönöm szépen segíts megtalálni GazdasszonyID33224951

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pedig ott van az :)

p.JPG

A menü egy picit takarja a fát.

5. Gazdasszony

köszönöm szepen a segítséget meret én a terméssel tévesztettem össze a termése a dió elnézést a zavarásért mégegyszer köszönöm

6. tappancs

tappancs Fórum mestere

Sziasztok! Hol találom a "Virágkorona" butikot?????

7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Váza ikon alatt találod.
    De egy ki és belépés szükséges hozzá, ha még nem tetted meg az event indulása óta.

8. tappancs

tappancs Fórum mestere

Ki és beléptem, de a váza ikon szürke!

9. Kékmadár1

Ne az eventes területen próbáld kirakni!
    Oda semmiféle dekor nem tehető ki.

10. tappancs

tappancs Fórum mestere

Köszi, megvan!

11. sanka1957

sanka1957 Aktív író

Sziasztok!
    Ókori szentéjt hányszor kell megvenni 45 banánért?

12. Kékmadár1

Szia!
    A szentélyben jelenleg 11db. kamra van. Ezeket lehet sorban kiváltani aranybanánokét.
    Minden kamrában a szobrokat, sorban szintén aranybanánér válthatjuk ki.

A szentély használatáról működéséről a zöld feliratra kattintva olvashatsz részletes ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

13. lambi04

lambi04 Utánpótlás-írogató

Szia! Hol találom a 2virágkorona" butikot. Már ki és beléptem, de nem találom.

14. Kékmadár1

15. lambi04

lambi04 Utánpótlás-írogató

16. T_edit

T_edit Utánpótlás-írogató

Szia! A vadaskert 3. -at elkészítettem a Gazdaköriben, de nem tudom hol találom. üdv Edit

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Gondolom, a gazdaköri feladatról írsz, azt teljesítetted.

Kérlek, tekintsd meg, milyen szöveg van annál a nyereménynél, amit hiányolsz.

A gazdaköri feladatokban csak építési tervek vannak, amivel a pl. a vadaspark magasabb szintre fejlesztését készíthetjük el.
    A vadasparkban, a fogaskerék ikont választva a még több hely kapcsolóval láthatóvá válik, milyen eszközökkel lehet a több ól behelyezését elérni.

Leírás a vadasparkokról:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vadaskert-az-első-raktárház.14039/

T_edit kedveli ezt.
  18. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia:)
    Nem leszek 3 nap gépközelben, az eventet viszont szeretném utána csinálni, a gazokat remélhetőleg le is tudom termelni, de felröpi hiányom lesz . Emlékeim között dereng olyasmi, hogy automatikusan learatja a fákat( talán a növényeket is, ha valamit megveszek.Akkor viszont lenne felröpim. Nem találok hozzá semmit az enciklopédiában. Lécci segíts , mi a teendőm.?

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Prémium tagságnak van automatikus faarató funkciója.

De, felröpit csak egyszer, az utolsó aratásból kapunk (ha eventes időben aratunk 7 napon belül).

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

20. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.