Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jero82

jero82 Utánpótlás-írogató

Bocsánat elnéztem a naptárat. nálam már 6-a van :) elnézést

2. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Steinmacher, ID 6998127

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Úgy látom, volt olyan tétel amit már átváltottak, a többi sorsáról még nem tudok nyilatkozni, továbbítom az illetékeseknek.

Steinmacher kedveli ezt.
  4. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Köszönöm a segítséget és magyarázatot.
    Az event befejezése előtt felírtam a farmom CSP és TP értékét, amit aratás után mindig módosítottam, így állíthatom, hogy a beváltás nem történt meg.
    Kíváncsi vagyok,mi lesz az "illetékesek" vizsgálatának az eredménye. Az eredményről itt fogok tájékoztatást kapni?

5. dögös92

dögös92 Járnitanuló

Sziasztok!
    Érdeklődnék hogy a kökényt mikor lehet lesz megvásárolni a piacon mert már egy hete vége a titokcsemetének????

6. -East17-

Az első beváltásnál 1000 CSP került a számládra: 2015-01-05 18:08:18. A második esetben közel 2000: 2015-01-05 18:08:46. Azt sajnos ebből nem tudom megmondani, hogy mely tételeket váltották át nálad és milyen mennyiségben. Közben azt a választ kaptuk, hogy a beváltás ma reggel 11 óra körül kezdődött el, ahogyan a játékosok beléptek a játékba. Kérlek ellenőrizd alul a gazdanaplódat is.

7. -East17-

Szia!

Még nincs róla információnk, de erre a hétre várható.

8. strapakanca

strapakanca Fórum-zöldfülű

Ezt nem tudtam, nagyon köszönöm!!;)

9. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Kedves East17!
    A gazdanaplóm bejegyzései között egyáltalán nem szerepel az általad jelzett időpont és összeg. Van bejegyzés 17:21, 18:07 és 19:15 óráról, de ezek azt dokumentálják, hogy beléptem, arattam, vevőket szolgáltam ki és trágyát vásároltam.
    Nincs lehetőség a kérdésem megvizsgálására? Nem szeretnélek Téged sem feleslegesen feltartani, illetve magamat sem hergelni.

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Rendben megkaptál mindent, nincsen semmi probléma nálad.

Steinmacher kedveli ezt.
  11. -drágaság2-

-drágaság2- Utánpótlás-írogató

Segítsetek! Lemaradtam a januári naptár megnézéséről, Megtalálom még valahol. Köszike

12. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Ha most fölgörgetsz az oldal tetejére, baloldalon található 3 gomb : Fórumok Tagok Naptár
    A Naptár gombra kattintva, bármikor meg tudod nézni a naptár eseményeket, eventeket. :)

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

14. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Nagyon köszönöm Neked a korrekt, gyors válaszokat. (Éjszakára szép álmokat kívánok!)

15. tomes1998

tomes1998 Fórum-zöldfülű

Kérlek ha tudsz segíts abban, hogy a ma esti 9 óra előtt mikor lehettem fenn a farmomon, mert 9-kor már gazos területeket találtam és az ajándékaim is el voltak küldve.Én ezt megelőzően- emlékem szerint- tegnap este voltam fenn a farmon. Valaki ott járt?
    farm nevem: tomes1998, ID számom 14349066
    Köszönöm válaszod.

16. picuri48

picuri48 Járnitanuló

Kedves Laboviti!
    A FArmerama társasjátékos nagyi vagyok!
    A játékban 2 kód van Az egyik azonnal beváltható volt, a másik a játékleírásban elrejtett feladvány megfejtésével szerezhető meg. Ezt a feladványt nem találom, pedig többször olvastam a leírást!
    Köszönöm, hogy foglalkozol a kérésemmel!

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia tomes1998!

Az előző belépéseid :

Tegnap 2015-01-04 17:31:15
    Ma pedig 2015-01-05 19:23:57-kor.
    A Te gépedről volt a belépés.

18. Nildia

Szia picuri48!

Sajnos a társasjátékról nem rendelkezünk részletes leírással, ezért ebben segíteni nem tudunk.

19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Azt szeretném megtudni, hogy az event befejezése után még mennyi ideig számíthatok felröppenő fa díszre? Több mint 24 órával a befejezés után még mindig kapok fa díszt. Az alábbi linkre feltöltöttem a képet, ami ezt bizonyítja:
    http://kepfeltoltes.hu/150105/Felsz_ll__fa_d_sz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Igaz, azonnal beváltásra került.

20. Nildia

Szia franyo121!

A jelenség ismert, már jeleztük a központ felé, javítását várjuk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.