Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Szemfogkefeüzem a krokodil terményes ólja. Eventnyeremény volt.

Szemfogkefe
    Termény pajtaértéke: 4.980

Szemfogkefeüzem
    Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db krokodiltáp, 2 db krokodil
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]SzemfogkefeüzemTermény: 1 db szemfogkefe
    Érési idő: 20:00 óra
    Tapasztalatpont: 400 BTP
    Trágya mennyisége: 5 db
    -2017.október eventnyereményként- 2018.10. eventben nyerhető

https://board-hu.farmerama.com/inde...k-és-ólak-a-játékban.16260/page-5#post-891929

2. ribizli4

ribizli4 Haladó

Köszönöm!

3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudom hogy elrontottam-e valamit,mert a farmpiacnál a boltba a léfacsarásra kattintottam adott 1 szőlőprést és levonta a 40 csillagos érmét ha jól emlékszem az volt az ismertetőben hogy nem vonja le. Ha rosszul csináltam valamit akkor szeretnék tanácsot kérni hogy legközelebb hogy csináljam? Köszi

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem rontottál el semmit.

Ennél a Dekoros vásárlásnál a boltból 3x4 dekort tudunk megszerezni.

*Kiváltható dekorok:
    a Léfacsarásnál: szőlőprés, szőlőmixer, limonádéprés, limonádéfacsaró
    az Ételkarneválnál: békastand, békapavilon, pipistand, pipipavilon
    a Gyümölcsbulinál: kidobómeccs, kidobómérkőzés, kerítéses meccs, kerítéses mérkőzés

A szőlőprés dekor, amit írtál, 40 csillagos érméért volt megvehető. A további 3 léfacsarós tárgy egyenként 40 érméért kapható meg.

Az eventismertetőben a lépések a kiváltáshoz olvashatók.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-piactér.18048/

Az eventben 12 db dekor szerezhető.
    Ezek mindegyike az eventüzlet>különlegességek fül alatt található Léfacsarás, Gyümölcsbuli, Ételkarnevál képekre kattintva váltható ki.
    Amikor ezekre kattintasz, akkor egy felugróablakban láthatod, hogy milyen dekort fogsz kapni. *
    A felugróablakban megjelenített hozzávalókat nem vonja le a rendszer tőled. Csak akkor kell "fizetned", ha beváltást indítasz.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

A 12 db dekor kiváltásához 4x40, 4x60 és 4x50, tehát 600 csillagosérmére lesz szükséged!

5. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi

6. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok!
    Sok segítő szándékú játékostársunk van, aki az idejét rászánva táblázatokat készít és megosztja velünk. A kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan táblázat valakinél, valahol ami a nemesített növények nemesítéssel csökkentett idejét foglalja össze? Vagy ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia és felírnia? Időnként nagy segítség lenne. Néha a fórumon olvasgatva találok egy-egy információt, amit gyorsan fel is jegyzek, de egy összefoglaló táblázatot hamarabb megtalálnék az enciklopédiában. Ha van ilyen , nagyon megköszönném, ha elárulnátok hol találom, ha nincs, akkor majd készítek magamnak egyet. Előre is köszönöm a segítséget!

7. TurbóTom

TurbóTom Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik gazdakörihez kell 20000 körüli bazsarózsa.
    A válaszért előre is köszönet.

8. mamarygen

Szia!

Igen, sok Játékostárs hasznos segítséget nyújt mindannyiunk számára.

A nemesítésekhez a legtöbb, leghasznosabb tanácsokat -BombadilToma- társunk gyűjtötte össze, dolgozta ki!

Aláírásában megtalálható egy mindent tudó táblázat, segédlet pontos adatokkal.
    Mi magunk jelölhetjük, hogy milyen nemesítések felhasználása adott számunkra.
    De az is megoldás lehet, hogy olyan nemesítési bónuszt jelölünk ki az adatok érdekében, amivel szívesen dolgoznánk, használnánk. Így azt megcélozva, megszerzéséért célirányosan is nemesíthetünk.

Egy hozzászólása, ami a nemesítés hasznosságát taglalja:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-985343

Egy másik összefoglalója:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-985344

Az aláírása a posztokban látszik, onnan megnyitható, letölthető, tanulmányozható igény alapján.

9. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Megjegyzem a nevét és most már biztos megtalálom.

10. mamarygen

Szia!

A Trappolásellenes tanfolyam gazdaköri küldetésben is van bazsarózsa szállítási feltétel.

Van a Kaptárköltöztetés küldetésben is.

A Kertészeti kiállítás feladatsort is érdemes megnézned.

Magad is utána tudsz nézni ennek, vagy más beszállítási feltételnek a Küldetések címszó alatt, átnézve a teljes feladatsorok táblázatait az Enciklopédiában:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

11. pycury

pycury Járnitanuló

Sziasztok !Szeretném megkérdezni,hol találom a lombkoronát...mert fejlesztésem van 3,de nem tudom mire kirakni..

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Alap Lombházat, a piros kosár, alapfelszerelések, (kombájn ikon) szezonális árucikk fülön tudod megvásárolni 1.000.000 csengőpengőért.

Kínálatként a Gazdaboltba bekerül az alap dekor.
    (város->gazdabolt->alapfelszerelés fülnél)
    Megvásárolható lesz május 2. - június 13. között bármikor.

Ára: 1.000.000 csengőpengő
    Egy db vásárolható

Részletesen a zöld feliratra kattintva olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/lombház-dekor-2019-május.17994/

-ágianyu33- és pycury kedveli ezt.
  13. pycury

pycury Járnitanuló

Köszönöm szépen megtaláltam :)

14. interlala

interlala Fórumprofi

Üdv!
    Már megint ide írok mert 2 fajta szupórtnak is írtam, de semmi, adjátok vegyél ezt vegyél azt, de sajnos semmi eredmény, nem tudok farm aranyat venni smesben, mert technikai okok miatt nem engedi, Rezeda doki féle dolgokat is vennék de nincs miből, nem értem az egészet. Büntetésben vagyok vagy mi, szóval kedves adminok most mit tegyek, a szogáltatomnál minden rendben van, és a telefonommal is nem értem mi is van, és az ismerős telefonjáról is ugyan ez volt. interlala ID:20489972

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mit értesz azon, hogy "2 fajta szupórtnak is írtam, de semmi"?
    Olyan nincs, hogy a support nem válaszol...
    Ha a Payment supportnak is írtál, ott valóban több napba is beletelik, míg válaszolnak, mert a külföldi központba megy a levél.
    A játék supportját illetően (Általános kérdések) pedig a lehető leghamarabb válaszolnak.
    Nézd át az e-mail-jeidet alaposan, nehogy a spam mappában legyen már a válasz.
    Illetve, ha van már ticket-számod, és megadod, utánanézünk, hol tart az ügyed.

Addig pedig ajánlok egy másik fizetési módot, a PSC-t, itt olvashatsz róla: Paysafecard

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. interlala

interlala Fórumprofi

Köszönöm a segítséget amit kaptam tőletek. Szeretek farmozni, meg nyugtat és szeretem, áldjon az ég titeket amiért ilyen segítők vagytok sziasztok, jó éjt

17. Belange333

Belange333 Junior szaki

Szia!
    Megszereztem 5 lombházfejlesztést az 5 karakter etetésével.mégis csak 4-es szintű lett!
    Meg lehet nézni,mit rontottam el?

: Belange333ID: 7718462

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

19. dolcevita1948

dolcevita1948 Utánpótlás-írogató

20. sipianyu

sipianyu Junior szaki

Sziasztok ! a Farmerama piactéren kapott csillagokat be lehet valamire váltani ? és ha igen , hol ?

.dina1. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.