Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Emlékeink szerint össze kellett adni, ha 1:1-es arányt akartunk elérni (1,5+2,5+3,5+6,5).
    De ezt már sajnos nem tudjuk visszanézni sehol.

Wolf[Black] kedveli ezt.
  2. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Köszönöm. Akkor úgy kalkulálok előre.

Egyébként, az új prémium rendszerben, már nincs az, hogy a piacon 20 tételt lehet kirakni, igaz?

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Wolf[Black] kedveli ezt.
  4. rózsa0904

rózsa0904 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Gazdaköri feladatban a Titkok receptje 1. feladatnál szükség van Csokoládés finomság nevű tárgyra.
    Ezt venni nem lehet, megnéztem.
    Hol jutok hozzá?
    Köszönöm előre is a segítséget.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Különleges eventkellék:
    Csokoládés finomság:

Hozzájutási lehetőség: a Sütőtörténetek nevű dekor és fejlesztett változatai adják
    Felhasználása: az ideiglenes gazdaköri feladatsorba kell beadni

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titkos-recept.18124/

6. Ácika51-2

Ácika51-2 Utánpótlás-írogató

Szia....Szeretném kérdezni hogy jutok a Csokoládés finomsághoz ,hogy betudjam fejezni a feladatot?még 1db kellene...Köszönöm a választ...A Bahamán van a feladat..

7. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az event kezdetekor kaptál egy Sütőtörténetek nevű dekort.
    Ezt kell kitenned szabad területre a váza ikon fülön lévő dekorációs tárgyaid közül.
    Ez a dekor adja a Csokoládés finomságot.
    sütőtörténetek.png

Csokoládés finomság:

Hozzájutási lehetőség: a Sütőtörténetek nevű dekor és fejlesztett változatai adják
    Felhasználása: az ideiglenes gazdaköri feladatsorba kell beadni

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Ácika51-2

Ácika51-2 Utánpótlás-írogató

Köszönöm megtaláltam....

9. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

SZIA Kérlek adjál vetö
    magot Bahama farmra nem tudom elkezdeni az Eventet már kiléptem beléptem de mag sehol köszönöm szépen ID33224951 Dazdasszony

.dina1. kedveli ezt.
  10. Wellwisher

Szia!

Tedd meg kérlek, hogy átolvasod az event ismertetőjét, ahol napokra lebontva megtalálhatod, hogy mikor, milyen feladatunk van.
    Ma felröppenőt kell gyűjteni, a gazdaköri feladat ezt kéri.
    Felröppenő:

Menő forma

Hozzájutási lehetőségek:

• növények és fák aratásakor röppen fel a Bahama szigeten, az Esőerdőben és a Zuhatagok szigetén
      • a Varázsfa ehhez az eventhez nem ad felröppenőt, a Menő forma érkezését NE várjuk ettől a speciális dekortól
      • ajándékként küldhető (a napi ingyenes küldéseket kimerítve 2 FA/ db)
    Itt találod az event ismertetőjét:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titkos-recept.18124/

11. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia köszönöm szépen elnézét elolvastam azt hittem nem felejtem el most le írtam mert az öreg fejemböl hamar ki megy minden ne haragudj hogy sokat bosszantalak tisztelettel ID33224951Gazdassony

12. siposanyu

siposanyu Junior szaki

Már kinéztem a szemem a bemutató animáción, de a rabom még mindig nem tud kimenni, pedig a kijárat előtt állok :( nagyon béna vagyok :( de szeretnék rájönni a nyitjára !

stefi49 kedveli ezt.
  13. Wellwisher

Szia!

A bal felső sarokban megjelenített kincset összegyűjtötted?

14. siposanyu

siposanyu Junior szaki

nem , semmit nem gyűjtöttem, néha kikerül valami de nem változik semmi :( nem megy ez, feladom :(

stefi49 kedveli ezt.
  15. serenge3

serenge3 Junior szaki

Szia!
    A paszuly építésekor elkészítettem az albínó denevért és szalontai sertést adó sort. Nem akar szaporodni.
    Megnéztem a Tölgyemet. Nem találom. Hol keressem?
    Kérlek segíts!
    farmnév: serenge3
    ID: 47610747

16. Wellwisher

Addig nem tudsz kimenni a labirintusból, amíg a bal felső sarokban megjelenített kincset össze nem szeded a minijátékon belül.
    Próbálj a felhasználható kockákkal olyan útvonalat építeni, hogy a menyéttől a kincsig egybefüggő legyen az út.

.csicsergő. kedveli ezt.
  17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Hogy segíteni tudjunk, kérlek részletesen írd le mi a problémád.

Pontosan milyen felhősort készítettél el? Mi a pontos neve?
    A bölcs tölgyön mit keresel, Mit nem találsz?

Tenyészállatok számát a pajtában a tenyészállat fülön vagy a tenyésztelepen tudod ellenőrizni.

18. csomioli

csomioli Fórum-zöldfülű

Sziasztok, az volna a kérdésem, hogy megcsináltam a füvészkertet, és ki is raktam, most túl vagyok már a füvészkert 2.-on is, de azt sehol nem találom, azt pluszban még FA-ért kell megvennem?
    köszi a válaszokat.

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A füvészkert gazdaköri feladatok nem adnak füvészkertet. A fejlesztésükhöz szükséges építési tervet adják.

1-1db. füvészkertet, vadaskertet és manufaktúrát lehet csillagokért kiváltani a bölcs tölgyön. Valamint a Maja szentélyben is van lehetőséged aranybanánokért 1-1 fajta raktárház kiváltására.

Minden további tárolót farmaranyért lehet megvásárolni.

Részletesen az alábbi zöld feliratokra kattintva olvashatsz a raktárházak működéséről:

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. csomioli

csomioli Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen sejtettem én .:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.