Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mit tapasztalsz?

Melyik csoportot választottad ki? Összes felhősor ikonja van a bejelölve?

Ha segítséget kérnél, a farmnevet és az ID-számot is meg kellene adnod!

Pótold kérlek, ha ellenőrzésre lenne szükséged!

2. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a titkos recept eventnél a 3.ik gazdakörit nem tudom befejezni azért a többit csinálhatom-e? Köszi

3. mamarygen

Szia!

Igen, nincs akadálya az új küldetés teljesítésének ma (szombat) 14:00 órától.

Ha valami akadályba ütköztél az előzőnél, elemezd, figyeld meg, mi az, ami még megoldható ma 13:59 óráig, hátha sikerül mozgósítanod néhány tartalékot, és előbbre jutsz a feladatban.

4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi a jóindulatod de a csokifinomság nem lessz meg azért nem tudom befejezni. Köszi

5. mamarygen

Értem. :(

Az a mennyiség, ami nem elég most, még jól jön a későbbi leadáshoz, ha a pajtában van, pajtában lesz az aratást követően.

Az elmaradást így előnnyé lehet tenni. Későbbre lehet tervezni az akkori, következő leadásokhoz.

6. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Szia! A farmer nevem : vörösaszony ID 17256449 Most sem jó.

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám benézett a farmodra.
    Nincs semmi gond Nálad, csak kevés felhőd van még beérve.

vörösaszony.png

8. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Szia! Köszönöm a válaszod.Most mikor beléptem a paszulyra egész más kép fogadott mint eddig, most a színek is visszajöttek eddig minden szürke volt, a felhősorokon.

9. Othep

Szia.

Örülök, hogy helyreálltak a felhöid! Én arra gondolok, alighanem az üres felhők sorai voltak Nálad kiválasztva, azért lehetett minden szürke...
    A kollégám jelezte, hogy az összes felhősor ikonját kell kiválasztanod ahhoz, hogy lásd melyik felhősor érett meg az aratásra, kattintásra. Olvastad-e a tanácsait?
    Ne felejtsd el ezt a szűrőt kiválasztani, mielőtt megnézed, mit arathatsz már le! :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Szia! Én rámentem minden ikonra de maradt mindenütt a szürkeség és 0 beérés. Örülök mert most már megint minden a régi.

11. Othep

Esetleg lehetett megjelenítési gond is.
    Ilyenkor másik böngészőre áttérés segíthet...
    Semmiképp nem árt e CCleaner programmal történő takarítás sem! :)

12. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

Sziasztok! Segítséget kérnék.A Cukormályva 10 beatam ID 16263653 megnéznétek :)

13. Othep

Szia.
    Igen, ebbe a 4. napi küldetés első ezüst részébe (!) a 10 db mályvacukor leadásra került. A szőlő teljes mennyisége mellett.
    Abba a feladatba 150 mályvacukor szükséges.
    A rendszer 5 óránként ad 5 magot, ha véletlenül beadja valaki a feladatba. Termeld kérlek a mályvacukrot mindenképp, mert sok kell még ... a holnapi feladatsorban is ez lesz a termelési feltétel.
    A 4. napi gazdaköri táblázat:

kisjános.png

14. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

köszike segitetél :)

15. káposztáné

káposztáné Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, eltűntek az égig érő paszulyom sorai! ID 27529553 káposztáné. Előre is köszönöm

16. Othep

Szia.

Megjelenítési hiba lehet.
    Frissíts, lépj ki- be a játékba, ha szükséges, akár többször is.
    Nézz rá a paszulyodra másik böngészőből, és nem árthat egy CCleaner-es tisztítás sem.

17. káposztáné

káposztáné Fórum-zöldfülű

Szia köszönöm a segítséget, elég volt ki- be lépnem.

Othep kedveli ezt.
  18. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Szia A gazdakörben melyik az a feladat amelyik megfejtése után kaphatok egy mahagóni fát? köszönöm -emmucika-

19. lacus777

lacus777 Fórum-zöldfülű

Sziasztok-az esőerdőhöz hogyan tudnék eljutni-megvan a szükséges csillag-hol találom?

20. mamarygen

Szia!

A vulkán kincse küldetésben lehet nyerni ezt a fát többek között.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.