Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nem csak magyarországi játékosok vannak. A központban megpróbálnak egy viszonylag mindenki számára megfelelő időpontot meghatározni ezeknek a közleményeknek/leírásoknak közzétételére . A dolgozó játékosokat sem éri hátrány, ha hazaérnek a munkahelyről, ők is olvashatják a híreket, leírásokat, nem fognak eltűnni.

2. anikorita

anikorita Fórum-zöldfülű

sziasztok!a tyúkjaim eltűnnek!nem adtam el és nem cseréltem be!és a tojó tyúkjaimat sem tudom megetetni!kérek segítséget!előre is köszönöm!

3. -mj79-

-mj79- Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

A boldog ól nappal kapcsolatban volna kérdésem. A dupla tp jár például a műhelyes ólakra is, gondolok itt pld. Csacsikovács, Struccászati TSZ és társaik, vagy a Szárnybontogató, Titkosügynökképző? Vagy csak kifejezetten az állatot adó ólakra és fejlesztéseikre?

Bocs a buta kérdéséért:oops:, előre is köszi a választ. :)

4. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

A boldog ól nap érvényes a normál és a műhelyes ólakra is.

6. repeta59

repeta59 Junior szaki

Én is pont ezt a "buta" kérdést akartam feltenni :) így már legalább ketten várjuk kíváncsian a választ!

Köszönöm _tHUNder_ a választ, épp akkor írtad, amikor én csatlakoztam -mj79- kérdéséhez :)

dupla hozzászólás összevonása
    _tHUNder_

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A növény és állat gyarapodásodat nem lehet ellenőrizni. Ha van kihelyezve tojástojó terület a farmodon, akkor annak az etetéséhez nem csak táp kell, hanem állat is. Oda is eltűnhetnek a tyúkok.

8. [mendy]

[mendy] Törekvő

Sziasztok.Elértem a lekvárfőzőben a 4-es szintet. Elvileg lehetne édes rózsalekvárt készíteni de sehol nem találom a receptjét.Lehetséges,hogy nem megvásárolható? Köszönöm a választ.

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az édes rózsalekvár recept a gazdaboltban megvásárolható.
    Édes rózsalekvár (recept ára: 75 FA)
    • Gyártásához 4. szint szükséges a lekvárfőző műhelyben.
    • Előállításakor 180 pontot ér.
    • Üzem fejlesztésére fordítva 180 pontot ér.
    • Elfogyasztásakor a jutalom: +20% TP bónusz betakarításkor mindenre, 8 órán keresztül. (A TP bónusz tábla ki lesz téve mindenhol.)
    • Piaci alapára: 37.010 CSP
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/

10. anikorita

anikorita Fórum-zöldfülű

_tHUNder_ kedveli ezt.
  11. [mendy]

[mendy] Törekvő

Megtaláltam.Köszönöm.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  12. jucus65

jucus65 Fórum-zöldfülű

sziasztok meg tudja nekem valaki mondani , hogy termelem a pikniktakarót ,és a party malomlapátot de hiába mert a kincseskamrába meg nincs belőle egy darab sem aki tudja hogy miért kérem írjon Jucus

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Kétféle textilmalom és pikniktakaró van a játékban.
    Az egyik textilmalom a júliusi eventben volt nyerhető. Az törlés után azonnal beváltásra kerül, és az abból származó piknik takaró is szintén. Ennek etetése kizárólag szupertáppal történik, nem szükséges hozzá az energiaszelet előállítása.
    A július event leírásában részletesen olvashatsz minden szükséges információt.
    A másik, a Farm-kemping eventben nyerhető textilgyár nem tűnik el törléskor a menüből, és az abból származó pikniktakaró sem kerül beváltásra, hanem a termények közé kerül a pajtában. Ennek az ólnak az etetése már mókussal és táppal történik. További részletek az alábbi leírásban olvashatóak:
    A Gyakornoki szárnybontogatóval, ami egy ideiglenes játékelem volt az event idején, be kellett dobni az utolsó eventfeladatba.
    Ha ott bedobtad őket, akkor kaptad meg a végleges Szárnybontogató ólakat. Ezek terménye a kék színű Party malomlapát, ami eladható a piacon.
    A Gyakornoki által termelt sárga Malomlapátok nem adhatóak el, azok aratáskor be is váltódnak tp-re illetve csp-re.

Gyakornoki szárnybontogató
    Amit ad:
    • 5 óránként 100 TP
    • 1 db Malomlapát
    Malomlapát:

Szárnybontogató
    • 2x2-es területigény
    • Etetéshez 1 db vakondtáp és 2 db vakond szükséges
    • 24 óránként 280 TP és 1 db Party malomlapát ( kék színű )

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-a-megegyezés.11461/

Rica1955 kedveli ezt.
  14. Kacix

Kacix Fórumlakó

Sziasztok!
    A műhelyes ólak és a barkácsolt ólak között mi a különbség?

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A barkácsolt ólakat nevezzük műhelyes ólaknak is, mert azokat a műhelyben építjük fel.

Kacix kedveli ezt.
  16. -mj79-

-mj79- Utánpótlás-írogató

_tHUNder_ kedveli ezt.
  17. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok szeretném megkérdezni hogy a kaméleonlak az állandó lesz illetve kaméleonhoz lessz-e termény ?

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

19. piros53

piros53 Fórumlakó

szia
    szeretném kérdezni hogy a kezdő játékosok - Csibék - miért gondolják hogy idegen zaklatja őket ??
    Nem először fordul elő hogy olyan választ kapok a játékra felkért csibétől hogy honnan ismerem ?? mert ő nem ismer a legrosszabb pedig az amikor felháborodva válaszol hogy ne zaklassam
    vagy pedig egyáltalán nem is válaszol
    Tudom hogy a rendszer értesíti a csibét arról hogy mentort kapott de valahogy nem tudják mire jó mert aki elfogadja a játékra való felkérést tőlük ezt a visszajelzést kapom
    valami figyelem felkeltő megoldás kellene ??????? esetleg
    a csibeszoba átalakítása nagyon elveszett a ködben itthoni mentorok tudtok segíteni ??
    köszönöm ha válaszolsz

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A csibeszoba- mentor rendszer átalakításának terve már készül.
    Panaszodat leírhatod a fórum panasz részlegében.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.