Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamazsák

mamazsák Járnitanuló

köszönöm szépen ! további szép napot !

2. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Szia! Jack ajándéka mennyi ideig hat?

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Jack ajándéka
    Érési idő: 20:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint +2 termésbónusz a növényekre (eventnövényekre és a teliholdas növényekre is) 10 órán keresztül
    Learatható: 20-szor

4. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Köszi a gyors választ!

5. Kacsoka

Kacsoka Fórum-zöldfülű

Sziasztok' Szeretnék a lámának tápot keverni,de nincs szelídgesztenyefám. Hogy szerezhetném be mielőtt éhenhal a lámám?

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A Szelídgesztenyefa titok csemete, mely a 2017. december 1-én játékba került "Benanee" talányos fa akcióval érkezett.
    A ma délután kezdődő titokfaakcióban is találkozhatsz a szelidgesztenyefával: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokfa-akció-farmra-és-bahára-2019-június.18198/
    Addig is, ha nincs ilyen fád a piacon meg tudod venni a termését.

Utoljára szerkesztett: 14.6.19
  7. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Segítséget kérnék! Úgy emlékszem megszereztem a lombházat ki is tettem a fejlesztéseket de most van egy raktáromba és nem találom a többit hova tettem így nem tudom rátenni a fejlesztést! Köszönöm! Bettinna 7676 ID48977191

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Házi kedvenc futtatóban találod a dekort.
    A kép a Te farmodon készült:
    fórumra.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Nagyon szépen köszönöm! Szép estét!

10. zsu777

zsu777 Utánpótlás-írogató

Hello
    Én már többször kaptam ajándékba pörgetésért az egérmuskétást, de sehol sem találom, hogy kitegyem, esetleg másra jó?
    Előre is köszönöm a választ

11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az egérmuskétás egy tenyészállat.
    Pajtában a tenyészállatok fülön találod, valamint a tenyésztelepe láthatod.

A tenyészállatokról és tenyésztésükről, az alábbi linkre kattintva olvashatsz részletesen:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...elep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

12. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok,
    bocs, nincs időm keresgélni, ezért kérdezném itt:
    A %-os növénybevételi bónuszok (amik rekeszt foglalnak), eventnövényekre hatnak-e?
    Köszi!

13. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves nolina1965!

Igen, hatnak.

14. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok!

Próbáltam már, de nem találtam sehol azt a beállítási funkciót, ezért itt megkérdezem!

Hogy lehet beállítani azt, hogy a milliárd csp-t teljesen kiírja a számláló, és nem rövidíti le?

Itt van egy kép, amin látható mit szeretnék...
    https://board-hu.farmerama.com/inde...prilis-eventcsevegő.17965/page-19#post-993151

Próbáltam írni neki, de nem ez a farmneve...

Ha sikerül választ kapnom a megoldásra, utána törlöm e hsz-t!

Választ előre is köszi!

15. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a termés bónuszok összeadódnak-e, arra gondolok hogy az eventnövénynél a plussz 1 plussz kettőt eggyszerre használom akkor összeadodnak-e.

16. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves asdfghjkl7373!

Nem felejtettünk ám el, csak picit több időre van szükségünk a válaszhoz. Ne, ne töröld semmiképpen sem, mert másban is felmerülhet ugyanez a kérdés. Írni fogunk még, addig is a türelmedet kérjük!

-ágianyu33- és asdfghjkl7373 kedveli ezt.
  17. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves jozseflzr!

Igen, összeadódnak.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszönöm szépen. Szia

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Utánajártunk a kérdésednek.

Ez központi beállítás. Nem lehet megváltoztatni.

Mikor Melan gazda elkészítette a képet, egy hiba miatt volt látható a csp összeg, ebben a formában.
    Ezt a hibát már javították és vélhetőleg mindenkinél a Milliós megjelenítés látható jelenleg.

-ágianyu33-, Gio és asdfghjkl7373 kedveli ezt.
  20. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

nem találom arégen vett sárkánytojást Kérlek segits hogy hova tünt Az ID 4583338

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.