Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A kérdőjelesekhez itt találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rajzás-eventcsevegő.18225/page-5#post-1007523

Az ábra alapján add be a lámpásoknál kért dolgokat. Mind a négy kérdőjelnél csak azt, amit egy-egy kérdőjeles feladat képénél látsz..
    Amikor mindent beadtál, amit a feladat ott kér, akkor ugyanúgy alul a zöld pipára kattintasz és a zöld "Beváltás" gombra.

2. icamama58

icamama58 Utánpótlás-írogató

Szeretném kárdezni,hogy Trutyit honnan lehet szerezni a feladathoz? Fények ösvényéhez kell!!

3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Jack boltjában tudod kiváltani

4. Wellwisher

Szia!

Trutyit a Trutyimalomban tudsz előállítani, mely ólat Jack boltjában tudod kiváltani.
    Ez az ól a Trutyiszörny terményese.

Trutyi

Termény pajtaértéke: 3.136

Trutyimalom
    Műhelyben nem megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db trutyiszörnytáp, 1 db trutyiszörny
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2
    KépNévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]TrutyimalomTermény: 1 db trutyi
    Érési idő: 03:00 óra
    Tapasztalatpont: 220 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    nem megépíthető2018. októberbenJack boltjából korlátlan számban kiváltható.
    Szükséges:
    50 zombijuh,
    5.000 gülüszem,
    2.500 lábgomba,
    3.000 pöttyös horrorka,
    48 medúzagyümölcs

A Teliholdas területről és Jack boltjáról az alábbi linket megnyitva találsz hasznos információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-360348

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok! Partipörgetésen nyertem egy 6 órás "+1 termésbónusz"-t.Bónuszaim között megjelent "nagyobb hozam barkácsolt ólaknál"Ezek szerint ca termés egyenlő a termékkel? hamuska ID 27991697

6. Wellwisher

Szia!

Minden, ami aratás során a pajtánkba kerül, valaminek a termése, ez egy gyűjtőnév.
    Az hogy ez a termés egyébként milyen kategóriájú, azt pedig a típusa dönti el.
    Így lesz egy termés növény, vagy állat, vagy jelen esetben termény.

-ágianyu33- és hamuska kedveli ezt.
  7. hamuska

hamuska Fórumszaki

Köszönöm,már megörültem ,hogy növénybónuszt kaptam,aztán mégsem.

8. icamama58

icamama58 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépem!!

9. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

KB 2-3 perce éjfél után elküldtem 4 ajándékot és elvitt 16 farmaranyat. Tudomásom szerint éjfél után már lehet a napi 7 ajándékot ingyen küldeni. Ez azért tulzás, ID:12183585

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Rosszul tudod.
    Ingyenes ajándékot akkor tudsz küldeni a barátaidnak, ha az ajándék doboz aktív, azaz jól látható éles kontúrokkal.
    Ha csak halványan látható akkor inaktív - ilyen esetben csak farmaranyért tudsz ajándékot küldeni. Ez számít, nem pedig az, hogy az óra szerint pár perccel elmúlt éjfél.

Ha az inaktív ajándékdoboz ellenére megpróbálsz ajándékot küldeni, a rendszer egy felugró ablakban megkérdezi, hogy biztosan ezt szeretnéd?

ajcsi.png

Az ajándékküldés csak akkor valósul meg, ha ezt a felugró ablakot elfogadod. Ha te ezt négyszer is megtetted, nehéz a játékra kenni a felelősséget.

Az ingyenes ajándék küldési lehetőség nem éjfél után fél perccel áll a rendelkezésedre - a rendszernek ettől egy kicsivel több időre van szüksége. Akkor tudsz csak ajándékot küldeni, ha a doboz aktív. Ezt meg kell várnod minden esetben, kivéve, ha farmaranyat szeretnél áldozni rá.

11. tornász2002

tornász2002 Járnitanuló

Szép reggelt Mindenkinek!
    Tudtok olyan gazdaköri feladatot, ahol kriptamécses kaktuszt lehet szerezni? Van más lehetőségem is, hogy hozzájussak?

12. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Sziasztok icu1965 ID:24479957 vagyok és azt szeretném megkérdezni, hogy a teliholdas farmot nem lehet gyakrabban megnyitni? Nagyon jó lenne, és szerintem más is egyet ért velem.Válaszotokat előre is köszönöm. Sziasztok.

13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Gazdaköri feladatban nincs.
    Jelenleg, ,,Kísértet" rémítő talányos fákból fejlődhet ki.
    Valamint cserenapon lesz lehetőséged beszerezni.

Fatermést: A Boszorkányos holmik ládája és a Teliholdas láda is adhat.

14. Kékmadár1

Szia!
    A teliholdnak pont az a lényege hogy csak időszakosan nyílik meg. Egyébként ez is csak egy újabb terület lenne.
    De az utóbbi időben, gyakrabban vannak hosszabb nyitvatartások, mint a játék kezdeti éveiben.
    A mostaninál gyakrabban nem valószínű hogy ki fog nyitni.

15. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Nagyon sajnálom mert ha a feladatot csinálom a gazdakörrel nem haladok vagy fordítva. Azért köszönöm, szép napot szia.

16. tanyasij

tanyasij Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy a Teliholdas éj felhősor 3. dekorelemeit honnan lehet megszerezni?
    A felhősort megszereztem a gazdaköri feladatban.

17. Kékmadár1

18. tanyasij

tanyasij Fórum-zöldfülű

19. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Tudna nekem valaki segíteni, hogy a lángszentély, és a trutyi elemeket hol lehet meg szerezni ? Köszönöm a választ .

20. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Lángszentélyt az event kezdéskor kaptunk, amit ki kellett helyezni, a trutyimalmot pedig Jack boltjában tudod kiváltani

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.