Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Borka68

Borka68 Haladó

köszönöm a segítséget.

2. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Mikor volt a Fények ösvény1 nem találom sehol Köszi a választ

3. Minggyá

Minggyá Fórum-zöldfülű

a trutyit hol vagy miből lehet csinálni.
    Vásárólni is ehet piacon?

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

5. |Tamás|

Szia!

Rémtermékről van szó, így nem piacképes.
    Trutyimalom állítja elő, ami a trusziszörnytócsa terményes ólja.
    Jack boltjában lehet hozzájutni, csak figyelj, hogy melyiket váltod ki.
    (Etetéséhez kell alapállat is, így mind a két ól kell)

6. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Előre is elnézést kérek, de nekem egyre jobban elmegy a kedvem a játéktól. Sokszor olyan érzésem van a feladatokkal kapcsolatban mintha az lenne a cél hogy ne bírjuk befejezni.icu1965 ID:24479957 voltam sziasztok

7. |Tamás|

Szia!

Valójában valamilyen szinten igazad van, viszont ez csak abban az esetben igaz, mikor mondjuk 3/4 távra teszik a felhőt.
    Az alap eventet mindig a felhő megszerzéséig gondolják, ezt mindenkinek szánják, tehát ebben az esetben nincs igazad, viszont ha lehet utána játszani még az eventtel, az már azoknak szól, akik további kihívásokat szeretnének...

8. Minggyá

Minggyá Fórum-zöldfülű

Köszönöm

9. icu1965

Köszönöm a gyors reagálást, de pl. a teliholdas farm 90%ban feladattal van megnyitva, ha viszont zombijuht szeretnék tenyészteni lemaradok a feladatról. A másik területtel is csak úgy tudok haladni ha beadom a szükséges termékeket, így oda is termelnek kellene és mindezekre egy kert áll a rendelkezésünkre. Szép napot szia.

10. |Tamás|

Nem új keletű dolog a gombaerdő, ezt már nagyon régóta lehet gyűrni... Ezért úgy gondolom, nem a játék a hibás, hogy nincs meg az összes területed ami lehetne o_O:eek:

11. icu1965

Köszönöm

12. TOPI41

A felhősöron van
    a felhősoron van
    A felhősoron van Fényes ösvények 1 ami nem tudom kirakni a 2-el kész vagyok

13. |Tamás|

Mi a probléma pontosan?

14. |Tamás|

Igen, mivel a dekornak első körben különleges tulajdonsága is van. Ki kell rakni földre, majd törlést követően majd kitudod rakni a felhőre.
    Hogy mikor törlöd, az pedig rajtad áll (kihasználod-e a különleges tulajdonságát vagy sem)

15. TOPI41

Köszönöm

16. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Nagyon köszönöm.

Köszönöm :)

17. elen219

elen219 Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretném kérdezni, hogy a Teliholdas éj 3 felhősorára a kitevőket hol találom? A gazdaköri feladatot teljesítettem. Köszi a segítséget előre is! elen219 ID 21772974

18. |Tamás|

Szia!

Gazdaköri feladattal nem kapjuk meg a rávaló dekorokat, ezeket külön kell a jack boltjában kiváltani.

19. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Szia!
    Szerettem volna megvenni a virágcsokor csomagot, de nem engedi. Ez az üzenet jelenik meg:
    Ez a csomag jelenleg sajnos nem jeleníthető meg.
    Ennek oka az lehet, hogy már megszerezted ezt a csomagot vagy az országodban ez a csomag nem rendelhető meg.

Egyszer régebben már valóban megvettem ezt a csomagot, de mivel két felhősoron is szerepel, szerettem volna a másodikra is.
    A kiírásban nem szerepel, hogy aki valaha már megvette nem veheti meg újra.
    Másik kérdés: a Teliholdas gazdaköri felhősorára a 2x2-es felhőre mit kell kitenni?

Utoljára szerkesztett: 26.6.19
  20. elen219

elen219 Utánpótlás-írogató

Köszönöm az információt! elen219

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.