Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Tudnál egy másik böngészőből a farmodra lépni?

Tedd meg még azt, hogy az animációt, a hang effekteket is kikapcsolod, amíg a focis event tart.

Sokat segíthet abban, hogy a mini-játékok zökkenők nélkül működjenek.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. czankjuli

czankjuli Járnitanuló

Köszönöm szépen.

3. Búvész

Búvész Haladó

köszönöm szépen, hogy utána néztél van aki csak ehhez a két ajandekhoz ragaszkodik igen elkeserítő mert gondolom nem csak az én problémám,hogy nem tudok más gépeken játszani! Sok sikert mindenkinek aki tovább farmozik! Most nem látom értelmét néha azért belépek ha megnyugszik mert ez most ellenünk játékosok ellen szól hiszen a legkeresettebb ajándék! Minek küldjek olyat amire nincs szükség! Köszönöm szépen!

Szia! Most olvastam mit írtál új hova dugod be az egeret a töltő helyére? Akkor ezt még holnap megpróbálom! Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.8.19
  4. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia!
    Van a kép alján egy ikon arra kell rá nyomni és müködik az egér funkció.

5. Szira72

Szira72 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A vadon állatai felhősor 3-hoz keresem a pillanatkép dekor elemet.
    Tudnátok segíteni hogyan lehet beszerezni?

Köszönöm előre is!

6. Gio

Gio Fórum bárója

Szia Szira! A nagy bunyó gazdaköri feladat 6. ezüst részében nyeremény a pillanatkép dekor.

zergekutya, Imi* és ördög0 kedveli ezt.
  7. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

Sziasztok, kérdezni szeretném,hogy sikerült kapnom gazella ólat, a gazdaköribe hol tudom betenni a feladat sorba, 96-s szintten vagyok, végig néztem a gazdaköriket,de nem találom,hogy melyikbe lehet betenni. Válaszotokat előre is köszönöm♥

8. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Pörgettem a malom keréken.
    Kaptam 4 db + 1 termésbónuszt.
    Ennek ellenére ha ráviszem az egeret a kis kockára,
    azt mutatja, hogy 4 termést kapok........
    Valamit félre értek ?
    Köszönöm, ha megnézi valaki.........

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Csocsoovb

Szia!

A +1 vonatkozhat növényekre, fákra, ólakra, terményekre. Meg kellene nézned a bónuszokat jelző órában, hogy pontosan milyen bónuszokat is nyertél, azok mire hatnak.

inanna11 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

12. gree89

gree89 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hol és hogyan tudok "turbó malom" opciót elindítani? estleg venni? -sajnos nem találom :-(

13. Csocsoovb

Szia!

Önállóan a turbómalom előfizetés csak akció keretében vásárolható meg:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/#post-36051

A legutóbbi akció ekkor volt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-előfizetés.18311/

Ez havonta szokott megrendezésre kerülni, tehát várható, hogy hamarosan ismét elérhető lesz.

A másik lehetőség: ha valaki prémiumra fizet elő. A prémium tagság ugyanis tartalmazza a turbó malom opciót.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Miért nem működik a Jack ajándéka kütyü ?
    Van kettő a Kerge kertemben az alsó sorban.
    Az előző aratás előtt el akartam indítani az egyiket.
    Visszaléptem a farmra, frissítettem........maradt a 4 gaz/kiskocka aratásra.
    Vissza a Kergére......ott a táblácska a helyén......nem jól klikkeltem ?????
    Ezt egy párszor megismételtem......a piros háromszög tábla azt mutatja,
    hogy felhasználható........mégsem tudom elindítani.
    Előre is köszönöm szépen.

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem lehet, hogy túl gyorsan léptél egyik területről a másikra?
    Emiatt nem jutott el a gépedről az utasítás a játék szerveréhez.
    Próbálj meg teljesen kilépni a játékból és vissza. Válts esetleg vöngészőt.
    Lehet, hogy nem ártana nálad egy CCleaner-es tisztítás sem.
    Ha semmi sem segít, kérlek, jelezd nekem.

16. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! A flash playert minden egyes játékba lépéskor be kell állítani???? Chrome-t használok, a leírtaknak megfelelően járok el, de mindig és mindig újra meg kell csinálnom! Van valami, amivel ezt ki tudom lőni???

17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Igen minden alkalommal be kell állítani, jelenleg még nem tudjuk kilőni

Csiziee kedveli ezt.
  18. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    Nincs arra valamilyen megoldás, hogy a felgyülemlett pörgetéseket egyszerre el lehetne lőni. Nagyon unalmas, amikor összegyűlik a max. és le kell pörgetni. Sokáig tart, Sokszor nem is foglalkozom vele, mert rengeteg idő. Köszi a választ előre is :)

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Egyszerre sajnos nem.
    De tudok ajánlani egy nagyon praktikus megoldást, melyet Fabatka játékostársunk osztott meg:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../fejlődési-taktika.11014/page-174#post-931834

cseszcsi kedveli ezt.
  20. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Amint beléptem, tisztítottam, hibát kerestem, újra indítottam......
    Sajnos learattam.....aztán jutott eszembe, hogy megnézzem a válaszodat.......
    A gaz termelését holnap már befejezem, ezért nem kell a Jack-ot elindítanom.
    A következő eventnél fogom kipróbálni. Erre a számra visszaírom, hogy sikerül-e.
    Köszönöm a segítséget.

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.