Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A 3. házba kell leadni a vitorlavásznakat.

Kérlek, nézz rá a táblázatra, eddig mennyit teljesítettél.

3. épület:

2. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

nem a 3. épülettel van baj hanem az 1. épülettel a 4.szinthez kell beadnom az 500 növényt az 1 2 3 szintet teljesítettem ami azt jelenti már lenni kellene 1+3+4 vitorlásnak (8db) nekem meg 3 db jelez készletnek

3. mamarygen

Azért kértelek, hogy nézz bele a 3. épület felületébe, mert már ott leadtál vitorlavásznakat.

Ugyanis ezeket a részeket párhuzamosan fejlesztve építed Te is, ahogyan mások is.

A 3. épületben már leadtál 5 vitorlavásznat.

4. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok, szép estét,
    Szeretném megkérdezni, hogy a pihenő rezedadokit lehet fejleszteni?
    Köszönöm a válaszotokat,

5. mamarygen

Szia!

Igen, lehet.

A Gyümölcsbólé-szökőkút gazdaköri feladatokra épülő eseménye/ eventje egész augusztus hónapban erről is szól.

Az alap Rezeda doki dekorra összesen 20 fejlesztést tehetsz.

*** Új infó: A 2019. 08.02.-i változásoknak köszönhetően a gazdaköri feladatokból 20 fejlesztés nyerhető, a 3 db farmaranyért megvehető fejlesztéssel plusz TP-t és több almás ládát kapunk, a dekor bónuszadományán (30%) nem változtat.

A fejlesztések tulajdonságai az alábbi linket kattintva láthatók:

https://board-hu.farmerama.com/inde...kőkút-gazdaköri-feladatok.18398/#post-1018163

Az esemény, event leírása itt tekinthető át ismételten:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyümölcsbólé-szökőkút-gazdaköri-feladatok.18398/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm szépen a válaszod

7. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

köszi igazad van

8. zsanna-zsu670817

zsanna-zsu670817 Járnitanuló

Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy a Trutyis tisztító gazdakörben megnyert felhőre hol tudom beszerezni a rávalókat?

9. TnéAndi

TnéAndi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Próbáltam utánaolvasni, de teljesen belezavarodtam. Szentjánosbogár. Ugy látom, mintha többféle lenne. A rémséges részét látom, hogy a Jack boltjában lehet "megcsinálni" de mi van a sima szentjánosbogárral? annak az olját hogyan tudom megszerezni?

köszönöm a választ

10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Jack boltjában tudod kiváltani a szükséges dekor elemeket.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy ezek a "mariachi" kitehetők mire jók?
    Azon kívül, hogy -ha megveszem- lesz 3 db drága, és igazából semmire nem használható kitehető? Semmihez nem tartozik. Ha a felhőre kellene egy meg nem határozott kitehető, akkor ilyen van a raktárban már bőven sok.
    Ezeken kívül van valami értelmük?

13. czigabi

czigabi Utánpótlás-írogató

Üdvözletem
    Én czigabi gazda vagyok, és azt szeretném kérdezni. Az égig érő paszulyon azokat a fekete elemeket lehet-e cserélni, amik már nincsenek az eszköztárban? Nekem van ilyen pár sorom, szeretném az eszköztárban lévő elemekre cserélni.
    Eklőre is köszönöm a segítséget: czigabi gazda.

14. Csocsoovb

Szia!

Nagyon sok felhősorra kitehető dekor elem cserélhető, de vannak kivételek. Ezt ajánlom a figyelmedbe:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Szia!

Ha neked nem kellenek semmire, akkor nem vásárolod meg őket - ez ennyire egyszerű.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. TnéAndi

TnéAndi Utánpótlás-írogató

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Cserenapon megpróbálhatod megszerezni.

TnéAndi kedveli ezt.
  18. zsanna-zsu670817

zsanna-zsu670817 Járnitanuló

Köszi szépen a válaszod!

19. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Sziasztok! tanácsot kérek ki hogy oldja meg pl a mostani gyümölcsléhez kell a felröpi hosszú érések adják a nagy mennyiséget, de ugyanez jó lenne indulónak az új eventhez kinek milyen trükköt használ?

20. Csocsoovb

Szia!

Ez a kérdés inkább az event csevegőbe tartozna. Ma olyat érdemes még ültetned, amit le tudsz aratni lefekvésig. Éjszakára pedig olyat, amit csak holnap kettő után szeretnél learatni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.