Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kaptál választ ott, de hozom ide is:

Igen, hat az eventnövényre is.

Növénybevételi bónusz:

[​IMG]Növénybevételi bónuszTöbb termés a növények aratásakor az összes területen100%24:00arany

Minden növényre hat, az eventnövényre is.

2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Köszönöm szépen

Garabonciás kedveli ezt.
  3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Szombattól Olaszországban leszek 2 vagy 2,5 hetet. Az ottani fizetőeszköz euró. Ha én belépek onnan a játékba, akkor a GEO IP-m azonnal változik? Vagy csak akkor változhat meg, ha onnan rendelek?

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A GEO IP nem változik meg, csak abban az esetben, ha a játék banki felületére lépsz és rendelsz is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Petike824

Petike824 Járnitanuló

Szia ! Meg szeretném kérdezni, hogy az alap rezeda dokit akkor is meg kellene kapni ha csak most a 3. héten tudtam bemenni a gazdakörbe és haladni a leadással , mert a fejlesztésből már van a raktárban de az alapot nem találom, pedig az ismertetőben az van bármikor elkezdem megkapom az alapot . Vagy benéztem valamit?

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A menüben, a váza ikon alatt kerested már?

Ez a neve: Pihenő Rezeda doki I

Ha ellenőrzést kérsz, kérlek add meg a farmnevedet és az ID-számot.
    Ezek megadása elengedhetetlen ahhoz, hogy segíthessünk.

7. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Kitettem 2db foltot a másik 2-öt nem tudom kitenni Hogy lehet kilépni belőle ? válaszod köszi

8. mamarygen

Szia!
    A második elemet, ami a felületen van, már fixáltad? Vagy rajta van a zöld pipa?

Ha ott a lehelyezett dominó elemnél a zöld pipa, akkor kattintsd azt.
    Ezt követően folytathatod az újabb elemmel, amit a jobb oldalról választasz. A színre helyezd az egeret és húzd a felületre, ahol passzol a színben. (esetleg forgathatod, ha van jele, majd a zöld pipát kell kattintani)

Csak 4 dominó elem után lehet a kerek zöld gombot választani, hogy a jutalmat megkaphasd.
    Amikor ezzel a kerek jelben lévő pipát elfogadod, kattintod, akkor új pálya érkezik.
    Kiléphetsz a felületről.

Ha akkor hagyod abba a játékot, amikor még lehetne illeszteni az új elemeket, kiléphetsz nyugodtan.
    Később is folytathatod a sorozatot, amikor visszatérsz az event ablakába, ez a játékelem, amit nem fejeztél be, ott lesz.

Hóvirág9004 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. TOPI41

Már lerögzitettem és nem tudom a másik kettöt ki tenni pedig passzolna hozzá Kérlek segíts AzID4583338

10. mamarygen

Kiraktam a felülre egy elemet, de nem rögzítettem, láthatod a pipa jelet rajta. Ezt még így áthelyezheted, ha nem megfelelő számodra. De kattintani kell a pipát mindenképpen, ha jó a helyzete a dominónak.

A jobb oldali választható színt is megjelöltem, azt kell majd ráhúzni a fixálás után oda, ahová illeszkedik.
    Mindig azt a színt kell az egérrel húzni, amit kihelyezhetsz, mert van illesztési alkalma.

topi41.png

11. TOPI41

Skerült Nagyon szépen köszzönöm

12. DögösBögyös

DögösBögyös Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A piacon a tenyésztett állatokat képtelenség kitenni, mert egy Aluntino nevű játékos azonnal alááraz. Namost kitettem egy minimalacot, aminek a 10%-a majd 700000 csengőpengő volt. És ahogy kitettem, rögtön aláárazva pár csp-vel de ő is kitett egyet. és most jön a java. Nem hiszem el, hogy valakinek annyi tenyésztése legyen a legértékesebbekből, még akkor sem, ha régóta játszik. Ilyen nincs, mert ezzel elveszi mások örömét, idejét! Na nehogy már megint csalók miatt hagyjam abba, mert meg kellene magyarázni ennek a rosszindulatúnak, hogy a halál érte is eljön, és hogy ez egy csodás grafikás játék! JÁTÉK! Szerintem egy alex nevű is az övé, mert csak ez a kettő név látható minden tenyésztésnél! Aluntino és alex (mindenféle számkombinációval)
    Tehát ezzel is kellene valamit kezdenetek. Az élet nem ez, ez csak egy játék, de az ilyen emberek miatt hagyják abba sokan. és nektek megéri? Nem hiszem. Hosszú évek után kezdtem újra. De ha ez így marad, akkor nincs értelme. Hiszen képtelenség eladni és hiába ül az ember gép elé örömmel, ha egyeseknek csak az az életcélja, hogy elvegyék.
    Köszönöm a választ, nem volt szándékom egyáltalán beírni, de most betelt a pohár...

osztrak12 kedveli ezt.
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ránéztem a farmra, ez egy magas szintű játékos, aki bizony nagyon régóta aktív játékos, és bizony az évek alatt pár dolgot azért sikerült neki begyűjtenie.
    Nincs nála semmi furcsaság, egyszerűen ez egy felszerelt farm. Nem tilthatjuk meg neki, hogy nem piacozhat, mert Neked nem ennyire felszerelt a farmod. Gondolj bele, ha fordítva lenne. Hogy viszonyulnál ahhoz, ha megtiltanánk számodra a piacozást, pedig mindent tök szabályosan szereztél meg?
    De mehetünk tovább is...
    Tegyük fel, sikeres vállalkozásod van, megteheted, hogy 300 millió forintos lakást építs. Más örül, ha 10 millió forintos lakást kinyög évek alatt hitelből. Ne költözz azért drága, nagy lakásba, mert a másik kevesebb pénzből gazdálkodik? Ugye mennyire abszurd? Kb most ezt "kéred" tőlünk is.

14. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Miért nem tudom a következő anyagot az asztalra tenni ?
    Akár melyik kockára rakom, visszaugrik......
    Nem találom a feladat nyitját........
    Köszönöm

15. hercsi71

hercsi71 Utánpótlás-írogató

sziasztok a kezdetektől játszom a másik farmomon hiába rakok ki olcsóbban tenyészállatot mindig visszakapom mert valaki még olcsóbban felrakja pipa vagyok mert sok pénzt levon és azt nem kapom vissza de már nem érdekel most csak az lenne a kérdésem mit rakjak a Bahamára mert nem szaporodnak a villáim van kint fa ,ol vetemény mégis 6-7 villa jön köszönöm ha valaki ad jó tanácsot Icu

osztrak12 kedveli ezt.
  16. mamarygen

Szia!

A tenyészállatok piaci eladásához érdemes figyelni azt a részleget, mely állatoknál van érdemleges mozgás, melyiket keresik, melyik fogy arányában a vevők igényeit látva.

"Általában" a tenyésztési időszakban van érdemleges vásárlási kedv.

A gyümölcsbólé-szökőkút gazdaköri feladat 3. részében a felröppenő gyűjtése akkor sikeresebb, ha összehangolt ültetéssel tervez a gazda.
    Olyan hosszú érésű növényt ültet az adott terület minden egységére, hogy a valós munkájához igazodjon a beérés, az aratás.
    Ezeknek a növényeknek az érési idejét alkimista termékekkel ellátva rövidíteni is lehet időben.
    A fák kihelyezésénél, egy egész területre azonos érési időt érdemes beállítani, pl. csak alapfákkal. (itt is lehet rövidíteni az időt.)
    Az ólak összehangolására is kellene figyelni.

Mindenki maga ismeri a saját játékát. Tudja, mely növények, fák, ólak használhatók a felröppenőkhöz.

Mennyi a kupák száma a tölgyön, maximális-e az élő legenda rúna hatása.

Felröppenő 1x1

Eventezési segítség

nihanket kedveli ezt.
  17. mamarygen

Szia!

Az event leírásában képekkel ellátva követni lehet, milyen lépésekkel lehet indítani a varró mini-játékot.

Még videobejátszás is segítheti a módszer elsajátítását.

Szánj rá időt, és figyeld pontosan, hová kattintva, milyen mintát húzhatunk az egérrel a területre.
    Kövesd a lépéseket a saját farmodon, figyelve, milyen jelek jelennek meg, azoknak mi a hatása, mit lehet variálni a rögzítést megelőzően.

Csak a színben illeszkedő elem az, ami ott is marad a felületen.
    A dominó két részének színei nem mindig egyeznek, tehát a megfelelő színt, mintát kell megragadni az egérrel, és oda húzni, ahol már van rögzített ugyanolyan elem.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/boldog-foltok.18477/

Hóvirág9004 kedveli ezt.
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

19. mamarygen

Szia!

Az ismertetőben szereplő esély alapján igen, hatással van.

Bónuszlexikon leírásában <<ITT>> olvasható.

A paszulyon ezzel a névvel lehet azonosítani a kérdezett felhősort:

Boldog ünnepeket felhősor (Felhősor akció: 2014.12.18 -12.23.)

• Lezárási idő: 48:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 2015 TP
      • 2015 BTP
      • 5% plusz esély felreppenőkre 30 percen keresztül (Fő farm, szédült szántó, erdei tisztás.)
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott elemek helyezhetőek rá. (Hókút, Jégszörf, Vigyázz, csúszik!)

Wolf[Black] kedveli ezt.
  20. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Nem tudom mit jelent egyes ivólevek mellet a +jel meg a három piros csillag Kérem a segítségedet

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.