Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Amarilisz94

Amarilisz94 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok,de szükségem volna a segítségetekre, kb 3 perce volt 54 db banánom és úgy gondoltam, hogy befizetek 45 db. banánt hogy több fához növényhez vagy állathoz engedjen hozzáférést. A gép a 45 db. banánt levonta, de nem engedett tovább. Mit csináljak? A + jel megjelenik és közli, hogy kevés banán áll rendelkezésemre a továbblépéshez.Köszönöm a segítséget.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A farmnév és az ID-szám nélkül nem tudunk segíteni!

Kérlek, add meg az adatokat. Köszönöm.

Gio kedveli ezt.
  3. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Akkor nálam valami gond van, mert a szívecskébe 9 sz van, én is olvastam , hogy terményt kellett volna beadni. ID 5408618

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nincsen gond. :)

A kilences szám azt jelzi, mely szintnél jártál, amikor pihenni tért az állatkád, az oroszlán.

Ha ébred, akkor lehet majd az alul jelzett dolgokat, kellékeket leadni, ami már a 10. szintet jelenti a teljesítésben - a nyereményt is látod, azt le is ellenőrizheted az i betűs ikonra kattintva.
    (Neked van 3 oroszlán gondozó csomagod, de az első 3 rubrikás teljesítéshez csak 2 db szükséges.)

Gio kedveli ezt.
  5. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Segítséget kérnék mit rontottam e! Nem tudok tovább menni minden állat szürke és lakat van rajta! Igaz a zebra le van maradva mert 9- és szint helyett a 8- As szinten van? Köszönöm !ID 48977191

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mivel nem tudom hol tartasz, ezért nem is tudok tanácsot adni, hogy mit kell tenned a továbbhaladás érdekében.

1: Mutass képernyőmentést a jelenlegi állásról
    2: Add meg az ellenőrzéshez szükséges adatokat.

7. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Nagyon el vagyok keseredve mert így még nem jártam! Nem tudom megszerezni a felhőt mert minden állat a 11 és van de eltevesztettem van de a zsiráf csak a 9- én így nem tudok tovább menni! Bocs a keveredesert de tabletten játszok és nem látom jól! Tehát 3 állat a 11 - én van a zsiráf nem tudom mért a 9- én így nem tudok tovább menni! köszönöm szépen ha tudtok segíteni! ID 48513740!

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Azért nem tudsz továbbmenni, mert nincs elegendő felreppenőd.

Gio kedveli ezt.
  9. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Kedves Tamás! Nem tudom, hogy kell képernyő mentést csinálni főleg tabletten! Ennyi volt jól kisirtam magam mert így nem tudom befejezni! oroszlán 9 végig zsiráf 9 félig víziló 9 végig zebra 8 végig! Köszönöm, hogy segíteni próbáltal! ID 48977191! Akkor így jártam!

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ugyan az a problémád, mint az előző játékosnak: nincs elegendő felreppenőd a következő feladat teljesítéséhez.

Gio kedveli ezt.
  11. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Csoocsovb Nagyon szépen köszönöm a segítséged mind két farmmal kapcsolatban! Szép napot!

Gio kedveli ezt.
  12. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy "csak" felhősort lehet e venni a csibész lovagláshoz?? Meg van hozzá minden kitevőm! csobánka1 ID Számom: 17455182. Köszönöm válaszotokat.További szép napot kívánok.

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem lehet.
    Az ismertetőben szó szerint ez szerepel:

Mindhárom csomagban az adott felhősor, valamint a ráhelyezhető tárgyak egyben megvásárolhatók.

Ezen kívül lehetőség van a tárgyak külön-külön megvásárlására is igény szerint.

Azaz dekorokat vehetsz külön-külön, de felhőt nem.

https://board-hu.farmerama.com/inde...-csomagok-óltörténetek-2019-szeptember.18518/

BackOffice és Gio kedveli ezt.
  14. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Köszönöm szépen válaszod.Szeretném még azt megkérdezni,hogy ha az Égig érőpaszulynál veszek egy felhősort FA-ért ami nem tematikus ,akkor ezeket az elemeket kitehetem e rá?

15. Othep

Szia.

Igen.
    De javaslom, hogy ezeket a dekorokat érdemesebb kirakni, mert egész jó TP-ket adnak.
    Egyszerűbb, ha a Gazdaboltban (Piros kosár) veszel Víztartályt (1X1), meg Békés izlandi vulkánt (2X2) csp-ért, a nem tematikus felhőkre. 1X2-nek pedig Jack boltjából kiváló a Múmiamaci.

BackOffice kedveli ezt.
  16. szinusz

szinusz Haladó

honnan bírnék helikopter kirándulást szerezni? ID:1296664 köszönöm

17. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Szia! Régi kerek kerék fődíj volt. Ha a bigpoint berakja majd egyszer farmaranyért tudod megvenni, hiszen ez azon dekorok közé tartozik amik nem küldhatőek és talán nem is lesznek. :-(

18. Othep

Szia.

Sajnos egyelőre sehonnan.
    Idén februárban került ki a Partykerék ajánlatából.
    Nem cserélhető elem.
    Már kétszer volt vásárlási akció, amikor megvehető volt Partykerék-főnyeremény.
    Ilyesmi ezután is előfordulhat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. szinusz

szinusz Haladó

dekár. csomó ilyen van sajnos, egy-egy hiányzik a felhőhöz és soha többé nem lesz. a felhő igy csak a helyet fogja, használhatatlanul. sajnos

20. manyimama58

manyimama58 Utánpótlás-írogató

Szia!A lajhár szobrot kiváltottam,és utána a lajhárszobor 1.fejlesztést is.Sajnos az utóbbit nem találom.Lehet nem megfelelő néven,és helyen keresem?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.