Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A mostani bahás eventnél hogyan lehet esetleg forgatni az alakzatokat mert igy elég gé rossz. Nálam nem lehetett forgatni.

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Nem lehet forgatni a mintákat.
    Ha nem boldogulsz vele, akkor inkább lépj ki a minijátékból és kezd egy újat, hogy nem veszíts pontot az idő miatt.

heureca3 kedveli ezt.
  3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi a választ csak tudod azt hittem hogy úgy mint a tetrisnél lehet forgatn. Köszi

4. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nálam a probléma az, hogy nem nyílnak a területek, hiába klikkelek rá, nem nyílik ki. Takarítottam, ki s be léptem, eddig semmi. ID 9805208

5. Wellwisher

Szia!

A hiba ismert, a javításon dolgoznak a központban.
    Ki és belépéssel frissítsd a játékot, az némi javulást eredményez.
    A türelmedet kérjük szépen!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. b-meg

b-meg Aktív író

szia nem találom A hajóm a mindenem dekort légyszives keresd már meg, egy a felhőn van a másikat nem találom köszi.

7. Wellwisher

Szia!

Farmnév és ID szám megadása szükséges ehhez!
    Ezeket pótold légy szíves!

8. durnieva

durnieva Fórummogul

eltünt az irásom de mindegy mertID sz. nem irtaam Akkor most ujra tegnap megvettem a rém csomagot aktiválta rendesen müködött mindenütt de ma reggel már csak a teli holdas területten de 24h. a hatásamost akkor mi van átvereés? ID406210183

9. b-meg

b-meg Aktív író

bocsi megtaláltam.

Kuzdern kedveli ezt.
  10. strawberry49

strawberry49 Rutinos

11. szenga6565

szenga6565 Junior szaki

Sziasztok! Ma megszereztem a teliholdas éj 3. felhősort, a trutyis tisztító gazdaköri feladat teljesítésével. A rávaló tárgyakat honnan tudom beszerezni? Természetfeletti kézbesítés, egy barlangi troll,kísértő kép, ugrópók. Ezeket nem találom.

12. Wellwisher

Szia!

Jack boltjában fogod tudni kiváltani a dekorokat, amikor ismét nyitva lesz a teliholdas kert.

>>Teliholdas éj 3 felhősor<<
    • Hozzájutási lehetőség: Trutyis tisztító gazdaköri feladat teljesítésével.
    • Lezárási idő: 23:00 óra
    • Kategória: Ültetési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • szint x 500 TP
      • 50 %-kal több TP teliholdas növényeknél 6 órán keresztül
      • 20 %-kal több TP teliholdas fáknál 6 órán keresztül
    • Részben tematikus felhősor: Természetfeletti kézbesítés, Egy barlangi troll!, Kísértő kép, Ugrópók, 1 db 2x2-es tárgy

Jack boltjáról itt találsz információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/

szenga6565 kedveli ezt.
  13. szenga6565

szenga6565 Junior szaki

Köszönöm a segítséget!

14. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mi történt a banki fizetési móddal? Többször vásároltam már több mindent, most meg nem enged, kiír valami regisztrálást. Én nem váltottam se bankot, se csomagot, akkor mi történt? Köszi előre a segítséget :)

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

16. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Sziasztok! Szeretném ha utána néznétek volt két hangyabolyom az egyiket lebontottam most vissza akartam rakni de nem találom sehol az ID 4750645 Csak remélem hogy véletlenül nem küldtem ajándékba. Előre is köszönöm.

17. Wellwisher

Szia!

Elajándékozni nem tudnád, mert nem küldhető.
    Az egyik hangyaboly az erdei tisztáson, a másik a szédült szántón van kihelyezve.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Nem láttam meg ezer bocs pedig kiszurta a szemem.

19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Kedves Modik! Érdeklődöm,hogy van-e olyan táblázat, vagy összesítő, ahol megtudhatnám, hogy melyik fát kaptam talányos fa címen. Tudom, hogy a raktárban ki lehetnek keresgélni, de az elég bonyolultnak tűnik. Segítenétek?

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha jól értettem a kérdésedet, ezeket a listákat tudnám ajánlani.

Farm: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/page-2

Baha: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-bahamarama.422/

vagy még ezt: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fák-a-játékban.17269/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.