Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Alexandra0727

Alexandra0727 Aktív író

huh akkor sehogz nem usyom meg hogz

Köszönöm.

Kuzdern kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sajnos így még nem tudunk segíteni.
    Nem tudjuk milyen kártyát szeretnél és hová nem tudsz regisztrálni?
    Kérlek részletesen írd le mit szeretnél!

3. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Azért nem fogadja el mert a Paysafecard egy blokk szerű valami amit megvásárolhatsz különböző helyeken és összegekben.Ezen van egy 16 jegyű kód azt kell beírni

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A paysafecard fizetési módszerhez legelőször vásárolnod kell készpénzért valamilyen címlet szerint (2000,- 5000-, 10000.-FT-os) egy fizetési szalagot (úgynevezett "kártyát"), bont a lakóhelyedhez legközelebbi árusítóhelyen.

psf.png

A szalagszerű lapon egy 16 számjegysor olvasható. Ez a PIN-CODE, ami minden vásárlásnál egyedi kombinációjú.

Ezt kell a játék felületén, a banki oldalon a kiválasztott elem kosárba helyezése után a fizetési módnak megfelelően használni.

Kaptál már segítséget link formájában is.

Kérlek szépen, nyisd meg a linket, olvasd át ismét, és használd majd, ha lesz olyan paysafe fizetési nyugtát, szalagod, bonod, ami helyettesíti a valós fizetési eszközödet.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/paysafecard.2301/

Ebben az ismertetőben a lakóhely szerinti legközelebbi vásárlóhely is megtalálható, ha a belső ilyen segéd linket is megnyitod.

Szeretném hangsúlyozni, hogy nem kell a személyes fiók-adataidat sehol sem megadni. Nem kéri senki a banki felületen sem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Mogyi20

Mogyi20 Fórum-zöldfülű

Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy az albumot , amibe az eventek matricáit lehet betenni, nem fogják soha bővíteni? Már annyi matrica van, hogy csak úgy tudom elhelyezni ha egymás hegyére-hátára teszem. Így se nem szép, se át nem látható.

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Idővel bármi elképzelhető. Ami biztos: most a matricás album fejlesztése nem élvez prioritást a fejlesztő csapatnál.

7. törpe65

törpe65 Utánpótlás-írogató

Ma reggel vettem tyúkot az eventhez de nem találom. Mi lehet a hiba? A játék folytatásához kellene. ID:12954327

8. Csocsoovb

Szia!

20 darab tyúkólat vásároltál, de azt nem kell beadni a feladatba.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. törpe65

törpe65 Utánpótlás-írogató

Vettem tyúkot is 26db-ot

10. Csocsoovb

Szia!

Az kicsit mellé ment akkor, mert az bizony kakas volt.
    Mondhatni, töke van a menyasszonynak.

Zsuzsikan, ördög0, Matold és 5 más kedveli ezt.
  11. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Szeretném megkérdezni, hogy most a baby boom véletlen, vagy valamilyen g.köri feladathoz van rendelve?
    Köszönöm válaszotokat

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem szokott véletlen lenni a Baby boom. Most is előre tervezett volt. Már pénteken megjelent róla az ismertető.
    Nem ritka est hogy a Baby boomhoz nem tartozik újonnan játékba került feladat.
    Fordítva szokott inkább lenni. PL: egy új tenyészállat bevezetésekor eddig mindig volt Baby boom is.
    De a minieseményt, sokkal gyakrabban illesztik játékba a központ munkatársai, minthogy tartozzon is hozzá valami gazdaköri feladat.

13. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm szépen

Kuzdern és Kékmadár1 kedveli ezt.
  14. ZozoStarr

ZozoStarr Fórum-zöldfülű

Kedves Moderátorok!
    Segítséget szeretnék kérni! A főfarmos malomba 8, a Bahás malomba 9 bőrerszényt indítottam el,
    de csak a Bahásat írta jóvá a rendszer. A hozzávalókat levonta. Mit lehet ilyenkor tenni?
    Segítségeteket előre is köszönöm !
    ZozoStarr ID: 53510638

Utoljára szerkesztett: 1.10.19
  15. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

16. ZozoStarr

ZozoStarr Fórum-zöldfülű

ZozoStarrID: 53510638

17. Csocsoovb

Szia!

A darabszám stimmel, 8 és 9 termék gyártását indítottad el. Ameddig a bahás malomban bőrerszényt kezdtél el gyártani, a farmos malomban szupertápot.

-ágianyu33- és ZozoStarr kedveli ezt.
  18. ZozoStarr

ZozoStarr Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, ezek szerint nagyon reggel van:oops:

19. hevesiricsi

hevesiricsi Utánpótlás-írogató

szép napot mindenkinek volna egy kérdésem ID 10968260 a számom nem találom a táncos fejlesztést pedig már beadtam az érte járó terményeket a felhőre sem tudom kirakni, ehhez kérek segítséget előre is köszönöm icu

20. Csocsoovb

Szia!

Azért nem tudtad kitenni a felhőre, mert ki volt téve a kerge kertben. Onnan töröltem és kitettem neked a felhősorra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.