Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    December 19 már túl távoli időpont sajnos, csak a jelenlegi hónap ellenőrizhető teljes biztossággal.
    Összesen 6 db piros bólét, és 2 db mangós narancsos turmixot küldtél a farmtársadnak ebben a hónapban.

Shirkán53 kedveli ezt.
  2. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Bandi!

Nagyon szép a Bannered és a Hemingway idézeted. Sokat olvasok de ezt még nem láttam sehol.
    Üdv:dalmata10

3. lilimama82

lilimama82 Utánpótlás-írogató

szaisztok! segítsetek légyszi,hogy arany banánt,hogy tudok szerezni? köszi!!!

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia lilimama82!

Aranybanánt a Bahama szigeten történő szintlépésekért kapunk, lépésenként 5 db-ot.
    Nem közvetlenül, hanem közvetetten úgy is juthatsz Aranybanánhoz, ha a Gazdakörben olyan feladatot teljesítesz, ami Bahama Tapasztalati pontot is ad, ezzel gyorsabbá tudod tenni a szintlépéseidet, gyorsabban jutsz a banánhoz.
    Bahama sziget ismertetője az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/

5. abarát

abarát Fórum-zöldfülű

Miért nem tudok töklekvárt főzni? 56-s szinten ID 49521150

6. Nildia

Szia abarát!

A Töklekvár főzésének lehetősége nem a farmos szintednek a függvénye.
    Lekvárfőző műhely 1. szintjén állítható elő abban az esetben, ha rendelkezel a receptjével.
    Ez 2011-ben az Őszi szüret eventen volt megnyerhető. Ha azt akkor nem szerezted meg, lehetőséged van a Gazdaraktárban is megvenni Farmaranyért.

7. abarát

abarát Fórum-zöldfülű

köszönöm a választ.

8. abarát

abarát Fórum-zöldfülű

A répás-almás csatnit nem látom a gazdaraktárban. Az hol lehet megszerezni?

9. Nildia

Szia abarát!

Ugyanúgy a Gazdaraktárban vehető meg.
    De csak akkor, ha a Lekvárfőzőben már elérted a gyártásához szükséges 4. szintet.

10. MázliPaca

MázliPaca Utánpótlás-írogató

A Bahama-szigeten elkezdtem "fásodni" csodaszép trópusi fáim nőttek és ezzel csökkent a hasznos földterületem. Segítenétek, miért történik ez és hogyan tudom eltűntetni őket a Bahama-szigetről? Előre is köszi,:D ID: 47853867

11. Nildia

Szia MázliPaca!

Pontosan milyen fákkal is van gondod? Nem Te ültetted oda őket?
    Játékból való ki be lépés után is ugyanaz a kép fogad?

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Sajnos nem lehet ezt a dekorációs elemet a felhőkre elhelyezni. Ez nem hiba, központi döntés eredményeként van így.

13. igalializ

igalializ Utánpótlás-írogató

Hello! Megszereztem a matróztea előállítását, de sajnos nem tudom alkalmazni a természetgyógyászatban! A 3. szinten vagyok.Mi a teendő? user id: 13552808

14. Nildia

Szia igalializ!

A teendőd, hogy eléred a Természetgyógyászatban az 5. szintet, ugyanis a Zöld matróztea ott állítható elő :

Zöld matróztea (az 5. szinten elérhető):

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/természetgyógyászat.7139/

igalializ kedveli ezt.
  15. igalializ

igalializ Utánpótlás-írogató

16. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Már többször "végignyálaztam" az Enciklopédiát, de nem találom, amit keresek... Létezik-e valamilyen összesítés arról, hogy melyik állatnak mi a terménye?

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mire gondolsz?

Három helyen érdemes állatok esetén körbenézned:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állattenyésztés-tyúk-nyúl-stb-ólak-istállók.758/
    https://board-hu.farmerama.com/inde...y-és-az-ott-fejlesztett-ólak-használata.6857/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-tenyészet-titokzatos-ólak.506/

18. progabi

progabi Fórum biztosa

Konkrétan arra lettem volna kíváncsi, hogy a pikniktakaró mely állat terménye?
    És köszönöm a gyors választ! :)

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tessék:

Textilmalom:

• Érési idő: 38:00 óra
    • Amit ad: 215 TP és 1 pikniktakaró
    • Tápigénye: 1 mókus és 1 mókustáp
    • Csak a normál farmterületekre lehet kitenni

20. bukkmakk

bukkmakk Fórum-zöldfülű

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom aktiválni az égig érő paszulyon a megnyert szintet? Végigcsináltam az egész eventet és el is tűnt, miután végeztem vele.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.