Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia bukkmakk!

Pontosan melyik felhősort is keresed?
    Játékból való ki be lépés után sem találod?
    Illetve töröld a Flash Playerben a sütiket is, elképzelhető, hogy beragadt egy régebbi adat :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Ha ezek után sem találod, az ellenőrzéshez szükség van egy pontos farmnévre és ID számra.

2. bukkmakk

bukkmakk Fórum-zöldfülű

Sajnos nem megy így sem. A felhősoron látom a nyereményt, de nem tudom aktiválni. A farmernevem: bukkmakk és az id szám: 2465287

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia bukkmakk!

Pontosan melyik felhősor?
    Minden szükséges dekor elem rajta van? Minden felhőn színes a kép?
    Nincsen esetleg jelenleg lezárva már?

4. bukkmakk

bukkmakk Fórum-zöldfülű

Köszi, megoldottam. :)

5. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Kipróbáltam ismét: 10 óra nem több....
    Szándékosan nem indítottam, zártam be a felhősort. Megkérlek benneteket, hogy indítsátok el ti, akkor talán elhiszitek, hogy 10 óra a zárolási idő.
    Megjegyzés: Mar Reggel fél 9-kor zártam be, és az írta ki, hogy 9, vagyis 10 óra a zárolási időm és hátra van még 9 óra 59. De amikor hazaértem 23.00 után ismét zárolható volt. Próbáljátok ki!

6. zsuzsa84

zsuzsa84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudtam csinálni a tenyésztős küldetést, mert nem volt gépem egy hétig!:cry: Meg tudom majd szerezni a kaméleonlakot valahogy? :oops:

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mi is tapasztaltuk az általad is említett anomáliát. Jeleztük a fejlesztőknek.

Amennyiben bármilyen információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt megosztjuk Veletek.

8. Laboviti

Szia!

Ha lesz ilyen lehetőség a hivatalos közleményekben jelezzük számotokra. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.

9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Szeretném megtudni, hogy mi az oka annak, hogy a "FARMERAMA szíves mackók" kitevőt nem tudom felrakni a paszuly 2x2- es felhő pamacsára, viszont a "Szárnybontogató"-t gond nélkül elfogadja ugyanaz a felhő pamacs.

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A tárgy mérete 2x1-es, tehát annak megfelelő felhőre tudod kitenni. 2x2-es felhő túl nagy neki.

11. progabi

progabi Fórum biztosa

Köszike!!! Mókusodúm van, a textilmalom megszerezhető még?

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A textilmalom az event alatt volt megnyerhető.

13. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Forgattam egy 25%-os CSP bónuszt. Milyen esetekben adja a +25% CSP-t? A tanyaházi megrendelőknél próbálkoztam, de ott nem láttam többletet. :(

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    24 órán át érvényes a megnyerés időpontjától azokra a tárgyakra, amik CSP-t adnak bizonyos időközönként.
    Nem érvényes a piaci eladásokra.

ulmo12 kedveli ezt.
  15. Fricipapa68

Fricipapa68 Fórum-zöldfülű

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az arany csengőpengő neve Farmarany. Ez az egyik legértékesebb fizetőeszköz.
    A városban, a gazdaraktárban az alapfelszerelés/Szolgáltatás részlegen tudsz aranyért különböző csengőpengő csomagokat vásárolni.
    Az átváltást nagyon meg kell fontolni, mert amíg csengőpengőt könnyen szerezhetsz piacolással, tanyaházi vásárlók kiszolgálásával, addig farmaranyat attól nehezebben tudsz szerezni egy-egy gazdaköri küldetés teljesítésével, vagy valós pénzért megrendeléssel.

Még egyszer javaslom, hogy gondold át jól!
    Névtelen.png

17. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Köszönöm szépen a választ. Sajnos csak három órás, de mindjárt beérik egy csomó CSP-t adó kitehetőm, úgyhogy mázlim van. :)

_tHUNder_ kedveli ezt.
  18. baba024

baba024 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Majdnem egy hete az a problémám adódott, ami előtte soha nem fordult elő, hogy a kerekkereket egyszerűen nem tudom megnyitni. Már mindent átnéztem a gépemen, ki is takarítottam mindent, de semmi változás nem történt. Mi lehet a gond?

19. Laboviti

Szia!
    Gondolom a Flash Player elmentett adatait is törölted.
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a kerekkerék.

20. baba024

baba024 Fórum-zöldfülű

Az internet explorer megnyitja a kerekkereket, viszont soha nem használom. A flash Playert nemrég frissítettem de utána se volt gond, ez egy hete áll fenn és nem értem, hogy mi történt, hiszen előtte minden jó volt és minden működött :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.