Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. viragka67

viragka67 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tegnap teljesítettem a Vadaskert küldetést, de nem kaptam vadaskertet. Gondolom, a meglévőknek ehhez nincs köze, a teljesített feladatért jár, nem így van?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem így van.
    Egyetlen farmos Vadaskert váltható ki csillagokért a Bölcs tölgytől.
    Minden további Vadaskert megvásárlása FA-ért lehetséges.

Egyetlen szigeti Vadaskert váltható ki a Maja templomból arany banánokért.
    Minden más Vadaskert a szigetre is FA-ért vehető meg.

Ugyanez vonatkozik a többi Raktárházra is.

Kivétel a teliholdas Vadaskert és teliholdas Füvészkert. Azok gazdaköri feladatból szerezhetők meg.

Amennyiben gazdaköri küldetéseket teljesítünk, a fejlesztéseikhez kapunk tervrajzokat, melyeket egyéb barkácsok leadásával bővíthetjük.

Leírásokat itt találsz:

DevilMókus és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. serenge2

serenge2 Junior szaki

1. Levettem a Kelj felt. Majd vissza akartam tenni. Nem pörgetést adna, hanem tp-t. A tesómnak pörgetést. Hogy van ez?

4. mamarygen

Szia!

A kelj fel és ragyogj dekor fejlesztés nélkül, függöny nélkül valóban csak TP-t ad.
    Keress a menüdben függönyt hozzá, majd öltöztesd fel a fejlesztés érdekében.
    Ha van még ilyen fejlesztés a menüdben, akkor összeépítve kaphatsz pörgetést még meghatározott számban aratva.

Kelj fel és ragyogj
    [​IMG] [​IMG]
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 4.500 tp vagy btp a kihelyezéstől függően
    Tárgy mérete: 1x2
    Kihelyezhető: minden területre (főfarm, szédült szántó, erdei tisztás, kerge kert, bahama ültetvény, esőerdő, zuhatagok szigete, kincses sziget, kísértetjárta kúria)

Erre a dekorra helyezhető fel a fejlesztés függöny formában.

(Ez a fejlesztés, fejlesztések a naptárból lesznek kaphatók.)

Az új dekor ismét meghatározott számban aratható tulajdonságú lesz!

Név:

Dicsőséges kelj fel és ragyogj (+)

[​IMG] [​IMG]
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 4.500 tp vagy btp a kihelyezéstől függően + 1 db Kerekkerék-forgatás láda VI.

Tárgy mérete: 1x2
    Kihelyezhető: minden területre (főfarm, szédült szántó, erdei tisztás, kerge kert, bahama ültetvény, esőerdő, zuhatagok szigete, kincses sziget, kísértetjárta kúria)

Learatható: 7-szer

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloween-naptár-2019-október.18654/

5. pemcc

pemcc Járnitanuló

Nálam is ez a helyzet. Pörgetés one, függöny one.

6. mamarygen

7. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! Az én észrevételem a " Téli melankólia "felhősorral kapcsolatos. Nem tartom igazságosnak,hogy ezért a felhősorért egyszer már megdolgoztunk ,van akinek sikerült ,van aki nem tudta befejezni, most pedig ha kéne ,akkor a kitehetőkkel együtt,az egészet kell megvenni,
    ráadásul sms-re nem vehető, sem pedig FA-ért . Azok a felhők amik már egyszer voltak ,miért nem bontják, hogy akinek csak a felhő kell
    külön is megvehető legyen, és a kitevők is . Szerintem így lenne igazságos, hogy mindenki,hozzájusson utólag igaz FÁ-ért,de az is pénzbe kerül.

8. mamarygen

Szia!

Nem jól emlékszel. :(
    A felhősor nem eventes nyeremény volt.
    Valós pénzért lehetett megvásárolni, a dekorok is benne voltak az árban.
    Az igaz, hogy ezek közül a dekorok közül lehetett olyan tárgy, mely már a birtokunkban volt.
    A felhővásárlási akcióban FA-ért is lehetett dekorokat külön, pluszban venni.
    Az akció ismertetője:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/múló-évszakok-felhősor-csomag-2019-július.18342/

Vannak, lehetnek olyan játékosok, akik ez év júliusában nem vették meg a felkínált felhősort. Most, ha úgy döntenek, pótolhatják a hiányt más felhőkkel egyetemben.

Te is tudod, a vásárolhatóság kérdése a központ kompetenciája.

Minden esetben a vásárló, a játékos dönt, él-e a felkínált lehetőséggel. Ez pedig egy olyan tény, ami a döntést a saját kézbe, saját elhatározásba helyezi!

>>Téli melankólia felhősor<<
    • Lezárási idő: 84:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 450.000 TP
      • 450.000 BTP
      • 5%-kal gyorsabb termelés a gabonák estében, hatóidő: 3 óra
    • Részben tematikus felhősor, melyre meghatározott dekor elemek és 1 db 1x1-es dekor helyezhető rá. (Váratlan látogatás, Közel a vég!, Égi hajósok)

9. incimami

incimami Fórum bárója

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni cserenap van és nem tudom melyik neon ólat kell össze gyüjteni, hogy tudjak nulpercezni. Ha lehet kérek szépen egy képet rola. Köszönöm a segítségedet előre is,

10. mamarygen

Szia!

Az állatólakkal "0" percezni sokkal összetettebb, minthogy csak neon ólakkal rendelkezzünk.

Kérlek, olvasd el az alábbi linken található hozzászólást, majd tekintsd át, mi van ezekből nálad a farmodon.

A linkre (zöld színű szöveg) kell kattintanod, hogy a tartalma olvasható legyen.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-1020871

incimami kedveli ezt.
  11. incimami

incimami Fórum bárója

Nagyon szépen köszönöm szépen, Sokat segítettél,

Kuzdern kedveli ezt.
  12. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv....
    A gazdakörben teljesítettem a Vadaskert 2. feladatot.
    Ezt hogyan/honnan tudom kirakni a farmra, hol kapom meg a kis házikót?
    Szinte már nincs is szántóm, jól jönne.....:)))

Köszi a választ, bárkinek....:)))

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sehogy nem tudod kirakni, ugyanis a gazdaköri feladattal csak a fejlesztéséhez szükséges építési terveket tudjuk megszerezni.
    Raktárházakból 1-1et tudunk szerezni a bölcstölgyről illetve a maja majmok szentélyéből, a többit FA-ért tudjuk megvásárolni.

14. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

A csere oldalon, minden, minden, beállításon most 132 lapon, találtam egy mantaráját adok és papagáj tollászkodót kér, nekem van és nem engedi elcserélni mi a probléma most is kinn van még , többször próbálkoztam már vele.

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Van csere engedélyed?
    Biztosan csak 1 db papagájtollászkodót kér?

16. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Igen van csere engedélyem, és 1db papagájtollászkodót kér ID.9268145 konerzsi58

17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Kuzdern kedveli ezt.
  18. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Utoljára szerkesztett: 8.11.19
  19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mutatnál képet az ajánlatról, ami ki van téve?
    Milyen hibaüzenetet kapsz, amikor el szeretnéd fogadni a cserét? Arról is kérnék egy képet.

20. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Köszönöm a segítséget , de most már nem találom meg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.