Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. progabi

progabi Fórum biztosa

Köszi! :( Akkor erről lecsúsztam...

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Vélhetően a Flash Player elmentett adataival lehet gond.
    Kérlek, kövesd a következő lépéseket: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

3. GIN47

GIN47 Aktív író

Szervusztok! lenne egy kérdésem: az 1001 Kaland gazdaköri feladathoz szükséges szönyegeket hogyan tudom gyártani? egyáltalán, hogyan juthatok hozzá. Valaszinüleg elkerülte valami a figyelmem, de szeretném ezt a feladatot is megoldani. Előre is köszi GIN47

4. Laboviti

Szia!
    A városban a műhelyben építhetünk szőnyegcsomózót, melynek a terménye a szőnyeg.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/teve-van-egypúpú-van-kétpúpú-sőt-több.11032/

5. GIN47

GIN47 Aktív író

Köszönöm a gyors választ! További szép napot GIN47

6. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kedves Laboviti!
    Nem tudom hol kellene jelezni, de a naptárban 17-ig van a boldog aratás napja.

7. Laboviti

Szia!
    A Takarékoskodási akcióval került párba a naptárban. De a két mini akció más-más időpontban zárul, viszont egy közleményben szerepelnek.

8. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

sziasztok, a holnap induló képregény eventben, a fák és állatok tp-nél a titokfák és titokólak TP-je is beleszámít? mert az event ismertetőben nem láttam, viszont a pletyka topicban meg azt olvastam hogy nem. Így tanácstalan lettem :(

9. Laboviti

Szia!
    A tesztelési eredmények szerint nem számít bele a kifejlődésben lévő titokzatos csemete, titokzatos tenyészet a Tp számlálásba.

10. baba024

baba024 Fórum-zöldfülű

köszönöm a swgítséget, a kerekkerék problémám helyreállt :) Mégegyzer köszönöm. További szép napot.

11. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

köszi, akkor át kell gondolnom, hogy mi is a titok főleg fákból,

nem kéne ezt beleírni az event ismertetőbe? mert szerintem sokan nem tudják, hiszen nem írja az ismertető, viszont a titokfák szép tp-t adnak, így félő hogy a gazdák ezeket is kifogják pakolni,

12. Laboviti

Ezekre a játékelemre a "Tp-s" mini akciók sem érvényesek.

13. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Az a titok, amelyikből még semmi nem fejlődött ki, ha már egyszer kifejlődött, akkor már nem titok, hanem valamilyen fa.

_Cygnus_ és Tüsike56 kedveli ezt.
  14. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

jaj de jó, köszi szépen így már érthető, ez egy jó válasz, tehát maradhatnak a kifejlődött titok ólak és fák, amelyek szép TP-t adnak, mert beleszámít, köszi a segítséget

ezt a mondatodat nem is értem, bocsi, ok. közben leesett, de miniakciót most nem is akarok, a lényeg hogy maradhatnak a farmon a titokfákból és ólakból kifejlödött ólak és fák, köszi:)

Utoljára szerkesztett: 14.1.15
  15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Lehet figyelmetlen vagyok, de ugye a mamutfák tp-je is beleszámít, mert nem olvastam az eventleírásban, ugyanolyan fának számít , mint mondjuk egy berkenyefa ?

16. Laboviti

Nem értem, hogy mit nem értesz, a legelső válaszomban is ezt írtam:

17. Laboviti

Szia!

A tesztelési eredmények eltérő "számításokat" mutattak, ezért még pontos információt ezekről nem tudunk nyújtani.

mamika57 kedveli ezt.
  18. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm a választ! Én voltam a béna, mert 2x2-esnek néztem a "FARMERAMA szíves mackók"-at.

19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

És mikorra lehet ezt megtudni ?

20. Laboviti

Kérlek, kísérd figyelemmel az event ismertetőjét.

mamika57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.