Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte:
    3 fát pörgettél ki, de csak 1db van kihelyezve.
    Sajnos jól sejtetted a másik kettőt vélhetőleg kitörölted.
    Sajnálom!

2. emmucika

emmucika Junior szaki

Szisztok nekem lenne egy olyan kérdésem ,hogy tablet-re hogyan lehet a Flash Playert telepiteni ugyanis asztali PC-m van és most nem leszek itthon, de szeretném a farmot játszani de csak tabletem van, és azon szeretném folytatni a játékot?Köszönöm emmucika

3. długa

długa Járnitanuló

Vöröséger fát hol lehet szerezni?

4. Kékmadár1

Szia!
    A gazdák többsége a Puffin böngészőt tölti le okos eszközre. Ebben beépített Flash player modul van és lehet vele játszani a játékot!

5. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Igen, azt is vásároltam, és Pannit is, de nem találom.
    Ha azt mondod, hogy nem vettem Pannit, akkor hol tudnám megvásárolni ?
    Nagyon szépen köszönöm.

6. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Köszönöm szépen a gyors választ. Ez a kapkodás és nem figyelés ára ,sajnos. :cry::(

7. Kékmadár1

Az ellenőrző panelon csak ez az egy vásárlás látszik! A Panninak nincs nyoma.
    De a Pannis ajánlat nem minden farmon jelenik meg.
    Kérlek ellenőrizd a vásárlást visszaigazoló emailt hogy mit vásároltál.

8. Kékmadár1

Sziasztok!
    Feltehetőleg új "titokfa" lesz hamarosan.
    Kérlek figyeljétek a hivatalos kiírást!

Lenczy és długa kedveli ezt.
  9. .apa64.

.apa64. Haladó

Köszönöm a válaszod!
    Igen el kellett volna olvasni az event ismertetőt de egymásra folynak az eventek és az ember automatikusan neki áll a játéknak!
    Amúgy elég "korrekt", hogy több millió emberből az első TOP 500 kapta meg a felhősort.....
    Na mindegy elég sokszor már szóvá tettem azt, hogy mondhatni a pénz játszik sokszor!
    Rengeteget vásároltam én is a közel 9 év alatt de egyre kacifántosabb az egész sajnos!
    Lehet törölni a hozzászólásomat de ez az igazság!
    Gergely
    Budapest

mucus252 kedveli ezt.
  10. LCZAnikó

LCZAnikó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de szeretnék segítséget kérni. Eddig IOS-en használtam a Puffin böngészőt, aminek megszűnt a támogatása. Tegnaptól belépni sem tudok. Tudnátok javasolni olyan alkalmazást, amellyel IOS-en is elérem a játékot?
    Előre is köszönöm szépen!

11. Kékmadár1

Szia!
    Sajnos nem tudunk segíteni!
    Nincs se személyes tapasztalatunk se hivatalos információnk róla hogy iOS-en. mivel lehet farmozni.

12. LCZAnikó

LCZAnikó Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ!

13. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen!

14. 72Kincsem

72Kincsem Junior szaki

Sajnos most kezdtem az eventet de juharlevelet. nem találok azt hol lehet megtalálni ?? Valaki segítsen.. Köszönöm..

15. Kékmadár1

Szia!
    Hozzájutási lehetőség:

1. Event feladatsor teljesítésekor. (Képen 2 számmal jelezve)
    2. A haladási sáv feladatsorának elvégzését követően a megnyíló különleges szobából. (ismertetőben 3. számmal jelölt szoba) Ez a feladat korlátlanul ismételhető!

3. Party és normál kerekkeréken szerezhető az alábbi időpontokban:
    Kezdés: 2019-11-26 14:00 Vége: 2019-11-27 14:00

1. Hozzávalók mennyisége (eventnövény, felröppenő, malomtermék)
    2. Haladási sáv (zöld gombra kattintva beszállítás)
    3. Vén juharfa szerzési lehetőség (csak a 2. számmal jelölt feladatsor elvégzését követően nyílik meg)
    4. Vén juharfa termésének (Juharfalevél) beszállítása a "különleges szobákba"
    Fontos! A 4. számmal jelölt zöld + jelekre kattintva érdemes tájékozódni az adott ablakban rejlő nyereményekről beszállítás előtt.

Kérlek olvasd el az event részletes ismertetőjét az alábbi linkre kattintva!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/segítők-szabadnapja.18831/#post-1048968

16. Katóka5067

Katóka5067 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tiki totemre lenne szükségem. A tukánt kiváltottam de a barkácsólját nem találom. Az egyik kedves barátom azt mondta hogy a gazdaköri feladatok között a Tók más testvérek vagy a Szigetek hőse feladatnál megkaphatom, de ezeket a feladatokat nem találom a gazdaköriben. A hagyományos farmon a 119-es, a bahamarán a 353-ason vagyok. Kérlek segítsetek!

17. Kékmadár1

Szia!
    A barátod jól mondta!
    De a Tök más testvérek gazdaköri feladat csak a 122. farmszinttől érhető el.
    A sziget hőse a 113 szinttől elérhető! Azt már teljesítheted! Ha nem találod, használd a gazdakör kereső funkcióját!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-7#post-845555

18. Katóka5067

Katóka5067 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!!!!!

Kuzdern kedveli ezt.
  19. Üdv !

Egy kis segítséget kérnék, mert ezt nem értem.

Tojástartóba a TOP alatt kapott egyik upgrade-elt elem kitehető (virágos bódé), a másik nem (zöldséges bódé).
    A leírása szerint mindkettő mindenhova -telehold.

Színes zöldséges bódé
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 30.000 TP/BTP + 1 Gazdagság ládája
    Tárgy mérete: 1x2
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)

Színes virágos bódé
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 6.500 TP/BTP + 50%-kal több TP/BTP 4 órán keresztül
    Tárgy mérete: 1x2
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)

Tömegével vannak tojástartóba TP+ládát (de TP szorzót NEM!) adó dekorok: papagájos kajakondi, Piñata házikó, rezeda IV, bubi otthona, sajtpalota ...

A "minden területre" néha tartalmazza tojástartót is, néha nem ?

itt is:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/#post-1041144

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.3.20
  20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A házi kedvenc futtatóba két fajta dekor elem tehető ki:
    - tojások, illetve tojásból kifejlődött dekor elemek
    - olyan dekor elemek, amelyek valamilyen bónuszt adnak

Egy leírásban sem fogsz olyan sort találni, hogy eventes területre nem tehető ki a dekor. Pedig nem tehető ki. Magától értetődő sorokat nem fogunk minden egyes alkalommal külön felsorolni, mert ezzel csak az ismertető hossza növekedne, de információ tartalma konvergálna a nullához.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.