Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Köszönöm de hát ma már 9-dike van

2. tajmi8

tajmi8 Utánpótlás-írogató

A gazdaköriben a Menyét Menyus és társait megéri beadni? vagy inkább adjam el a piacon?
    koszi

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igen, ma kilencedike van. A főszezon pedig tizedikétől indul.

4. Csocsoovb

5. fancsaly

fancsaly Járnitanuló

Sziasztok ! SOS, Admin, - ha valaki tudna segiteni, ?! Elveszett, odalett a Vidám jégkorcsolyám-kitettem, nem volt meg rajta fejlesztes, meggondoltam magam, töröltem hogy áttegyem más helyre és azóta nem találom ...mindenhol kerestem és a váza ikon -nál sincsen sehol ....azt szerettem volna csak csinalni és fejleszteni...Kérem ha valaki tudna információval szolgalni hálás lennék :)

Gazda: fancsalyID: 10026195

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Vidám jégkorcsolyázás I. dekor már egy fejlesztett tárgy. Összeépítetted az alap dekorral. (Törlés után ez nem esik részeire már!)

A farmodon, a váza ikon alatti menüben található.

Onnan kell kihelyezned az általad választott területre.

fancsaly.png

fancsaly kedveli ezt.
  7. fancsaly

fancsaly Járnitanuló

:)
    Köszi szépen, ezt nem tudtam !!! További szép Napot

8. Paya76

Paya76 Járnitanuló

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy az ambarella gyümölcsöt adó fát.
    Milyen nevű talányos tiki fa adja, vagy csak másképpen lehetett megszerezni?

9. mamarygen

Szia!

Nem titkos, nem megvehető fák a szigeten

SorszámKépe
    .............
    NeveAlapXLXXLTermés neve Termés pajtaértékeElső játékba
    kerülés
    1.[​IMG]Ambarella fa 20:00 óra
    215 BTP
    - - ambarella gyümölcs315 Fás válogatás 2019. október

A termése a piacon megvehető.

10. Paya76

Paya76 Járnitanuló

Mamarygen!
    Köszönöm!

mamarygen kedveli ezt.
  11. kismadár2000

kismadár2000 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Találtam a menüben 2 db Kelj fel és ragyogj függönyt. Hosszas keresgélés után a kincsesen megtaláltam a " Kelj fel" dekort. Nem tudom rátenni a fejlesztéseket. Mi lehet az oka? Leszedtem, visszatettem.Köszi szépen.

12. Csocsoovb

Szia!

Próbáld meg törölni a dekor elemet majd újra kitenni és utána rátenni a fejlesztéseket.

kismadár2000 kedveli ezt.
  13. kismadár2000

Köszi! Sajnos nem sikerült. Töröltem, visszatettem, minden területen próbáltam. Mindenhol azt írta, hogy előbb az alapot kell kihelyezni. Pedig kint van.
    Ismét itt vagyok! nem nyugodtam bele. minden kirakott dekort végigpásztáztam. azt hiszem megvan. Találtam egy dicsőséges valamit. (De akkor mi ez a "Kelj fel")
    Köszi szépen és bocsi!!!

Utoljára szerkesztett: 9.12.19
  14. Csocsoovb

Szia!

Ha azt az üzenetet kapod, hogy nincs kint, akkor rossz dekorra próbálod meg rátenni a fejlesztést.
    Mutatnál egy képet róla, mit mire szeretnél kitenni?

kismadár2000 kedveli ezt.
  15. kismadár2000

Köszi, rendben vagyok!

Csocsoovb és Kuzdern kedveli ezt.
  16. Jánosgazda58

Jánosgazda58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Lehet, hogy már megint nem jó topikba írok de teszek egy kísérletet. Sajnos elkövettem egy nagy és szarvas bakit.
    A dolog úgy kezdődött , hogy megvártam minden kirakó leszedhető állapotban legyen és felfrissítem a kerge kerteket kis értékről nagyobb értékűre cserélem/időszerű volt/. A baj ekkor keletkezett mert géppel sec-pec lekaptam és ezek között volt a "Virágos jókedv" amit legalább még 12* kellett volna leszedni. Sajnos azt a föld nyelte el mert a kirakásnál a legnagyobb nagyítóval sem találok rá. Gondolom arra már keresztet vethetek semmilyen varázslat, ráolvasás nem segít. Rosszul esik, mert az ajándék mellett a Tp érték sem elhanyagolható, sőt....

17. mamarygen

Szia!

Kérlek, nézz alaposan körül a kerge kertedben. Lehet, ott a dekor, az adományozási lehetőséggel.

A törlés gomb használatával az ilyen dekor esetén a rendszer visszakérdez, valóban törölni akarod?
    Ha nem volt megerősítő újabb parancs, akkor nem törli a rendszer.

Amennyiben ellenőrzést kérsz, szükséges a farmnév és az ID-szám. Csak ezek megadásával tudunk választ adni, megnézni, mi a helyzet a farmodon.

18. Jánosgazda58

Kedves Mamarygen! Köszönöm a válaszodat, megnéztem a váza alatt nincs és úgy nem kérdezett rá, mint a a+" Forró életelixirre" és az bent is maradt akár a Kócosfülű nyúl háza vagy a Felhőpalota azokat nem vágta ki.
    Jánosgazda58 ID 22006479
    Bizakodom, hogy egy jó tündér által vissza kapom.

Elnést, de a " Jégkorcsolyázást" Cem találom aminek a fejlesztése most folytatódik a jelenleg futó eventben.
    Kissé tudatlan vagyok mit kel érteni azon, hogy "adományozási lehetőség" A váza alatt biztos nincs.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.12.19
  19. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Virágos jókedv (+) dekorod a Kerge kertben van.
    A kép a Te farmodon készült:
    fórumra4.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Jánosgazda58

Köszőnöm a segítséget, de amikor raktam ki akkor nem találtam, megnyugodtam. Még egyszer köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.