Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Semmit. Titokzatos ól.

Kuzdern kedveli ezt.
  2. -matarka001-

-matarka001- Utánpótlás-írogató

Köszönöm, közben látom, hogy nekem nincs meg az alap ól, csak egy sárga és egy narancs fejlesztés. Venni meg nem lehet. No majd cserenapkor talán sikerül szerezni alapot is. Köszönöm a választ és a kódot is.

3. A.Márti

A.Márti Járnitanuló

Sziasztok !
    Lécci, árulja el nekem valaki, hogy konkrétan mi tartozik a jutalmazó tárgyak kategóriába.
    Mármint nem egy konkrét felsorolásra várok (bár ellene se vagyok :) ), hanem, hogy mit is takar ez a kategória
    Köszi :)

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Minden olyan tárgyat, mely jutalmat ad, így nevezünk.
    Ezek általában dekorok, melyek "aratáskor" megjutalmaznak.
    Például TP-t, BTP-t, szupertápot, szupertrágyát, pörgetési jegyeket, de akár eventkelléket is adhatnak.
    Tehát nem növény, nem fa, nem ól, de ki lehet tenni a területekre.

Kuzdern kedveli ezt.
  5. A.Márti

A.Márti Járnitanuló

Köszi :)

Kuzdern kedveli ezt.
  6. A.Márti

A.Márti Járnitanuló

Sziasztok !
    Egy újabb kérdésem lenne :
    Paradicsomséta3. kitehető - Ha vmelyik bahás területen nyitom meg a raktárat, akkor 10.472 TTPt mutat, de egyik bahás területre sem tehető ki.
    Farmos területen bmelyiken kitehető, de itt csak 4.774 TP az értéke.
    Ez hogyan lehet ?

7. Wellwisher

Szia!

A Paradicsomséta csak farmos területekre helyezhető.
    Mivel szintszorzós dekor, ezért a bahás szinted szerinti BTP összeget mutatja.
    De nem helyezheted a bahára, ezért az át van húzva a raktáradban.
    Paradicsomséta 3. szint[​IMG]310:00Farm szint x 22 TP1x2Felhőkre és farmos területekre

Az alábbi linket megnyitva is tudod ellenőrizni, hogy a Paradicsomséta 3. egy szintszorzós dekor.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-nagy-lakoma.18641/#post-1035594

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Szorgalmas

Szorgalmas Fórum-zöldfülű

sziasztok. a napokban kezdtem el a játékot, van 12 szomszédom l8-as szinten vagyok, és a szédült szántón hogyan kell kitakarítani a területet?

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Visszaigazolt szomszédoknak kell lenni 12 gazdától és + Te magad.

Ekkor kitisztul örökre a szédült szántó.

A visszaigazolt szomszéd jelentése:
    A gazda farmcímere a szomszédos menüben éles rajzolatú, nem "ködös", halovány.

Szédült szántó - Szomszédok
    • Szántó kitakarítása
    • Szomszédok meghívása

Kuzdern kedveli ezt.
  10. Györgyi6464

Györgyi6464 Utánpótlás-írogató

Szép estét kívánok! meg szeretném kérdezni, hogy az ajándék kódot hogy érvényesíthetem? A választ köszönöm.

11. mamarygen

12. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

BUÉK! Érdeklődöm, hogy mormota ólat honnan tudok szerezni? (A piros kosárban nem láttam.)

13. mamarygen

14. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Kuzdern kedveli ezt.
  15. Szorgalmas

Szorgalmas Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen

Kuzdern kedveli ezt.
  16. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kíata1939- vagyok. nem találom a fonál állatomat, más talán a neve? egyik farmomon sincs meg.Segitsetek, hogy meglegyen.Kőszi előre is.

17. mamarygen

Szia!

Amit keresel minden valószínűség szerint, az a fonálfarm. A pók terményese.

Az ismertető itt olvasható: Enciklopédia: Állatok termények, ólak a játékban:

https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860850

Tudod, hogy csak abban az esetben segíthetünk, ha a farmnevet pontosan leírod, ID-számot megadod.

Tudnunk kell, mikor szerezted, mennyi ilyen óllal rendelkeztél, mennyit hiányolsz, mennyi áll a rendelkezésedre.

Tedd meg, hogy pontos adatokkal informálsz a keresés érdekében.

Köszönöm!

Kuzdern kedveli ezt.
  18. kismotornagymotor

kismotornagymotor Utánpótlás-írogató

Szia !kismotornagymotor ID:55678753 Az lenne a kérdésem hogy az égig érő paszulyon szerezhető felhősorokhoz szükséges csillagokat mind beadtam,azonban a felhősorok nem nyíltak meg,Azt írja ki már aktív 5/5.Köszönöm a segítséget !

19. Wellwisher

Szia!

Az ellenőrzés alapján 6 csillagért kiváltható felhősorod van.
    Ebből 3 jelenleg üzemel is.
    Kettőt feltöltöttél dekorokkal és rákattintva be is tudnád üzemelni.
    Egy felhősornál pedig 1x2-es dekorok hiányoznak. Ezt csak a hiányzó dekorok pótlását követően tudod elindítani.

20. manócska-1990

manócska-1990 Fórum-zöldfülű

manócska-1990ID: 55245938 SZIASZTOK KÁRT POLTLÁST KÉREK RENCER MIAT NEM ENGEDET BE FARMBN AJÁDÉKOT KISEM TUTAM VENI UTOLSÓT SEGICSÉT KÉREK

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.