Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Ne haragudj kérlek!

Fontos információ elkerülte mindkettőnk figyelmét, így most itt helyesbítek:

Jó öreg farm felhősor
    • Lezárási idő: 23:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • 1 Trágyadomb ládája
      • 1 Szupertrágya
      • 2 Tápos láda
      • 1 Sörfesztiválos láda I
    • Tematikus felhősor, melyre meghatározott dekorelemek helyezhetők. (A jó öreg raktár, A jó öreg pajta, A jó öreg tanyaház, A jó öreg malom, A jó öreg aratógép)
    A nevezett felhőnek nincs tp hozama az aratása, begyűjtése pillanatában.

A bónuszokat a 3 láda rejti.

osztrak12 kedveli ezt.
  2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Az éjszaka fél 12 és ma hajnali 1 óra között többször csak árnyak repdestek Cerelem házban. Kidobott játék,majd "i"-re a pontot az tette fel,hogy ugyanazon kb 50 adag libát újból kellett kiszedni,mert a ház a munkám végeztével is felakart dőlni. Ezért néztem meg újból,hogy mi baj lehet még. 1x ki is írta,hogy "Ez a webhely nem érhető el!" vagy hasonlót. Észleltétek a hibát,mert Én igen? Hiába frissítettem, léptem ki és be többször is. üdv: osztrak12ID: 46647915

Kuzdern kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Bevallom őszintén én az igazak álmát aludtam, és ahogy visszaolvastam, minden kollégám így tett, nemzetköziben pedig nem láttam jelzést.
    Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom sajna.

osztrak12 kedveli ezt.
  4. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Tamás!
    Ez így volt,ahogy leírtam. Én fent voltam és velem csinálta. Ha megnézed a 120 adag Ludat,hogy mennyi idő alattam arattam le a pikk-pakk helyett és szakadozva,akkor látni fogod.
    Nincs semmi gond, de jeleztem,hogy játék éjjel vagy a tenyésztés önállósította magát. Tudjatok róla,bár remélem folytatása nem lesz.

Kuzdern kedveli ezt.
  5. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Van 8 jégkorcsolyázás fejlesztésem és nem tudom, hogy mire kell rátenni. Szerintem az elején volt olyan dekor, hogy jégkorcsolyázás, de utána lett valami csavar benne, így nem tudom, hova kell feltenni. Előre is köszönöm.

osztrak12 kedveli ezt.
  6. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

sziasztok a Bubó fejlesztést miért nem tudom rá rakni az eredeti dekkora ?
    megvan ez tojás meg kell várni még ki kel elnézést én voltam figyelmetlen.

osztrak12 kedveli ezt.
  7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az alapdekor neve szintén jégkorcsolyázás. Biztosan megkaptad te is ha van hozzá fejlesztésed.
    Kérlek nézz körül a farmod minden területén a felhősorokon is.

A kép alapján biztosan megleled.
    Jégkorcsolyázás[​IMG]322:0033002x2Felhőkre,
    és minden területre
    (teliholdas területeket kivéve)

https://board-hu.farmerama.com/threads/téli-mese-gazdaköri-feladatok.18881/#post-1052603

8. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm.

9. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Sziasztok, fulmelegitot honnan lehet szerezni?

10. Kékmadár1

Szia!
    Fülmelegítő gyár a koala terményes ólja. A városi műhelyben megépíthető.

Termény:
    Fülmelegítő

Termény pajtaértéke: 2.690

Fülmelegítő-gyár

Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db koalatáp, 1 db koala
    Szükséges szint: 1. baha szint és a szentély 6. kamrájából 20 arany banánért kiváltott koalakuckó szobor.
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Fülmelegítő-gyár Termény: 1 db fülmelegítő
    Érési idő: 20:00 óra
    Tapasztalatpont: 550 BTP
    Trágya mennyisége: 5 db
    3500 db szög,
    400 db fa,
    5 db itató,
    1 db ventillátor
    2019. július
    baha fejlesztés
    -
    [​IMG]Koalakuckó 2. szint: narancs Termény: 2 db koala
    Érési idő: 14:30 óra
    Tapasztalatpont: 480 BTP
    Trágya mennyisége: 3 db
    Gazdabolti ára: 220 FA
    -2017. március baha fejlesztés-

https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-6#post-891954

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  11. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Jaj de jo! Koszonom szepen!

Kuzdern és Kékmadár1 kedveli ezt.
  12. delfin196702

delfin196702 Járnitanuló

sziasztok az lenne a kérdésem ha a teliholdas éj nem aktiv hogyan tudom kifeljeszeni a hollo tenyészetet és befejezni a neonfényes olak eventet köszönöm válaszát

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A holló tenyésztés jogát nem tudod megszerezni, ha a teliholdas éj nem aktív.
    Ettől függetlenül mint az event ismertetőben is szerepel, az eventet be tudod fejezni.

https://board-hu.farmerama.com/threads/neonfényes-ólak-10-2020-január.18999/

Az event különleges kelléke
    Távcső

Minden lúd és holló tenyésztéskor kapunk garantáltan 1-1 darabot. Van esély rá, hogy akár 2 db-ot.
    Más állat tenyésztése NEM ad távcsövet.

Távcső farmaranyért nem vásárolható, ajándékba nem küldhető, aratáskor nem kaphatunk ilyet, varázsfa nem adja.
    Kosár elemeként megvásárolhatjuk.

(Visszaváltási értéke: 29TP, 20CSp/1db)

Az eventbe az alábbi 2-féle állat alap-, illetve tenyésztett példányait kell még beadni a távcsövek mellett:

- lúd
    - holló

Fontos tudnivalók a hollótenyésztésről:
    Azok is meg tudják csinálni az eventet, akiknek nincs kiváltva Jack boltjából a hollótenyésztés.
    - Piacról be tudják szerezni a szükséges beadandó holló és/vagy a tenyésztett holló mennyiséget.
    - Lúdtenyésztéssel megszerezhető az összes szükséges távcső.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok! Bizonyára elkerülte a figyelmemet (és nem találtam erre vonatkozó hírt azóta sem, amióta felfedeztem), de ma pozitív meglepetésként ért, hogy a terményes ólak és ólfejlesztések eleddig magas érési ideje egységesen 9 órára csökkent. Ez most állandó lesz, vagy ez valamilyen akció? Ha állandó, akkor örömmel üdvözlöm! :)

osztrak12 kedveli ezt.
  15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Akció miatt van. (Turbó terményes ólak)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-ól-napok-turbó-terményes-ólak-akció-trágyázás-napjai-akciók-együtt.19002/

Ditti58 kedveli ezt.
  16. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

jófarmerlány és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Előre is elnézést, de matekból igen gyenge vagyok:cry:, hány állat kell egy tenyésztés végig viteléhez?

18. Kékmadár1

Szia!
    ha jól értelek arra vagy kíváncsi hogy egy legmagasabb 8. szintű állathoz hány alapállat kell.
    Elméletileg nagyon sok. De a baby boom és egyéb más bónuszok (luxus bájital, tölgy rúna....) miatt egy konkrét számot nem lehet megállapítani.
    Nem szívesen írok számokat de ha semmi plusz nem lenne 65.536db alapállat kellene. De jó eséllyel már nagyságrendileg néhány ezer állat bőven elég szokott lenni.

Kuzdern és Lenczy kedveli ezt.
  19. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, a szám riasztó, de megnyugtatnak a válaszodban lévő lehetőségek. Akkor gyűjtögetek és várok a megfelelő alkalomra. Szép estét!:)

Kuzdern és Kékmadár1 kedveli ezt.
  20. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Sziasztok! a Mentorrendszer felhősort hogy lehetne megszerezni? Az egyik farmomon van, a másikon nincs. Köszönöm a segítséget.

Utoljára szerkesztett: 12.1.20
    osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.