Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

2. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Kuzdern kedveli ezt.
  3. csabi9911

csabi9911 Törekvő

Hali, miet erdemes termeszteni tobb felroppeno erdekeben?

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Minél hosszabb érésű növényt.

5. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Sziasztok! Bocsánat, ha nem jó helyen érdeklődöm, de mást nem találtam. Tegnap reggel vásároltam 9.15 perckor farmmunkás előfizetést. A telefonomra megérkezett a vásárlásról az üzenet, de a farmmunkásokat nem kaptam meg. Tegnap délután észleltem a hiányukat, ekkor kitöltöttem a support oldalán az adatlapot, emailt is kaptam róla, hogy foglalkoznak a problémával. A kérdésem, mennyi időbe telik utána nézni ennek, mert a vásárlásom óta majdnem 24 óra telt el és még nem írták jóvá a kifizetett szolgáltatást. Válaszodat köszönöm. Micimaci68 ID:16124507

osztrak12 kedveli ezt.
  6. |Tamás|

Szia!

Payment Support általában mondható, hogy kb 5 munkanap alatt válaszol. Ettől függetlenül lehet több, lehet kevesebb is, de az biztos, hogy csak munkanapokon és munkaidőben fog, mivel a Payment Supporton dolgozó emberek valósan dolgozó emberek Hamburgban.

osztrak12 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Köszönöm szépen. Akkor még várok.

osztrak12 kedveli ezt.
  8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a paradicsomi koszorú hat-e a mostani eventvirágokra is?

9. |Tamás|

Szia!

Virágok és az eventnnövény nem ugyanaz. Nem fejti ki hatását az eventnövényekre mivel a virágokra hat.

10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi.

Kuzdern kedveli ezt.
  11. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok ID:44223616 A felhöig kész vagyok a csalóka lótusz ki van téve,a csalóka liliom meg van de amit legelsőnek kellett volna meg kapni az a csalóka gomba lenne, ami nem érkezett meg még most sem, pedig az a legelső. A lótusz a tölgyesnél van kitéve, a liliom ott van a váza alatt. Kérdésem, mikor kapom meg a csalóka gomba kitehetőt.Kérekszépen választ a Modiktól.Köszi előre is.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az Erdei tisztást nézd át, kérlek. Középső rész az alsó sorokban.

13. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939- vagyok. Az erdei tisztást most néztem át,Ott csak a csalóka lótusz van. Ha te látod a csalóka gombát, vedd ki légyszives.

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Látom, és hozom a képet, hogy Te is lásd!

Nem veszem le, ne haragudj, mert még van adományozó tulajdonsága.

Ha Te másként döntenél, az a saját döntésed. Konfliktushelyzetet nem teremtek, ezt meg kell értened. A játékodba nem avatkozhatom be!
    kata.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.Tényleg ott van meg is találtam ott ahol megmutattad, de oly icur picur, hogy a cukorcsillag dalba beletud olvadni. Nagyon köszönom, hogy segitettél.Szia.

Othep kedveli ezt.
  16. bazsarózsa17

bazsarózsa17 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Találtam a dekorációim között egy szezonkupa fejlesztést,de nem találok hozzá semmit amire tehetném. Segítséget kérnék hol keressem, mi a neve amire illik. Köszönet érte!

Sikerült sokadik neki futásra megtalálnom. Találtam ugyan egy szezon alaptrófeát nem tudtam rátenni. De most megtaláltam a szezon kupát és sikerült fejlesztenem. Szép estét mindenkinek!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.3.20
  17. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Jól néztem-e hogy a 12-es piacon vagyok. ID:12183585

18. Othep

Szia.

Ha pl. nem itt nézted, itt is leellenőrizheted.
    A sajátomnál tökéletes volt.
    >>LINK<<

19. mami531953

mami531953 Haladó

S.O.S.Ki tudna medgmondani ,hogy a hajzselet honnal lehet megszerezni.Melyik allat adja? Koszi ha valaszoltok.

20. Othep

Szia.
    Hajzselégyár a hangyász terményes ólja. Az ólgőzös hozta a hónap elején.
    Terményét a piacon tudod megvásárolni jelenleg.

Termény:
    Hajzselé

Termény pajtaértéke: 3.069

Hajzselégyár

Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 hangyásztáp, 1 hangyász
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]HajzselégyárTermény: 1 db hajzselé
    Érési idő: 21:00 óra
    Tapasztalatpont: 625 BTP
    Trágya mennyisége: 5 db
    nem megépíthető2020. február titokzatos rakományban az
    ólgőzösről
    -
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860890

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.