Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pachira

pachira Fórum-zöldfülű

Szia!
    Megtaláltam mindent, nem jó helyen kerestem.
    Köszönöm a segítséget!

2. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.ID:44223616 Már csak az utolsó 3 kell teljesiteni és a felhő is meg lessz.A gond az, hogy a higgadt szerelem nem érkezett meg,a Robbantorta és a Piñata meglepetésből csak a + kaptam meg, a simákat nem.Nemtudom kettőt kell-e kapni vagy nem, mert az eventben mind a kettő szerepel.Kérek szépen választ. Kőszi előre is.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.3.20
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!

Az ismertetőben szereplő dekorok: Piñata meglepetés és Robbantorta, megserzéskor (+) jutalmazó tulajdonsággal bír.
    És ezt elveszítve más tulajdonsága lesz majd. Ezért szerepelnekl minden ismertetőben duplán ezek a dekorok.

De a jelenlegi eventben egyet kell kapnunk minden dekortárgyból.

A higgadt szellem dekort kollégám ellenőrzi mi lehet vele. Türelmedet kérem addig.

4. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Köszi, meg van a higgadt szellem a váza ikonban.

Kékmadár1 kedveli ezt.
  5. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrízte:
    A váza ikon alatt találod! De figyelj mert nem minden területen lehet kihelyezni!

Csak a, Baha ültetvényre, esőerdőbe, zuhatagok szigetére és a felhőkre.

Higgadt szellem[​IMG]3.11:003.2001x2Baha ültetvény,
    esőerdő,
    zuhatagok szigete
    és a felhők.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-nagy-bumm.19221/#post-1078047

6. Tornyoska

Tornyoska Utánpótlás-írogató

Üdv!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik e egy összesítő tábla az összes keverhető táppal és azok alapanyagaival?

Tornyoska
    ID: 21151060

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Egy gazdatársunk (genka53) aláírásából: TÁPOK_TERMÉNYSZÜKSÉGLETE_20200106

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Szia! Én sem tudtam belépni, és már jöttem megnézni, hogy mi van, akkor láttam a hozzászólásodat.
    Kimentem vissza, és mivel nekem telepítve van minden böngészőm nem volt gond megpróbálni.
    Sehol nem jártam sikerrel. úgy gondolom, hogy azt akarta kierőszakolni belőlem, hogy adjam a beleegyezésem oda, ahol kéri, hogy március 31-el, "el jön a világ vége"... kérlek próbáld meg, ha nem voltam érthető, szóljál másként is meg tudom magyarázni.
    Mikor ennek eleget tettem, "Szezám ajtaja kitárult."
    Elemben, véletlen egybeesés is lehetett, lehet, hogy már simán be tudtunk volna jönni.
    Na, drukkolok neked, semmiképen sem add fel! Üdv.

9. ronka

ronka Járnitanuló

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Vásároltam a piacon sok tápot .Az árát levonta de nem kaptam meg a tápokat.Mi lehet ennek az oka?frissítettem,újraindítottam ,sehol semmi.Köszönöm a segítséget! ÍD:1835076

10. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek a lehető legpontosabban emlékez vissza milyen tápokat és mennyit vásároltál?
    Ezen adatok hiányában nem tudjuk elvégezni az ellenőrzést.

11. ronka

ronka Járnitanuló

Ami biztos:Kaméleon táp kb12,Koalatáp,Angonaeleség,Smaragd varánusz,Mantarája,vöröspanda,Anakonda1,Krokodil 2,Sajnos a mennyiégekre nem emlékszem.A 8 Kaméleont már kevertem.Remélem ez segítség.

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Munkatársam ellenőrizte:
    Az utolsó 3 vásárlásod volt csak táp. 38 alkalommal állatokat vettél.

13. ronka

ronka Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ.Sajnos én voltam figyelmetlen ezek szerint!Pár millám bánja de ,remélem hasznát veszem az állatoknak is.:)

Othep kedveli ezt.
  14. Domperke

Domperke Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tegnap óta folyamatosan kilép a játék magától. Éppen aratnék, vagy vetnék, és kilép. Most is. Kinél van a hiba? Ugyanaz a gép, ugyanaz az internet. Más játékok, internet megy.
    Köszi!

Üdv: Dömperke

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Milyen böngészőt használsz?
    Böngésző verziószáma?
    Internet szolgáltatód?
    Kipróbáltad már a játékot egy másik böngészőben is?

16. Tornyoska

Tornyoska Utánpótlás-írogató

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Köszönöm szépen a gyors választ, de nekem továbbra sem engedi kirakni a felhőre. azt írja ki, hogy "sajnos ez a dekoráció nincs az eszköztáradba" akkor most mitévő legyek?

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Akit idéztél a bejelentő posztodban, az a Kolléga nem számodra írta a válaszát.

Kérlek, egy helyen jelezd a problémát legközelebb, ne kétfelé, többfelé írj, ha gondod adódik.
    Várj a válaszra türelmesen.

Itt kaptál választ már.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.13299/page-192#post-1079949

19. Ferkó1070

Ferkó1070 Utánpótlás-írogató

Szia Tamás!
    A pajtában szerettem volna megnézni, hogy mennyi guava fa termésem van, de nem találtam ott ezt a termést.
    Mi lehet a probléma?
    Üdv.: Ferenc

20. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Ferkó1070!
    Tamás távollétében én válaszolok neked.
    A Guava fa szigetes, a gazdaboltban megvásárolható fa.
    Ennek értelmében a termését is a Baha fatermések között találhatod meg.
    Megvásárolható fák a szigeten
    A fák a gazdabolt sorrendje szerint követik egymást az alábbi táblázatban.

upload_2020-3-9_12-30-28.png

https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/#post-926059

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.