Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Rendben és köszönöm!

Kékmadár1 kedveli ezt.
  2. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Szeretném megkérdezni , hogy az Álmodozó Penelopé-nak hány fejlesztését lehet megvenni a boltba a mostani akcióval. Én vásároltam 8-at , de még mindig engedi.

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

4. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod ebben a késői órában. Jó éjszakát!

5. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni , nálam a 3db kényelmes fatuskó fejlesztést lehet csak megvenni , de sajnos nem találom az alapot!
    ID:18837421

6. Napsugar2013

Napsugar2013 Utánpótlás-írogató

Nekem ugyanez a gondom az első két dekort nem engedi kirakni, nincs az eszköztáramban azt irja.

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrző panel adatai alapján nem vásároltad meg az alapot, ezért nem is találod.

cili53 kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Szia!

Melyik dekorokról is van szó?

9. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Miért nem tudom kitenni a felhőre a robotortát meg pinata meglepetést Segítség

10. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Ha holnap tenyésztünk akkor minek ma a TENYÉSZTŐROBOT ????

11. |Tamás|

Szia!

Különleges tulajdonsággal bírnak a dekorok, először földterületre kell kirakni.

12. |Tamás|

Szia!

Rackó és az eventek két különböző dolog, az, hogy ez most így jött ki, az sajna pech.

13. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia Tamás!

Szeretném megkérdezni hogy ha az ellenőrző panel adatai alapján nem vásároltam meg a fatuskó alapot akkor most miért csak a fejlesztéseket engedi megvenni holott azzal nem érek semmit:(
    https://ibb.co/zbvXT7r

14. zzanya

zzanya Utánpótlás-írogató

a jatek ki dob es at valt romanra de percenkent segitsetek

15. Havasi_Gyopár

Szia Cili53!
    Tamás egyéb elfoglaltsága révén én válaszolok neked.
    Az általad készült képen látható a Sárkánygyík tojás, amit meg tudsz venni 140 FA-ért. Ez az alapja a Kényelmes fatuskónak, amihez tudsz venni fejlesztéseket.
    Itt bővebben tudsz olvasni róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bagoly-és-egyéb-tojások-házi-kedvencek.2108/page-2#post-1016255

cili53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Havasi_Gyopár

Szia zzanya!
    A nyelvi beállításokat a játék nyitó oldalán, a jobb-felső részen tudod megtenni:
    upload_2020-3-11_13-33-35.png

A kidobálásokkal kapcsolatban pedig neked is csak azt tudjuk javasolni, hogy egy másik böngészőn játsszál. Ha Google Chromen játszottál, akkor a Firefox, vagy az Opera telepítését javasoljuk. De játszható a játék Win10 operációs rendszeren belül lévő EDGE és az arra telepíthető Microsoft Edge böngészőn is.

17. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Szerintem nem pech. Akkor lenne az, ha most kivételesen így lenne. De nem kivételesen van így, eddig egyszer sem esett egybe a tenyésztőrobot napi ajándék pl. a babyboommal, amikoris értelme lenne használni. De még a tenyésztős eventet sem sikerül mindig "eltalálni".
    A "két különböző dolog"-ról az jut eszembe, hogy nem ugyanannál a cégnél döntenek mindkettőről?! Képzeljük már el, hogy veszel egy belépőt egy sporteseményre, elmész, beengednek, de közlik, hogy a meccs holnap lesz, mert a jegyárusítás és a meccsrendezés két különböző dolog...

18. |Tamás|

De egy cégnél döntenek róla, azonban pl a rackó nyereménye hónapokkal előre megvan, míg az eventek is, azonban az nem annyival előbb, mint hogy a rackó nyereménylistája dátumra pontosan meglenne.
    Időbeli eltérés van a tervezési fázisoknál...
    Ezt a szitut nem igazán lehet ahhoz hasonlítani, amit Te hoztál példának.

19. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

nem zalálom az event növényt

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.