Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bocimágnás

Bocimágnás Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A takaros kacsalakot szeretném "visszaalakítani" kacsalakká. Ez lehetséges?
    Véletlenül rátettem a fejlesztést, viszont a Nyuszirománc felhősorra csak a sima kacsalakot engedi tenni.
    Köszönöm a választ!
    Gazda: Bocimágnás ID: 30425968

2. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!
    Sajnos erre lehetőség nincs.
    :oops:

3. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Visszakapom azt a fát, amit nem sikerült elcserélni? A választ előre is köszönöm.

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Természetesen vissza kapod. Semmi nem veszik el.
    A cserepanelon (léghajó) maradt tárgyakat, a rendszer 1-2 napon belül visszakönyveli.

rjolka és takizsuzsi40 kedveli ezt.
  5. -Viharles97-

-Viharles97- Járnitanuló

Sziasztok!

Hajzselé kell valahová vagy majd lesz hozzá gazdaköri hogy így kapkodják?

6. banana2001

banana2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Egy olyan problémám lenne, hogy kitettem egy angolnát (ólat) cserére. Viszont az eventnek vége lett, és én kinthagytam az angolnát, tehát nem távolítottam el az event vége előtt, hogy visszakapjam. Úgy voltam vele, hogy az event végén ha nem viszik el, akkor visszakerül a raktáramba, viszont most sehol sem találom. Utólag vissza fogom kapni, vagy köszönjek el tőle véglegesen?

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Türelem, vissza fogod kapni.

banana2001 kedveli ezt.
  8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igen, van ahol szükség van rá: Leküzdeni a rossz időt

9. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok!
    Akinek van tapasztalata, megfigyelése tudna segíteni abban, hogy mennyi adatforgalmat használ a Farmerama játék az mobilnet adatforgalomból, ha napi 2 alkalommal belépek 5-10 percre learatni/elültetni. Tehát nem lógok rajta órákig csak belépek elintézem a napi teendőket és kilépek. Köszönöm a válaszokat.

10. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia happyman1980!
    Mivel nem állt eddig rendelkezésre olyan adat, amit a kérdésedre meg tudtunk volna adni, a kollégám gyorsan elvégzett egy tesztet.
    1-1 aratás körülbelül a képen látható adatforgalmat használ fel, igen gyors és csak alap tevékenységet tekintve, gépi aratással. Ebben nem volt benne pl. egy esetleges teliholdas tevékenységhez szükséges plusz adatforgalom, ajándékküldés, stb., de szerintünk olyan 16-40 MB körüli a fogyasztás alkalmanként. Azaz napi két aratással ennek a duplája lesz várhatóan.
    De az ismeretes, hogy a telefonos szolgáltatók a kialakult egészségügyi helyzet miatt, bár változó mértékben és ideig, de mindegyik ad bizonyos mennyiségű ingyenes mobilnetet.

Aratás-mobilnetfogyasztás.PNG

BÚÉK2011 kedveli ezt.
  11. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Köszönöm

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !
    Hogyan lehetséges két féle maximum ár ugyanazon a piacon.
    Mert amikor venném
    [​IMG] Ezt látom, hogy ennyibe kerül x. darab.
    Amikor eladnám:
    Csupán ennyiért tehetem ki. Hogy is van ez ? Mit nem tudok?

13. Kékmadár1

Szia!
    Képeden több napja kitett ajánlatok láthatóak.
    Vélhetőleg voltak kint olcsóbb ajánlatok is, amik lejjebb vitték a maximális árat. De ezeket már megvásárolták.
    Ezért fordulhat elő rövid ideig, hogy drágábban van ajánlat, mint amennyiért pillanatnyilag ki tudod tenni.

14. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Volt egy olyan ajanlat nem olyan rég, ahol 3300 FAt es munkásokat lehetett szerezni
    Errol van valami íras a fórumon?
    koszi

15. Kékmadár1

Szia!
    Nincs róla információ.
    Egyedi ajánlat.
    Nem tudni mikor, és mely farmokon jelenik meg.

timi-1980 kedveli ezt.
  16. Borzalag

Borzalag Fórum-zöldfülű

Üdv. !
    Tegnap kezdtem a játékot, ismerőseim régóta játszanak, ajánlották. nem értem, hogyan történhetett, de egy nap alatt 53-as szintű lettem. Kiraktam a földemre vmi trófeát, ma beszedtem az érte járó jutalmat, 2500 pontot. Oké, így hirtelen 9-ről 11es lettem. Majd mondták az ismerőseim, hogy kaptam egy dobozt is, azt kinyitottam, s 1 M. pontot kaptam érte, így hirtelen ugrottam 53-ra. Kérem vissza a 11-es szintemet! Most itt állok egy regiment feladattal, termeszthető növénnyel, ill. állatokkal, meg mindössze 3000 pengővel. Én nem így akartam...

17. Kékmadár1

Szia!
    Visszacsinálni sajnos nem lehet.
    Inkább szerencsésnek érezd magad. A feladatok megvárnak. Játssz nyugodtan a saját tempódban.

18. Borzalag

Borzalag Fórum-zöldfülű

Köszi. Csak szeretem volna végigjárni az utat....

19. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Az lenne a kérdésem hogy a flamingóvirágot csak holnap az eventkezdés után lehet kiváltani? Köszi

20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az event indulásával érkeznek az újdonságok is.
    Ma csak tájékoztatás érkezett, hogy a holnapra elő tudjunk készülni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.