Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. Próbáltam tojást festeni. A kékbe és a pirosba nem tudom a sárga pöttyöket berakni, mert az egész besárgul.Próbáltam ugy hogy előszőr a sárgát utána kéket.Csak a kék maradt.Hogyan marad ott a pőtty. Ha először a kéket és utána a sárgát teszem csak sárga lessz. A pöttyök nem sikerülnek.Kérem a modikat segitsenek nekem.Köszönöm előre is.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia

Festék, festék, tojás a helyes sorrend.
    Festék, tojás, festék, tojás az nem jó.

3. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok megint ID:44223616 Kedves Tamás, nem értem a válaszodat.Tojásfestő bónuszt és Tojásfestő időzitőt nem kaptam.Tojásfestő időzitőm régről van 2 .Azt olvastam a malomban lehet csinálni, de nálam ilyen nincs.MIre ezt leirtam az előzőválaszodat meg is értettem.Honnan vegyek tojásfestő bónuszt és időzitőt hogyan csináljak? Kérlek szépen Tamás válaszold meg.

4. |Tamás|

Az eventismertető csak hivatkozik egy korábbi ismertetőre, amiben megtanultuk, hogy kell tojást festeni.
    Most bónusz időre, és külön tojásfestésre úgy nincs lehetőség.
    Játszol a játéktáblán, lépegetsz a társasban, és ha olyan mezőre lépsz, akkor simán natúrba kell festeni egy tojást, majd haladsz tovább a játéktáblán.

5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Köszönöm a választ! Amikor "megeszem" a Pinkie sütit, utána a rekeszekben lévő csatni, stb. alsó sarkában a csillag rózsaszínűvé vált eddig, innen láttam mindig, hogy a hosszabbítás még él. Most nem színeződik el. Ez miért van?

6. |Tamás|

Most a bónusz alsó sarkába tesz egy órajelet.
    Az ikon cserélésre került az új házikedvenc miatt, mert az is ugyanúgy működik, csak a bónusz mértéke tér el.

Csacskamacska kedveli ezt.
  7. kata1939

kata1939 Aktív író

Megint-kata1939- vagyok.Nem kaptam fáklyát sem,és tüzbogyó eventnövényt sem kaptam.Ezeket akkor kapom amikor 25 jétékot lejátszottam? A játékot nem is találom sehol, csak az ismertetőben.Kérlek Tamás erre is válaszolj légyszives.Köszi szépen.Sok baj van velem.

8. |Tamás|

Ez a mostani event ismertetője
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyuszifüles-tojáskörözés-húsvéti-event.19362/

Ami más hivatkozást találsz az ismertetőn belül, azok pedig csak azért vannak, hogy egy adott dolog mechanikáját megismerd, ha nem ismernéd.
    Társasjátékot hogy kell játszani, tojás festést hogy kell csinálni, illetve hogy kell kincset keresni. Ezeknél csak a mechanika a lényeg, azonban minden más információ az nem ide tartozik, mert a mostani event másként van.

Van egy fő event, amibe beletettek 3 régebbi event mechanikáját.

9. Riniti

Riniti Járnitanuló

Szia!

Olyan problémám lenne, hogy a tavaszi nagytakarítás event alatt mind a 3 kitehetőt megszereztem (csigacsúszás, csodálatos katicabogár, kötözködő pók). Kint is voltak, le is szedtem róluk a 10-10 bónuszt. Most kitöröltem őket, és raknám ki a felhősorra, de nincs ott a felhők között. Már frissítettem, kiléptem és beléptem (szegényember hibaelhárítója).

Én nézek el valami?

Köszönöm!

Riniti ID: 2885807

10. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Köszönöm a választ! Ezt nem tudtam, de megjegyzem!

11. piro0515

piro0515 Utánpótlás-írogató

Én nem szeretnék a tojás festéssel játszani. Hiába van kártyapaklim, mindig oda visz vissza a tojás festésre. Hogyan tudom kihagyni a tojás festést? Köszönöm a választ

12. |Tamás|

Szia!

Mind a három dekor a menüdben van.

13. |Tamás|

Szia!

Most már sehogy, mivel a játéktáblán ráléptél arra a mezőre. Most le kell játszanod, utána pedig ahogy lépegetsz tovább a játéktáblán, figyelj arra, hogy ne lépj arra a mezőre ahol tojásfestés van.
    Ezen kívül ugye van még másik 2 fajta minijáték a játékban.
    Érdemes az eventismertetőt áttanulmányozni
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyuszifüles-tojáskörözés-húsvéti-event.19362/

14. Riniti

Riniti Járnitanuló

Igen!

Mindhárom ott van, ezt tudom.
    Én a bónusz felhősort keresem! ---> úgy értelmeztem külön event felhősor jelenik meg hozzá

15. |Tamás|

1: A felhősoron vannak különböző szűrők, ez nem csp-s felhősor, érdemes a minden felhő mutatására állítani a szűrőt, ha valamit keresünk, esetleg ebben az opcióban jó lett volna a befejezetlen sorok nevű is.
    2: Utána elkezdtem beírni a felhősor nevét a keresőbe
    3: Minden gond nélkül feltudtam rakni rá a dekort, 1-et felraktam Neked

riniti.png

16. Riniti

Riniti Járnitanuló

KÖSZÖNÖM!!!

Nem tudtam, hogy vannak szűrök, illetve biztos tudtam csak már feledésbe merült!

17. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Nem tünik el a megfestett tojás Nem tudok tovább lépni Kérlek segíts ID20400531

18. |Tamás|

Szia!

Biztosan jól festetted be?
    Minden minta stimmel?
    Kérlek mutass róla képernyőmentést.

19. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Nagyon édes vagy de nem tudom hogy kell képet menteni Nem értek a számitógéphez Kérlek nézd el az én butaságom és segíts

20. |Tamás|

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.