Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bucukipocica

Bucukipocica Junior szaki

Szia! Van rá lehetőséged, én is épp azért dolgozom. A lekvárfőző mesterség negyedik szintjére kell eljutnod, és 200 FA-ért megvásárolható a recept. Épp az árára hajtok; az újabb tenyésztős gazdakörikből igyekszem kiszedni. Amint elérem a mesterség 4. szintjét, nézni fogom naponta a kalózbarlangot, hátha kicsit kedvezményesebben is hozzájuthatok.
    Sok sikert Neked!

Utoljára szerkesztett: 15.4.20
  2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia hunorkám2!
    A répás-almás csatnit a Lekvárfőzőben tudod elkészíteni. Parancsolj, a link hozzá:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/
    Alapfeltétel: befejezett 4. szint. Ezt követően a Gazdaboltban megjelenik a recept vásárlási ajánlata. Előbb nem.
    Érdemes kivárni a Gazdaraktár akciót, ami általában havonta van, és legutóbb március 26-27.-én volt. Ilyen alkalmakkor sok minden 50%-os kedvezménnyel vehető a Gazdaboltban, erről részletesen írnak a mindenkori ismertetőben.
    Figyelni kell a Közleményeket, hogy időben megcsípd a lehetőséget. Perszehhez el kell jutni odáig, hogy a Lekvárfőző 4. szint meglegyen.
    Ehhez a Tölgyön is tudsz találni lehetőséget a mesterségpontok könnyebb, gyorsabb gyűjtésére.

3. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Köszönöm a válaszod, csakhogy ezt pénzért tudnám megvásárolni! Ezt én is tudom, de miért nem lehet más módon hozzájutni? Miért van ilyen előny azoknak, akik pénzel is tudnak játszani?

4. Havasi_Gyopár

Szia hunorkám2!
    A Szüreti Fesztivál 2011 eventen megszerezhető receptek egyike a RACS, azaz a répás-almás csatni, mint event-nyeremény.
    Aki akkor játszott, és teljesítette az eventet, annak módjában állt megszereznie "farmos munkával".
    Aki nem, annak amennyiben gyártani akar, akkor meg kell vennie a receptet. A gazdaköri feladatok között is körül lehet nézni, ott több olyan van, ahol farmaranyat lehet szerezni.
    Több olyan recept van, amely ugyanilyen módon szerezhető csak meg. Ezen nem tudunk változtatni sajnos.

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A különböző eventekben lehet szerezni Farmaranyat , mint ennél az eventnél : Házavató

Kötözködő pók (+)[​IMG]3.20:006000
    1 Farmarany
    aratható 10-szer
    1x2Minden területre.
    (A felhőket és teliholdas területeket kivéve.)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  6. anikocska1

anikocska1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném kérdezni a Hatásos főzetek kitehetőhöz hol juthatok hozzá?
    Előre is köszönöm a választ!

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/thre...újdonságai-2019-október-1.18666/#post-1037203

Hatásos főzetek
    Hozzájutási lehetőség:
    Baba Mau macskája gazdaköri feladatból
    Érési idő: 168:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 6400 TP/BTP + 2 Rémes dolgok ládája II
    Tárgy mérete: 2x2
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő)

Kuzdern kedveli ezt.
  8. durnieva

durnieva Fórummogul

sziasztok kérdezném ez a boszorkányos nem ad felhőt?ID40620183

9. kuszto01

kuszto01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a Jack boltjában a rémnövények termesztése után megvásároltam a denevérbarlangot.Nem találom sehol sem, hogy le tudjam helyezni egy üres területre.
    Guanógyáram van kettő is. ezekre sem tudom lehelyezni.
    Meg van a Denevértenyésztés 1. szint sárga is, de egyiket sem tudom használni.
    Így nem tudok denevéreket tenyészetni.
    Mit kell csinálnom?
    Előre is köszönöm a segítségeteket.

10. HohlGabriella

HohlGabriella Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Rengeteg vadkártyám van , úgy olvastam , hogy az event végén ezek TP-re és csengő pengőre változnak .Ez nem történt meg, hogy válthatnám be, mert kevés a csp.-m , nem tudok semmit vásárolni. Ugyanez a helyzet a húsvéti tojásokkal . Ha tudtok , segítsetek . Előre is köszönöm.

11. monikaf7676

monikaf7676 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nem tudsz vele csinálni semmit és nem is kell mert a rendszer kb.11 órakor automatikusan átváltja.

12. Havasi_Gyopár

Szia kuszto01!
    Denevér
    Farmos állat
    Ebből kifolyólag, a Jacknél történt denevér barlang kiváltása után nem a teliholdas területeken, hanem a farmon szaporítható és a Jacknél való tenyésztési jog kiváltása után a tenyészházban tenyészthető.
    A rendszer emiatt a Denevérbarlang megszerzése után beteszi azt a farmos ólak közé.
    Ezen a linken mindent megtalálsz a denevér témában:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-3#post-860771

13. csabi9911

csabi9911 Haladó

Az uj gazdakori eventben latom fejleszteseket lehet kapni, de az alapot hol talalom meg?

14. Havasi_Gyopár

Szia csabi9911!
    Az alapot megkaptad a ma 14:00 óra utáni első frissítéskor, vagy ki-belépéskor.

Világítótorony-alap.PNG

15. durnieva

durnieva Fórummogul

és hova lehet lerakni?sehol nem találom volz ki be lépés

16. Havasi_Gyopár

Szia durnieva!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/világítótorony-dekor-és-fejlesztései.19384/#post-1090098
    Az alap dekor tulajdonságai:

Világítótórony

Szükséges szint: 3.
    Érési idő: 20:00 óra
    TP: 9.500
    Méret: 2x2
    Kihelyezhető: minden területre, a teliholdas területeket kivéve.

Felhőkre nem lehet kitenni sem az alap dekort, sem a fejlesztett dekorokat.
    A már fejlesztéssel ellátott világítótornyot ki lehet rakni a Házi kedvenc futtatóba is.
    Az alap világítótornyot önmagában nem lehet, mert az a fejlesztés előtt csak sima dekorként működik.

17. Pelyhecske1

Pelyhecske1 Fórum-zöldfülű

Szia! Köszönöm szépen a választ!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  18. mikuskasandorne

mikuskasandorne Járnitanuló

Sziasztok segítséget kérnék lehet hogy nem jó helyere írok, de Fizetés Bigpoint GC segítségével ezzel hogy tudok vásárolni mi kell hozzá milyen PIN -kód nem értem,előre is köszönöm

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez a fizetési mód Magyarországon nem használható.
    Javaslom válasz másik fizetési módot.

Az alábbi linkekre kattintva részletes információt olvashatsz a különböző lehetőségekről:

mikuskasandorne kedveli ezt.
  20. mikuskasandorne

mikuskasandorne Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ, de én a gondtalan élet kisegítőit szeretném 179-ft- ért ezt hogy vehetném meg mert csak 2 féle fizetési mód közül választhatok

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.