Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Mecsike!
    A szóbanforgó egzotikus gyümölcsök ládája NEM fákat, hanem azok terméseit tartalmazza, pontosabban egy ládában egy termést kaphatsz az alábbiak közül:

Egzotikus gyümölcsök láda[​IMG]1 db Ambarella gyümölcs
    1 db Sárkányfenyő mag
    1 db Páfrányfa szirom
    1 db Nyárfatermés
    1 db Rambutángyümölcs
    1 db Ősfenyő toboz
    1 db Pecsétfa gyümölcs
    1 db Fekete datolyaszilva gyümölcs
    1 db Zsabotikába szem
    1 db Pequigyümölcs
    1 db Korallfa szirom
    1 db Mahagónifa mag
    1 db Kőrisfa mag
    1 db Papau
    1 db Tulipánvirág
    1 db Sivatagi rózsaszirom
    - Segítők szabadnapja felhősor
    Ennek értelmében, mivel 16 fajta gyümölcsből kaphatsz 1-1 darabot 1 db ládából, ezért 1/16-od (6,25 %) esélyed van arra, hogy egy bizonyos termést kapjál egy ládából, de fát illetően nulla.

2. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Na meg néztem azt amit ajánlottál de semmi Este még meg volta hét fejlesztésem reggelre eltünt A mait is rátettem az sincs meg Ugy szintén a TOPONÁL sincs meg Kérlek hogy segíts Még igy nem jártam
    Irod hogy ezt ajánlod a figyelmembe de akkor sincs amit kirakhatnák Adjátok ki a fejlesztéseket akkor majd ki tudom rakni

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.4.20
  3. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Hát akkor köszönöm szépen a segítséget.
    További szép napot mindenkinek.

4. Havasi_Gyopár

Szervusz Tufinger!
    A Világítótorony és eddigi fejlesztési lehetőségei az alábbiak:
    - Alap - ingyen, és automatikusan kaptuk a Trims'N'Roses event megkezdése utáni első belépéskor;
    Ebben az eventben összesen megszerezhető fejlesztések száma:
    1. nap 3 db (csütörtök - péntek) Világítótorony 4.
    2. nap 2 db (péntek - szombat) Világítótorony 6.
    3. nap 2 db (szombat - vasárnap) Erős világítótorony 2.
    4. nap 2 db (vasárnap - hétfő) Erős világítótorony 4. most itt állsz,
    5. nap 3 db (hétfő - kedd) Elektromos világítótorony 1
    -----------------------------------------------------------------
    FA-val való vásárlásból: + 5 db. (25 FA/db) = 17. fejlesztés; Elektromos világítótorony 6.
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    Itt állsz most, a te farmodon készült kép alapján, tehát minden fejlesztésed, amit megszereztél, megvan, és tegnap is rendben volt, különben nem lehetne meg most az összes:

upload_2020-4-20_13-48-47.png

upload_2020-4-20_14-7-18.png .

Figyelni kell a neveket is, nemcsak a sorszámokat!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Havasi_Gyopár

Szia TOP41!
    Ha több helyre írod ugyanazt a problémádat, attól az még nem fog hamarabb megoldódni.
    Másrészt megkérlek, hogy ne írjál egymás után két hsz -t mert az is szabálytalan. Ha az elsőt már elküldted, és utána jut még valami eszedbe, visszanyitod a "szerkesztés" gombbal az előtte megírt hozzászólást, kibővíted azzal, amit szeretnél még megírni, majd ismét a válasz küldése gombra kattintasz.

A Világítótorony és eddigi fejlesztési lehetőségei az alábbiak:
    - Alap - ingyen, és automatikusan kaptuk a Trims'N'Roses event megkezdése utáni első belépéskor;
    Ebben az eventben összesen megszerezhető fejlesztések száma:
    1. nap 3 db (csütörtök - péntek) Világítótorony 4.
    2. nap 2 db (péntek - szombat) Világítótorony 6.
    3. nap 2 db (szombat - vasárnap) Erős világítótorony 2.
    4. nap 2 db (vasárnap - hétfő) Erős világítótorony 4. most itt állsz,
    5. nap 3 db (hétfő - kedd) Elektromos világítótorony 1
    -----------------------------------------------------------------
    FA-val való vásárlásból: + 5 db. (25 FA/db) = 17. fejlesztés; Elektromos világítótorony 6.

Minden esetben a világítótorony pontos megnevezését is figyelni kell!
    Ezzel össze tudod hasonlítani, hogy hogyan állsz, amit már megtehettél volna, ha megfogadod Csocsoovb által leírtakat, és a kapott tanács és hivatkozás alapján megnézed, mi az, amid van, és azután megnézni azt, hogy mi az esetleg ami hiányzik, és miért?
    Ugyanis a rendszer a gazdaköri feladat teljesülése pillanatában beteszi (betette) a fejlesztést mindenkinek a menüjébe.

6. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Tehát értsem ugy hogy jól áll a fejlesztésem Csak azt nem értem hogy hogy lesz ebből12db fejlesztés És mért nem kapom meg ahiányzó 5dbt

7. icaoze

icaoze Utánpótlás-írogató

Szia kérdésem volna most nem találóm meg hogy milyen állat az emlős4 köszönöm

8. Havasi_Gyopár

Szia!
    Megint nem olvastad el, amit korábban már leírtam: a mai napig megszerezhető 9. fejlesztést megkaptad.
    Hétfő - keddi (azaz a ma indult, holnapig tartó) gazdaköri feladatból további 3 db fejlesztést lehet szerezni.
    9 + 3 = 12.
    Milyen hiányzó 5 db-ról írsz? Az eddigi ütemezés szerint az eventből szerezhető fejlesztések (12 db) közül NEM HIÁNYZIK egy sem!
    Megkaptad az eventleírást is, abban is minden le van írva részletesen, csak el kellene olvasni.

Másrészt, megkérünk arra is, hogy ne írj több néven ugyanarról a dologról, ráadásul több helyen, mert ismétlődés esetén a plusz beírások törlésre kerülnek.

Kérlek, ha te elvárod a jogos segítséget, mi természetesen megadjuk azt, de viszont cserébe elvárjuk az együttműködésedet.

9. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Bocsánat hogy több helyen irok a problémámrol csak aztnem értem hogy miért csak 4 mutat a világítótornyom A mai 9. fejlestöböl csak 4van Már többször végig néztem mindent de csak nem találom azt amit ki kellene tennem a fejlesztésre Utolag is bocsi a sok kellemetlen ségre

10. Matulabá62

Matulabá62 Utánpótlás-írogató

11. Havasi_Gyopár

Szia!
    upload_2020-4-20_15-36-42.png

12. Havasi_Gyopár

13. farkaslacko1

farkaslacko1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni!Tudom,hogy az állati gőzös "adta" a hajzselégyárat,de a lányom farmján nem sikerült,nem lett sajnos.:(Valahol tudnék esetleg ilyet szerezni? Válaszotokat előre is köszönöm.
    További szép napot kívánok mindenkinek!:)

14. Mecsike

Mecsike Junior szaki

15. Havasi_Gyopár

Szia farkaslacko1!
    Sajnos, a hajzselégyár a műhelyben sem építhető meg.
    Cserélhetőség esetén, Ajándékozási és cserenapon tudsz hozzájutni.
    Hajzselé
    Termény pajtaértéke: 3.069

Hajzselégyár

Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 hangyásztáp, 1 hangyász
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]HajzselégyárTermény: 1 db hajzselé
    Érési idő: 21:00 óra
    Tapasztalatpont: 625 BTP
    Trágya mennyisége: 5 db
    nem megépíthető2020. február titokzatos rakományban az
    ólgőzösről
    -

farkaslacko1 kedveli ezt.
  16. Mecsike

Mecsike Junior szaki

koszonom a turelemes valaszod, remelem nem farasztottalak.
    Viszont ujabb problemaval kuzdok , semmit nem tudok ultetni, aratni tudtam de sajnos utleteni nem tudok minden ayon nzomban eltunik vissya mintha semmit sem csinaltam volna

vagyis ay erdei tisytason tudtam ultetni csak a szedult szanton meg fofarmon nem tudok semmit csinalni es megz ay event meg hasznalom a farmmunkas kupot amit syereytem de feleslegesen megy el

17. Havasi_Gyopár

Szia Mecsike!
    Nem fárasztottál, öröm, ha segíteni tudunk.
    A mai napi eventnövényt 5. nap lévén, csak és kizárólag az Erdei tisztáson lehet ültetni.
    A farmon és a szédült szántón mást kell ültetned, vagy kiraknod.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/trimsnroses-24-órás-gazdakörös-event.19387/#post-1090131

18. BalazsR11

BalazsR11 Járnitanuló

igen uj a kartyam...tortent megrendeles es a megrendeleshez be kell irni a kartyaszamot tulajdonost stb. megtortent az elso megrendeles utanna a rendszer automatikusan ajanl egy 10%os FA bonuszt egy uj megrendelesnel most azt nem tudom az ilyen akcios csomagoknal is ervenybe lep ez a bonusz vagy sem azert kerdeznem meg mert utanna csak ugy sikerult megrendelni ezt a 18adikai csomagot ami tartalmazott 150FA es 48oras farmunkasokat hogy ujra be kellett irjam az adataimat es ugy mar nem kuldott a rendszert a jelen esetben 150 FA 10%at 15FAat
    Gazda: BalazsR11ID: 22106671
    elore is koszonom a valaszt!

19. Havasi_Gyopár

Szia BalazsR11!
    A bankolásnál, amikor felajánlotta a rendszer a +10% FA-t, akkor oda betetted a pipát?
    Ha beteszed, akkor az azt jelenti, hogy a mentett adatokkal való fizetéshez hozzájárultál, és ebben az esetben minden FA rendelésnél, vagy akár olyan csomagoknál amely FA-t tartalmaz, mindig megkapod a + 10 %-nyi FA mennyiséget.
    Azt gyanítom, hogy amikor először ajánlotta fel a rendszer ezt a lehetőséget, elmaradt a kipipálás, ezért kellett ismételten beírnod a kártyaadatokat, és ezért nem kaptad meg ezúttal a plusz FA-t.

20. BalazsR11

BalazsR11 Járnitanuló

nekem egy kis zold pont van ott megmaradtak az adataim es azt ha kijeloltem pontosan nem tudom mar de problemat jelzett...olyasmit irt ki hogy a csomagot mar megrendelted vagy az orszagban nem elerheto orszagodban vagy hasonlot... Romaniabol jatszom nemtudom de szerintem ez nem kene problemat jelentsen vagy igen?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.