Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. monifarmja

monifarmja Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a segitségedet. megtaláltam a másik farmomat is. Mégegyszer köszi
    monifarmja ID24841217
    moncsicsi82 ID30350292
    Mégegy kérdés volt a lányomnak is farmja akkor igaz csak 10 évesen csinálta de nem tudja a jelszoját sem az email cimét ilyenkor mit lehet csinálni? -ildi2001- ez a neve.

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, írd meg a supportra a problémádat, a lenyíló ablakban válaszd az "Általános kérdéseket" és részletesen írd le a problémát, legalább 140 karakterben. Olyan e-mail címet adjál meg, amire szeretnéd megkapni a választ.
    A supporton intézett levelezésed bizalmas, és annak itt a fórumon való megosztása adatvédelmi okok miatt szabálytalan, kérlek e szerint járj el.

monifarmja kedveli ezt.
  3. monifarmja

monifarmja Fórum-zöldfülű

Köszi. Bocsi a sok kérdést de már napok ota nézegetem a forumokat a felmerülö kérdéseimmel. régi szomszédokat is sikerült becserkésznem :)

4. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kérlek, lépj be a farmodra román zászló alatt, és jelentsd a dolgot a román supportnak.
    Írd le részletesen a problémádat, és ők segítenek a megoldásban.
    Köszönöm a megértésedet, mert ez nem a mi hatáskörünk, így nem vagyunk ebben illetékesek.

5. Havasi_Gyopár

Szia!
    Örülök neki, hogy öntevékenyen böngészed a fórumot!
    Szívesen válaszolunk a feltett kérdésekre, és segítünk, ha tudunk és ahogy tudunk.
    Remélhetően sikerül újraindítanod a régi farmjaitokat, és kedvetekre játszhattok velük.

monifarmja kedveli ezt.
  6. Linden

Linden Fórumprofi

Kedves Csocsoovb! Szólítalak! Kérlek, segíts megoldani a kérésemet! <3

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ne haragudj, de érthetetlen a kérésed.

1*1-es területi lefedettségről kérsz képeket?

Ezt a lefedést mindenki magának is elkészítheti. Ehhez nincs szükség moderátori segítségre.
    Ha van előfizetéses munkásunk, vagy farmmunkás kuponunk, a kombájn munkásai- építőmester funkcióval az üres területeinket a választásunk szerint elkészíti számunkra.
    Ha nem rendelkezünk munkásokkal, építőmester funkcióval, akkor is megoldható a feladat.
    Le kell csupaszítani (törölni a kint lévő tárgyakat) a területeket, majd a legkisebb földterület ikonját választva lenyomott ctrl billentyű mellett folyamatosan kattintva a területekre egymás mellé helyezhetők a kis egységek.
    (Vannak olyan területek, farmrészek, melyek azonosak, így kevesebb próbálkozással megoldható a kérésed önmagad által is.)

Le lehet fotózni magunknak - külön billentyűzet is rendelkezésre áll ehhez-, aztán a gépre mentve bármikor használhatjuk, ha szükségünk van rá.

A számszerű adatok, mely területen mennyi az elhelyezhető ilyen elem megtalálható az Enciklopédiában is.
    Itt olvashatsz erről, itt tájékozódhatsz:
    Növénytermesztés

8. Riasztó

Riasztó Utánpótlás-írogató

Sziasztok !

Azt szeretném megkérdezni, hogy a Páncél Panni, milyen különleges tárgyakat vonna maga után, ha betakarítanám ?:)

A választ előre is köszönöm !

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/#post-2310

áncél Panni
    5%-kal nő az esélye a különleges tárgyak megjelenésének betakarításkor.
    Csak azon a területen fejti ki a hatását, ahol ki van téve.
    Ha egy területen több Páncél Panni van kihelyezve, a százalékok összeadódnak.
    pl.: 1db Páncél Panni/terület 5%
    2 db Páncél Panni/terület 10%
    3 db Páncél Panni/terület 15%
    stb..

Riasztó kedveli ezt.
  10. macika311

macika311 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Mikor lesz Rackó ajándékaiból felhősor?

11. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

219 szinten vagyok, nem kaptam ajánlatot Panni vásárlásra - miért??? Nagyon szertném!! köszönöm! Szép napot kívánok! üdv

12. Havasi_Gyopár

Szia macika311!
    A felhősor ajánlatokat a BP állítja össze, és határozza meg.
    Jelenleg nincs információnk róla, hogy a Rackó dekor ajándékait mikor tehetjük fel speciális felhőre.
    Érdemes odafigyelni, hogy amennyiben addig is olyan felhőt sikerül szerezni, amelyikre szabadon választott dekor rakható ki, hogy azok közé ne keveredjen Rackós.
    Így elkerülhető, hogy amikor majd megjön a hivatalos közlemény ilyen felhősorról, amelyre kizárólag Rackó ajándékai rakhatók ki, ne kelljen annyit keresgélni.

13. Havasi_Gyopár

Szia ambrusne!
    2015-ben szűnt meg az a lehetőség, hogy aki 300 FA felett vásárolt farmaranyat, az kaphatott ajándékba egy darabot a GazdAbba együttes teknőseiből.
    Jelenleg egyes farmokon megjelentek egyéni ajánlatok, de ezek a központ által kerülnek kiküldésre. Mi nem látjuk, értesítést nem kapunk róla és rálátásunk sincs ennek módjáról. Csak bizakodni lehet abban, hogy aki most nem kapott ilyen ajánlatot, az a következő ilyen turnusba bekerülhet.
    Alapban Ajándékozás és cserenapon tudsz csere vagy ajándék útján hozzájutni.

Az egyes teknősök nevei, tulajdonságai:

Spuri
    60TP 10 óránként
    Tek Ila
    10 Csp 10 óránként
    Teknős Tódor
    24 óránként 10 egység víz
    Páncél Panni
    5%-kal nő az esélye a különleges tárgyak megjelenésének betakarításkor.
    Csak azon a területen fejti ki a hatását, ahol ki van téve.
    Ha egy területen több Páncél Panni van kihelyezve, a százalékok összeadódnak.
    pl.: 1db Páncél Panni/terület 5%
    2 db Páncél Panni/terület 10%
    3 db Páncél Panni/terület 15%
    stb..

14. durnieva

durnieva Fórummogul

szia tudna nekem valaki segiteni ID40620183az eső erdőt a gk miat lebontottam most vasszaépitettem de a dobozhalamat nem találom segits kérlek

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Lehet , azért nem találod az Esőerdőben , mert az Farmos állat .

Dobozhal
    Farmos állat
    Titokállat

Szükséges szint: 1.
    Kategória: Halak
    Pajtaérték: 746
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs
    Táp hozzávalója: 2 db karalábé, 5 db saláta
    Táp keverési ideje: 09:00 perc

Dobozhal medence
    Gazdaboltban NEM megvehető.
    Szükséges szint: 1.
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Dobozhal medenceTermény: 1 db dobozhal
    Érési idő: 16:00 óra
    Tapasztalatpont: 160 TP
    Trágya mennyisége: 4 db
    -2019. december
    Zenfirka talányos tenyészetben
    -

jófarmerlány és -BombadilToma- kedveli ezt.
  16. durnieva

durnieva Fórummogul

Hérics báróte nagyon okos vagy szoktam olvasni a posztjaid de észre kellet volna venni az én tévedésem mert farmos GK volttehát nem az eső erdőt bontottam hanem a tölgyet de már mindenütt kerestem és sehol nem találom azért kértem segitséget

17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A dobozhalat a főfarmra tetted ki.
    A kép a Te farmodon készült:
    Névtelen.png

-ágianyu33- és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. durnieva

durnieva Fórummogul

és valóban de az idegtől nem láttam köszönöm és bocsi hogy potyára zevertem

19. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Szia, szeretném megkérdezni, hogy miért nem lehet a Pannikat a tölgyre rakni?
    Jó lenne, mert a farmon elég sok helyet foglalnak. :D:D

20. Havasi_Gyopár

Szia mamka49!
    A jelenlegi játékszabályok értelmében 1 db Páncél Pannit lehet az Élő Legenda II.-be berakni, amit 400 csillaggal lehet kiváltani a Bölcs tölgy tetején levő háromszög jelű jelképpel.
    Ennek fejében az az 1 db Páncél Panni az összes farmos és szigetes területen +5% felröppenő esélyt biztosít.
    Pillanatnyilag ez a lehetőség van csupán.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.