Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Sziasztok! Nem találom a Teliholdas éj felhősor3. dekor elemeit. 1 itemet felraktam a felhő sorra a többit nem találom! Az lenne a kérésem, csak azt le ellenőrizni birtokomban van e a többi? Én keresem tovább, amennyiben megszereztem őket :) ID:32548014 előre is köszönöm GYuGYu1003

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Zsuzsikan!
    Azt neked kell tudni, hogy miből mennyit szánsz rá.
    Alapban a növényeknél terület-egységenként + 3 db; komfort talajon + 6 db termést kapunk.
    Én az enyémekre ráraktam, mert úgy gondoltam nekem megéri.

3. Havasi_Gyopár

Szia GYuGYu1003!
    Ezeket a dekorokat Jack-nél tudod megszerezni, mert a hiányzók közül egy sincs a birtokodban jelenleg.
    Kiváltás után ezeket kell felraknod majd a felhődre:

upload_2020-4-24_15-42-51.png

4. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Köszönöm, hogy megnézted :) akkor még 1 hónap türelmes időszak vár rám :D

5. angyal071

angyal071 Utánpótlás-írogató

Szép napot ! Ma 17 óra előtt learattam a főfarmon ültetett eventnövényt ( havasszépe ), répás-almás csatnival, és mikor ültettem volna vissza 11 db-t mutatott a pajtába. egy egész terület be volt ültetve, pár fa van kirakva rajta. Meg tudná valaki nézni, mi történt ? Előre is köszönöm ! Farm: angyal071 ID:18088339

6. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm szépen a válaszodat, további szép napot :)

7. Havasi_Gyopár

Szia angyal071!
    Nem raktad be a malomba, hogy legyen Hegymászó csemegéd a zergéknek?

8. angyal071

Nem ! Újra szerettem volna ültetni, a maradékot szoktam a malomba betenni !

9. Havasi_Gyopár

Szia angyal071!
    Frissítés után sem állt helyre a mennyiség?

10. angyal071

Szia ! Sajnos ugyanúgy 11 darabot mutat. Ma reggel adtam a zergéknek, utána volt még 11 körül egy aratásom, de nem voltam a malomban azóta ! Nagyon szomorú vagyok, most kb. 1000 növényem ment a levesbe.

11. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az ellenőrzésre jogosult kollégák az ellenőrző panel adatait átnézték.
    Ez alapján ma délelőtt 11:16 óra körül a malomban kevertél 4 hegymászó csemegét, ez után maradt 11 db havasszépe eventnövényed.
    Hogy utána mi került a földbe, és hogy mit arathattál le nemrég, az nem követhető a panelon.
    Nem lehetséges, hogy vetéskor félre kattintottál véletlenül? Mert felröppenőd jött, de nem event növényt arattál.
    Szerencsére kedd 14 óráig van még idő event növényt termelni.

12. angyal071

Hát akkor köszönöm, hogy megnéztétek ! Így jártam ! Termelésre fel ! Szép napot ! Még egyszer köszönöm !

13. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

A Retró felhősor vásárnál a végső dátum 2020.07.29. Valószínű 2020.04.29 akart lenni??

14. Havasi_Gyopár

Szia Ecóka1!
    Köszönjük a jelzésedet, a kollégám is észlelte, és mindjárt javításra került.
    2020.04.29. a helyes dátum a befejezést illetően.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Szívesen, úgy gondoltam én is, hogy nem lehet 3 hónap, pedig július 29 is szerdára esik.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  16. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia légyszíves segíts nem engedi a zerge etetését van négy malomtermékem de csak a Papagáj
    t teszi kit teszi ki azt köszönöm szépen ID33224951 Gazdasszony

17. durnieva

durnieva Fórummogul

segitséget kérek 4dbhegymászócsomagot adtak a zergék de mire elakartam ültetni eltünt megnéznéd kérlekID40620183

18. Ryttka

Ryttka Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azért kérek segítséget, mert áprilisban lejárt a bankkártyám és újat kaptam. Szeretném módosítani a bankkártya adatokat, de nem tudom a vásárlási felületen ezt megtenni. Kérem segítsetek, hogy ilyenkor mi a teendő? Köszönöm szépen előre is!

19. apa9154

apa9154 Utánpótlás-írogató

Végignéztem a rengeteg ismétlődő kérdést.Muszáj egyszerre ennyi infót ráborítani a gazdákra? Egy játékban?Szeretnék már látni valami elemzést, játék mechanikával kapcsolatban

20. durnieva

durnieva Fórummogul

szia a zergéktől kaptam 4db fészket de mire elakartam ültetni eltünt segitenél?ID40620183

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.