Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok!:))
    Nem tudom jó helyre írok-e,de egy kis segítség kellene. Kb 5 perce paysafecarddal meg szerettem volna hosszabbítani a prémium előfizetésemet.Fizettem,majd frissítettem,hogy megjelenjen a fizetés ténye,de nem kaptam meg az értesítőt hogy sikeres volt a tranzakció.Viszont az van kiírva a villában hogy 2 nap 22 óra múlva lejár az előfizetésem,ugyanakkor nem enged újra fizetni sem.
    Kiírja hogy a csomag nem jeleníthető meg,mert már megvettem,vagy az országomban nem vehető meg.
    Köszönöm ha valaki utána néz!
    ID:10574841

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia csöpke1!
    Azt tapasztaltuk, hogy némi késedelem van a prémium jóváírásakor, de a központban már tudnak róla, és dolgoznak a megoldáson.
    Bízunk benne, hogy mielőbb rendbe jön.
    Szerencsére a korábbi befizetésedből még kitart majdnem 3 napig a prémium előfizetés.
    Az ilyen problémák megelőzésére ill. kikerülésére nagyon jó megoldás a mentett bankkártyás adatokkal való vásárlás, mert annál időkiesés nélkül automatikusan meghosszabbítható a prémiumgazda tagság.
    Természetesen fennáll a lehetőség a megszakításra is, ha valaki úgy dönt, hogy a következő hónapra nem kéri ezt a szolgáltatást.
    Türelmedet kérjük, amíg megtörténik az ügy rendezése.

csopke1 kedveli ezt.
  3. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! :)
    Szép napot!

Kuzdern kedveli ezt.
  4. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia! Segítség. Végre az elsőn túlestem, de most nem tudok beadni a második, harmadik területnél nem jelenik meg a plusz jel, pedig van már egy csomó termény, sapka. Mit nem értek leginkább a feladatból.?:cry::D ID 9805208 Köszönöm a segítséget.

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

szia!
    A második és harmadik terület feloldásához úszósapka felröppenő kell!
    Ezt a főfarmon tudod megszerezni növények aratásából. Valamint tenyésztésekből.

Úszósapka

Érkezhet:
    Tenyésztéskor és növények aratásából az alábbi területen: főfarm

Az event rövid leírása:

1. Az 1. számú területen ültess Úszórúd eventnövényt.
    2. A megtermelt növényt add be a 4. számú ablakban. Itt a második feladat elvégzésekor kapsz 14 darab Úszóvirág eventnövényt, melyet tovább szaporíthatsz.
    3. Gyűjts Úszósapka felröppenőt a főfarmon és add be az 5. számú ablakban, így hozzájutsz a 2. számú területhez, ahol földterület kihelyezése után eventnövényt ültethetsz.
    4. Ezzel egyidőben megnyílik a 6. számú ablak, ahol ismét Úszósapka felröppenő beadásáért megkapod a 3. számú területet.

https://board-hu.farmerama.com/threads/medencecápa-sztorik.19768/#post-1114314

6. rozsazsuzsa

A feladatot korábban olvastam. Jelenleg nem tudok tovább lépni.
    Köszönöm, de nekem az úszó sapkából van cca. 370 db, míg beadni csak 160 at kell. De nem jelenik meg a plusz jel, hogy be tudnám adni. Ez a gondom, holott a rudakat beadtam.

7. Kékmadár1

Ha már beadtad az úszósapkákat, akkor szabaddá váltak a területek és termőföldet kel kitenni rájuk!
    Az alábbi kép segíthet benne:

A kihelyezett, a beültetett és beérett terület közötti különbség:

Kuzdern kedveli ezt.
  8. rozsazsuzsa

Köszönöm, ez volt ami elkerülte a figyelmem, hogy be kell lakni a területeket, vagyis ki kellett helyezni a "termő területet"

Kékmadár1 kedveli ezt.
  9. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Kívánság fát KÍVÁNOK - hogyan érhető el???

10. Kékmadár1

Szia!
    A legutóbbi titokfa akcióban lehetett megszerezni.

Valamint a most futó, Mendelcápa event boltjából lehet titoktatos csemetét kiváltani, amiből szerencsés estben kifejlődhet.

A farmra érkező titokzatos csemete elnevezése "DRAGÉE" talányos fa.

Ebből az alábbi újdonságok érkezhetnek:

KépNévSzükséges szintÉrési időTPTermés neveTermés pajtaértéke
    [​IMG]Kívánságfa3.20:00 óra360kívánság730
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokfa-akció-farmra-és-bahára-2020-július.19752/

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  11. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy miért van utószezon, ha annak semmi jelentősége nincs. Nem ad semmit, vagy talán rosszul értelmezem?

12. [mendy]

[mendy] Törekvő

Sziasztok. Melyik termék ad +termést az egyéb terményekre? Köszönöm a választ.

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, a Trópusi colada

Kuzdern, BackOffice és [mendy] kedveli ezt.
  14. [mendy]

[mendy] Törekvő

Szia. Kár, olyanom nincs. Nagyon szépen köszönöm a válaszod.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Küldök neked, írjál nekem egy levelet

Kuzdern kedveli ezt.
  16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

A kérdésed jó. Fogalmunk sincs.

Jól tudod, nem ad semmit.

Azonban van egy dekor, ami a szezon vége után 7 napig ad bónuszt. Ez minden idei szezonnál így volt. A mostaninak az a neve, hogy: Tengerparti szuvenír.
    Ennek a 7 napig ható dekornak a hatóideje sem vág össze az utószezon idejével (hiszen az utószezon hamarabb véget ér).
    Szóval az utószezon "csak" van. A jelentőségét mi sem tudjuk.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok :) ! ...és hol lehet ezt előállítani, melyik mesterségnél?

18. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

kÖSZÖNÖM.

BackOffice kedveli ezt.
  19. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó napot!

A vízimánia 6. területén van egy 2x2-es terület, amire nem tudok ültetni semmit, se géppel, se kézzel nem engedi, ez az event végéig nagy veszteség. zsuana55 ID: 24442836. Köszönöm.

20. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Lizikertje!
    A Trópusi Colada a Természetgyógyászat 5. szintjén állítható elő, de emellett piacképes is.
    De van egy másik termésnövelő is az egyéb kategória besorolású növényekre, igaz, ez utóbbi csak a normál farmrészeken fejti ki a hatását, és ez a Dinnyevarázslat, amely sajnos nem piacképes, a Dinnyedili felhősor adja, amit event nyereményként szerezhettünk.

upload_2020-7-24_13-17-18.png upload_2020-7-24_13-15-5.png

Lizikertje és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.