Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Jelenleg 6 db a limit, tehát azért nem tudsz többet venni, mert ennyivel rendelkezhetünk.

[mendy] kedveli ezt.
  2. |Tamás|

3. Főnix81.

Főnix81. Fórum-zöldfülű

Hello.
    Suttogva megérdeklődném,hogy a support már nem töröl farmot , vagy felhasználoi aqontott , irtam és vissza irtak hogy nem érnek rá. kérdezném hogy , egyáltalán ne is irjak ilyet szupportra ? ,köszönöm .

4. [mendy]

[mendy] Törekvő

Köszönöm a válaszod:)

5. |Tamás|

Szia!

Idő kérdése, és törlik, csak aki válaszolt Neked első körben, az nem jogosult rá, és továbbítja csak az ügyet illetékesnek, akinek rengeteg dolga van, mivel az összes Bigpoint játék magyar Supportja hozzátartozik ilyen és még egyéb más ügyekben.
    Adj Kérlek egy ticket számot, és megnézem, hogy továbbítva van-e, ha ez Neked megnyugtatást ad.

6. mandibence

mandibence Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

szeretném kérdezni, hogy most az összes rákom eltűnt a raktárból ezzel az új fejlesztéssel és szerezhetem be újra hiába van belőle 3 ólam is jelenleg?

Előre is köszönöm a választ.

7. |Tamás|

Szia!

Semmi nem tűnt el, csak a maja majmok szentélyében ki kell váltani a rák hozzáférési jogát, mert normál ól lett.

8. Főnix81.

Főnix81. Fórum-zöldfülű

[Ticket#2020082037001082]. ezaz első jegy , itt le is van zárva a kapcsolat felvétel.
    [Ticket#2020082737002685] eza második jegy. ezt még nem tudom hogy le van e zárva. mindegy egyébként azért érdeklődném ezt a dolgot mert valahol olvastam hogy más nem törli ki ,, hanem haggya elveszni, egyszerüen nem lép be a farmra .

9. |Tamás|

Mind a 2 ügy továbbításra került, így az illetékes kolléga intézkedésére vár az ügy.
    A levelezőrendszer 1 hét levélváltás nélküli időszak után automatikusan lezárja az ügyet, azonban ez nem jelenti azt, hogy az ügynek a végére pont került, de nem kell aggódni, megvan a protokollja, hogy ne vesszenek el a függőben lévő jegyek.

Így, hogy kérted a törlést, akkor véglegesen törlésre kerül, visszaállíthatatlanul. Akik csak hagyják a farmot, nem töröltetik ki, ott van a lehetőség arra, hogy mondjuk 1-2 év múlva ismét be tud lépni ha meggondolja magát, és szeretne visszatérni. Ez esetben nem nulláról kell kezdeni a farmot, mert van 1 neki.

10. Főnix81.

Főnix81. Fórum-zöldfülű

Tamás .
    Nagyon köszönöm a segitséget teljesen igazad van mindenben. el is bizonytalanodtam hirtelen . kárba vész a sok munka és pénz . Na meg persze ,a Függőség amit a játék iránt érez az ember .

11. |Tamás|

Nyitott jegyre (második) ha még válaszolsz a levelező rendszeren keresztül, akkor kitudom venni a továbbításból, és akkor nem kerül törlésre.

-ágianyu33- és BackOffice kedveli ezt.
  12. TIBIV6

TIBIV6 Utánpótlás-írogató

Szia! Nem tudok játszani,sötét lesz a monitor.Valami baj van a játékkal,vagy a gépem nem jó?

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha kifejezetten a monitor sötétül el, akkor Nálad a hiba.

14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kedves Moderátor !
    Kiváltottam a szentélyben az új ólat. Kaptam 1, azaz egy darabot belőle. (Quokkalak.)
    Gondoltam, hogy a piros kosárnál veszek még, hadd szaporodjon. De csak gondolat maradt, mert nincs. Se alap, se sárga se narancs.
    Vajon megoldódik majd ez a kérdés? :)

15. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Szia. Szerintem nem a szentélyben váltottad ki az új ólat, mert azt a tenyésztős eventen lehetett nyerni, ezért venni sem lehet többet. A ráktavacskát, és az új fát lehetett a mostani baha bővítéssel kiváltani, meg a ráktavacska terményese a plussz lehetőség. Talán így megoldódott a kérdés.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Othep

Gazdatársadnak igaza van a fentiekben.
    Kérlek, ezt a két ismertetőt tanulmányozd át:
    Most futó tenyésztős event, melynek jutalma a Quokka ól: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-vadon-állatai-xiii-tenyésztős-event.19910/#post-1123438
    és az új Baha fejlesztések, melyben a Ráktavacskáról van szó: https://board-hu.farmerama.com/thre...-szigeten-2020-szeptember.19912/#post-1123446

Én tévedtem az előbb, azt a választ (melyben Máriuszhoz küldtelek) töröltem is....

17. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia azt szeretném kérdezni hogy a zőlddel szeretném végig csinálni az eventet már a felhösor meg van adtam be tovább zöldet most a beadásnál pirosat kér nem akarok pirosat termelni köszönömszépen ID 33224951 Gazdasszony

18. Othep

Szia.

Ha elég számodra a felhő a rávalókkal, amit már megszereztél, nyugodtan fejezd be az eventet.
    A jutalmak ugyanazok, csak más sorrendben, mint a zöld növénynél....

19. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

SZIA de nem akarom befejezni csak amikoradta a kristályt én a zöldheztettem nagyon el rontottam nem lehet valahogy helyrehozni ID33224951 Gazdasszony

20. Othep

Értem már!
    Ha rossz színt kevertél be, akkor csak úgy tudod helyrehozni, ha megvárod, amíg a játék ad megint 5 borostyánt, és akkor be tudod a kívánt színnel keverni.
    Az elfogyástól számítva kapunk 5 borostyánt, de lépj ki- be a játékból, talán kapsz most is.
    Ha nem, akkor sajnos várnod kell....

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.