Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csi48

csi48 Fórummogul

Szevusztok!
    Emailben minden farm kap kódot, vagy egy email címre egy kódot küldenek? Azért kérdezem, mert egy email címem van, és két farmom. Az egyik farmomra kaptam kódot, a másik farmomra nem.
    Még egy kérdésem van. Mind a két farmomon volt aláíráskép, de eltüntek. Mi történt velük, és mit lehetne csinálni, hogy visszakerüljenek a helyükre? Megjegyzem: mafla vagyok a számítógéphez, sosem tanultam, és nem is értem.
    Köszönöm a türelmeteket.

Utoljára szerkesztett: 3.10.20
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Amennyiben a farmon be van kapcsolva a hírlevél kérése, akkor kaptál azokhoz a farmokhoz egy-egy emailt. Egy farmhoz egy kód tartozik.
    Egyes levelezőrendszerek szeretik összevonni a rövid időn belül, ugyanazon felhasználótól kapott leveleket, így érdemes lejjebb gördítve a levélben azt is megnézni, hát ha ott van a másik farmhoz tartozó kód is.
    Ha mindenhol be van kapcsolva a hírlevél kérése, és mégsem kaptál kódot, kérlek fordulj a Supporthoz.
    Írj egy bejelentést arról a farmodról, amelyen nem kaptál kódot.

Válaszd a felületen, a kapcsolatfelvételi oldalon a kérdések lenyíló opciójából Az általános kérdések tárgyat!

Itt farmnévvel, ID szám és az említett email cím megadással részletesen írd meg a problémát.

Ha a regisztrációkor megadott email címed már nem használható, leveledben adj meg egy olyan címet amit olvasni tudsz!
    Kövesd majd a Support válaszában leírt teendőket.

A supporton dolgozó Munkatársaink utánanéznek, kivizsgálják a tények ismeretében a problémát.
    Előfordulhat, hogy több időt is igénybe vesz folyamat. Legyél türelemmel, ha ezt kérik.
    Reméljük, így megoldódik a probléma.
    A supportos levelezés már nem hozható a fórumra, az levéltitokként kezelendő a vonatkozó Szabályzat szerint, kérlek te is ekként kezeld.

Banner:
    Nézd meg másik böngészőből a farmra lépve, majd onnan a fórumra bekukkantva, látod-e a bannered.
    Sokan nem lépnek ki a fórumról, ha kikapcsolják a gépüket. Így a fórumos oldal is teleszaladhat sütikkel. Ennek elkerüléséhez a profil oldalon a kilépést érdemes választani pl. este, mielőtt kikapcsoljuk a gépet. Reggel a farmról lépve a fórumra már újra írhatunk, ha szükséges egy-egy topicba.
    A böngésző "takarítását" az előzmények törlésével lehet egyszerűen elvégezni.
    Fontos, hogy a személyes adatokat, jelszavakat ne töröljed, csak a gyorsítótárat, a sütiket pipáld ki ennél a parancsnál, az előzmények törlése természetesen kapjon pipát.

fox-előzmények.png

3. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Óhh.. akkor lemaradtam.Sajnálom. De azért köszönöm szépen a tájékoztatást.

4. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Köszönöm szépen a türelmedet, és a segítségedet.

Othep kedveli ezt.
  5. iron_cat

iron_cat Fórum-zöldfülű

Szia!
    Bocsánat, ha botcsinálta módon fogalmazom meg a mondanivalómat, remélem, azért érthető lesz... Tehát a Unity verziót használom, s ott nem elérhető az a funkció, ami a flash-nél talán "gyors aratás"-ként nevezhető, vagyis egy körben két piktogram is megjelenik, mikor például egy állatot "aratok", tehát a trágya eltakarítása a táplálék és víz adása esetén is ugyanúgy. A Unity-ban ez nincs meg, sokat kell várni, míg érzékeli, hogy eltakarítottam a trágyát, de ekkor sajnos etetni, vagy itatni nem tudok,mert várni kell, míg az ólból kijövő tárgy (szög, tetőcserép vagy arany event tárgy) "eltávozik" és csak ekkor tudok etetni, de akkor is csak egy piktogram van. Nagyon lassú, pedig a slow mozgalom nem áll messze tőlem, de azért ez már nekem is sok.

Ribiszke kedveli ezt.
  6. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    A héten a vásárlásaim során a dzsinnél szintet ugrottam és annak az egyik ajándéka volt többek között a fényfesztivál dekor. Azonban mikor kitettem volna, nem találtam a váza ikon alatt. Segítene valaki, hogy hol lehet? Kisfenyő ID8339551
    Köszönöm a segítséget előre is.

7. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Sziasztok!
    A héten megkaptam az imail cimre az egyedi kodot az ID szám is jó mert csak egy farmom van de ha beirom a kodot azt irja nem érvényes beirtam a csillagot is ugy sem jó. Mi lehet a hiba?

8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szép jóreggelt Anikó !
    Vedd fel az egérbe és onnan másold be, a csillag nem kell hozzá !!

Kuzdern kedveli ezt.
  9. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok!megcsináltam a manufaktura 3. fejlesztését,de sehol nem találom.már a ki és belépést is megcsináltam,hol keressem?koszi a segítséget.

10. Beni1987

Beni1987 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen :)

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Unity jelenleg bétatesztelés alatt elérhető.
    Bétatesztelés azt jelenti, hogy nem garantált a hibamentes játék.
    Elég sok hiba van, így érdemes az Unity hibajelentő topicot is megnézni.

Ribiszke kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Szia!

Kerge kertben a bal felső szekciónak a jobb alsó sarkában van.

Ribiszke kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Szia!

Az email tartalmazza, hogy pontosan melyik ID számú farmhoz tartozik. Érdemes leellenőrizni.
    Kódot pedig csillag nélkül kell beírni/bemásolni, figyelve arra, hogy se előtte, se utána ne legyen felesleges szóköz.

14. |Tamás|

Szia!

Gazdaköri feladattal egyetlen raktárházat sem tudunk szerezni, onnan csak a fejlesztéshez szükséges építési terveket tudjuk megszerezni.

zsjudit kedveli ezt.
  15. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszönöm szépen.... de nem emlékszem rá, hogy én azt oda tettem volna :oops:....pedig ott van.:)

Ribiszke kedveli ezt.
  16. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Jól néztem-e hogy a 7-es piacon vagyok? ID:12183585 Köszi

17. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Igen, User ID alapján a 7. piacon vagy.

18. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszönöm szépen.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Köszönöm szépen igy bemásolással sikerült.

jófarmerlány kedveli ezt.
  20. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy a Gesztenye bambit nem tudjátok-e hogy hová pakoltam ki ? Tudom,hogy megvan de valahová kipakoltam és nem találom. Jó volna egy kereső ami megmutatná mit merre találhatunk meg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.