Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

2. chili48

chili48 Törekvő

Ajáték leirásnálig
    úgy szerepel hogy a farmárudában egyszeri limitált kiadás 400 farmpengőért az egész terület felszabadul!

Az összes terület megszerzési lehetősége bekerül azonnal a farmárudában.
    (Nem kell hónapokat várni rá, mint a házikedvencek futtatójának kiváltására.)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.10.20
  3. Napsugar2013

Napsugar2013 Utánpótlás-írogató

Szia. Megcsináltam a neon anakondát, de nem találom hogy a kakukkot hogy tudom megcsinálni.
    Nincs átlépési lehetőség?

4. Havasi_Gyopár

Szia chili48!
    Igen jól olvastad, "az összes terület megszerzési lehetősége bekerül azonnal a farmárudába", csak nem jól értelmezted.
    Hol láttál olyant leírva, hogy 400 FP-ért a teljes területet megkapod?
    Kérlek olvasd el még egyszer a leírást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hajótöröttek-partja-új-terület-a-dekoroknak-a-trópusokon.20052/
    upload_2020-10-7_16-54-9.png

5. Havasi_Gyopár

Szia Napsugár2013!
    Egy feladatsor van, csak azért van 2 verzió, mert a kezdéskor ki kell jelölnöd, hogy melyik állat beadásával akarsz indítani. Ha megtörtént a kiválasztás, akkor az alapján mindent adjál be amit a feladat kér, és ha végigértél, akkor végeztél, és minden nyereményt megkapsz. Nincs több feladat, és nem kell sehova átlépni.

6. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Kiváltottam a Hajótöröttek szigetét, de ugyanolyan gazos, mint volt. Tudnátok segíteni, mit nem csináltam jól?
    Köszönöm szépen

7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A sziget területrészeit, a farmárudában tudod kiváltani.

Az összes terület megszerzési lehetősége bekerül azonnal a farmárudában.
    (Nem kell hónapokat várni rá, mint a házikedvencek futtatójának kiváltására.)

Az alábbi összefoglaló táblázat mutatja a területek pontos nagyságát, valamint a megszerzéshez szükséges farmpengő mennyiséget.
    TerületMezők száma területenkéntHol váltható ki?Mennyiért váltható ki?
    1.33Maja majmok szentélyének
    12. kamrájában
    100 aranybanán
    2.23Farmárudában200 farmpengő
    3.23Farmárudában200 farmpengő
    4.27Farmárudában300 farmpengő
    5.27Farmárudában300 farmpengő
    6.32Farmárudában400 farmpengő
    Összesen165100AB + 1400FP

https://board-hu.farmerama.com/thre...a-dekoroknak-a-trópusokon.20052/#post-1130758

8. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szép estét kívánok mindenkinek:)
    Sokadszor olvastam át a neonos eventet, de nem jutottam előrébb. A kígyós kész van, már a felhő is felpakolva. Szeretném a kakukkosat is megcsinálni, de az nem jön ki. Mit nem tudok ?
    Üdv:
    Zsófi
    Gazda: Zsófi0101ID: 3246475

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Csak egy feladatot kell teljesíteni.
    Választani csak azt lehetett, hogy az anakondával vagy a kakukkal kezdjük el.
    Bármelyiket is választottuk, ha végeztünk minden ajándékot megkaptunk. Csak a sorrendjük tért el, de nincs további feladat.
    Ha kész a felhő már mindent megcsináltál.
    Lehet valakit az egyik rész nem érdekelt, kevés az ideje, kevés a tenyészthető állata vagy szupertápja, stb....
    Ők így eldönthették mikre van nagyobb szükségük. kakukk vagy anakonda ólakra.

jófarmerlány és Zsófi0101 kedveli ezt.
  10. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia Kékmadár1:)
    Köszönöm szépen a válaszodat. Megnyugodtam, mert kész vagyok ezek szerint. Még jó, hogy nem pakoltam be az összes kakukkot tenyésztésre.
    Szép jó éjszakát kívánok:)
    Zsófi

jófarmerlány és Kékmadár1 kedveli ezt.
  11. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Sziasztok ! Rackó ajándékainak nevét csak a 4 hónapig ismerem Tikos segéd . Nem szeretném kirakni őket sehova ! Tudnátok segíteni ? Köszönöm !

12. Havasi_Gyopár

Szia ERzsike2011!
    Itt tudod megnézni Rackó ajándékait.
    Most már több helyünk lehet a dekorációknak, ezért nagyobb lehetőségünk van külön helyen tartani őket, nehogy véletlenül egy felhőre kerüljenek.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-1061245

ERzsike2011 kedveli ezt.
  13. otto0017

otto0017 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A bahám mi a lakat?

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Bahama melyik részén?
    Van több terület...

anobi kedveli ezt.
  15. otto0017

otto0017 Utánpótlás-írogató

Nekem is van lakat a kincses szigeten.
    Hajótöröttek partja, 100 AB-ért
    Mi lesz ebből? Nagyobbítja a területet?

16. fmanyika

fmanyika Utánpótlás-írogató

Jó reggelt. Ma reggel vettem egy területet 450 farmpengőért a hajótöröttek partjára.Azt gondoltam,kapok egy üres területet,de nem.Mit nem csináltam jól.Ha nem kapok területet legalább a farmpengőt kapjam vissza.Köszönöm a segítséget. fmanyika ID 54274713

17. |Tamás|

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Valószínűleg a házi kedvenc futtatóra váltottál ki területet, ugyanis a hajótöröttek partjára nem ennyi farmpengőbe kerülnek a területek.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...a-dekoroknak-a-trópusokon.20058/#post-1130818

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. fmanyika

fmanyika Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ,jól elnéztem tovább kellett volna lapoznom.hol tudom a házi kedvencet felhasználni.

20. |Tamás|

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.