Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

szép napot.Az öribari feladatsort megcsináltam és az 5/6 os résznél elvileg kellene kapnomegy piccolo titokzatos ládát.Merre keressem?köszi előre is.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Láda / Váza ikon / Dekorációs tárgyak

Felül a keresőbe írd be, a nevét, és meglesz.
    Arra is ügyelj, hova helyezed ki a ládát, mert ha olyan dekor fejlődik ki belőle, mely plusz ajándékot ad, azok törléskor elvesznek.

3. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

köszi,keresem.

Megtaláltam,hova érdemes kitenni?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.10.20
  4. Othep

Az enyéimet a Kerge kertbe tettem.
    De olyan helyre tedd, ahol meg tudod várni, amíg elfogynak róla a plusz ajándékok.
    (Kifejlődhet persze belőle azonnal törölhető dekor is. De ugye előre ezt nem tudjuk...)

BackOffice és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Köszönöm szépen. Összejött.

6. engela1961

engela1961 Junior szaki

Szép napot
    Érdeklödnék hogy mivel holnap Perec szezonak vége és a kitehető kikell tennünk es szép ertékeset add aminek örülünk de sokunk olyan hibába estünk kitettük elöbb és learatuk.Az lenne kérdés hogy igy már azok nem kapják meg a bizonyos ajandekot? Választ elöre is köszönöm
    Gazda: engela1961ID: 27642677

7. Othep

Szia.

Ha erre a dekorra gondolsz, akkor 23 óránként aratható, és 2020.10.18. 14:00 - 2020.10.25. 14:00 között így 23 óránként adja a plusz ajándékot.
    Ha nem erre gondoltál, kérlek nevezd meg pontosan a dekort, amiről infót kérsz.

Neve
    .....................
    Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenPlusz ajándék 2020.10.18. 14:00 - 2020.10.25. 14:00 közöttA tárgy méreteKihelyezhető
    Perecszuvenír[​IMG] 2.23:00200010 farmarany,
    + 5%-kal növeli szupertrágya hatékonyságát 6 órán át
    1x1 Minden területre.
    (A teliholdas területeket kivéve.)

dányiréka8 kedveli ezt.
  8. engela1961

engela1961 Junior szaki

Igen erre csak előbb kitettem én is meg sokunk 2x mar arattuk s most át kerge kertbe helyeztem attól hogy mar arattuk megkapjuk érte ajándékot?ha már learattam holnaptól lehet-e a farmaranyért is aratni !!?

Utoljára szerkesztett: 17.10.20
    iboly70 kedveli ezt.
  9. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni volt egy "nagyobb hozam az állatoknál" -bónuszom amit a a szezon pontoknál gyűjtöttem össze.Most jól jönne,de nem találom.ID:1820294 ..és ilyen bónuszt hol lehet vásárolni?-mert most pont jól jönne.

10. Othep

Ez nem olyan dekor, amely elveszti a plusz ajándékát a törlés miatt.
    Viszont csak bizonyos ideig adja azt.

23 óránként lehet aratni, viszont vannak felhők, dekorok, melyekkel csökkenthetők a dekorok érésideje.
    Nézz körül a Bónuszlexikonban: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787

BackOffice kedveli ezt.
  11. engela1961

engela1961 Junior szaki

Köszönöm szépen

12. Othep

Szia.

Itt a Szezonboltban lehet kiváltani, ha van elegendő Szezonzsetonod.
    Viszont kiváltáskor azonnal indul, és 3 óra hosszat él.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/perec-szezon.19955/

upload_2020-10-17_15-12-52.png upload_2020-10-17_15-15-2.png

BackOffice kedveli ezt.
  13. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Szuper! Köszönöm a választ! Mi a francért kell elindítani ha már megkínlódtam érte had döntsem el én ,hogy mikor használom fel.!Ezt jó lenne továbbítani az illetékesek felé.-Köszönöm.-És ilyen bónuszt hol lehet szerezni a szezonpontgyűjtésen kívül?

14. Othep

Ha figyelmesen elolvasod az ismertetőket, efféle bosszúságokat elkerülhetsz:

figy2.PNG

Nézz körül a Bónuszlexikonban: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787

BackOffice, -ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  15. engela1961

engela1961 Junior szaki

Szép estét lenne még egy kérdésem
    Boszorkányfőzetből levő nyereményláda tartalmabol miért nem jön a kristály ha kinyitjuk nekem 18cdarabol kb ha jól tudom annyit nyitódtam ki 2 sötét kristályt kaptam van akinek még annyi sem ami szomorú.
    Hogy fog ez összejőni ehhez most csak 12 kell s megmaradt ami kell vagy 35 drb összesen?
    Köszönöm választ

Gazda: engela1961ID: 27642677

iboly70 kedveli ezt.
  16. Othep

Hol van még az event vége?
    A Pecás eventben is összejött a szükséges mennyiségű gyöngy, még többlet is keletkezett jócskán.
    Megnyugtatásul kérlek, olvasd el Beko gondolatait is: https://board-hu.farmerama.com/threads/alvilági-saga-eventeken-átívelő-event-csevegője.20087/page-5#post-1133080

17. engela1961

engela1961 Junior szaki

18. *Horzol*

*Horzol* Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Van egy pötynyi problémám, az éjféli verseny 4. futamában megszereztem 2 db. kézi gyalut,
    azonban nem találom, pedig mindenhol kerestem. Segítenétek vajon hova bújt el ?
    Előre is köszönöm *horzol* id.: 15947029

19. Othep

Szia.

A gyalu egy felröppenő.
    A Pajtádban találod az Egyéb fülön, a barkácscuccok között.
    A városi Műhelyben, pl. a Széfkészítő műhely megépítésénél lesz rá szükséged.

20. heiley

heiley Fórum-zöldfülű

Tobbszor eszrevettem es mindig azt hittem hogy felre nyomtam valami gombot vagy nem jol neztem. De par napja is kaptam 3 oras aratast es nem volt az elhasznalodo targyaknal sem es nem is tudtam hasznalni sem. Ellenoriztem hatha automatikusan elindult, de nem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.