Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Gazdasszony kedveli ezt.
  2. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Othep és Kuzdern kedveli ezt.
  3. cilitunderbaba

cilitunderbaba Járnitanuló

Tudnátok segiteni,a borz olnál történt valami változás!Mivel nem találom az olakat.!!!!Köszi előre is a segitséget!!!

4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia cilitunderbaba!
    A borz ólnál jelenleg semminemű változás nem történt.
    Miből gondolod, hogy mégis? Mi az, amiről úgy véled, hogy másként működik nálad, mint korábban?
    Mit tapasztalsz, amiből arra gondolsz, hogy változás történt?
    Ha ellenőrzést kérsz a farmodra, kérlek konkrétan írd meg a kérdésedet, és add meg a farmnevet és annak ID számát, hogy meg tudjuk nézni.

Ribiszke és Kuzdern kedveli ezt.
  5. évaauth

évaauth Haladó

Ez nem derült ki a leírásból.A duplázásról tudtam,de arról nem volt szó, hogy a repülőzsetonokat kellett volna.

NagyG1950 kedveli ezt.
  6. cilitunderbaba

Szerettem volna kirakni a borz olamat a fejleztéshez,de nem találom!Megköszönöm ha utána néznél!!farmnevem cilitunderbaba,ID 18227147

7. Havasi_Gyopár

Szia évaauth!
    Kérlek olvasd el figyelmesen az átfogó event, vagyis az Alvilági Saga event leírását.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/alvilági-saga-eventeken-átívelő-event.20086/
    És itt a repcsis, azaz az Éjféli verseny event leírása:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Éjféli-verseny.20091/
    Utóbbiban egyértelműen szerepel, hogy MINDEN nyeremény duplázható a felhő kivételével, azért is vezették be a Derengő üzemanyag XXL fajtát.
    "Speciális tulajdonsága:
    Használata esetén a kiválasztott ajándék mennyisége megduplázódik (a felhőt kivéve).
    Tehát pl. kétszeres mennyiségű titokólat, szupertápot, 2 dekort, dupla mennyiségű tp-t stb. lehet szerezni a luxus üzemanyag használatával."
    Annyi a minimum, hogyha két event fut egyidejűleg, és ráadásul összefüggnek egymással, akkor mindkét ismertetőt figyelmesen elolvassuk. Az is ismeretes, hogy az eventek csevegőinek első 3-5 oldalában a játékosok megosztják a taktikai tanácsaikat az eventek végigvitelével kapcsolatban, ezért legalább azokat is mindenképpen ajánlatos elolvasni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/alvilági-saga-eventeken-átívelő-event-csevegője.20087/
    Mindkét csevegőben már az első oldalon nyilvánvalóvá vált és legalább 3 hozzászólásban leírták, hogy duplázandók a repcsis zsetonok.
    "Csak" olvasni kell.

Kuzdern és jófarmerlány kedveli ezt.
  8. Havasi_Gyopár

Szia cilitunderbaba!
    Hol kerested?
    Kérlek a Flash verzióban, és ne a Unityben nézd meg, és a farmos menüben, (ne a szigeten), mivel a Borz farmos állat.

jófarmerlány kedveli ezt.
  9. cilitunderbaba

Köszi!Ott néztem a z Unityel nem játszom!

10. Havasi_Gyopár

Szia!
    Arra jogosult kollégám megnézte, és megállapította, hogy Eu borzod van kirakva az erdei tisztáson, sima borz ólad nincs is.
    Ami volt, azt 2016.03.30.-án 16:00:44-kor elajándékoztad cserenapon.

11. évaauth

évaauth Haladó

Köszönöm!

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. cilitunderbaba

Köszönöm,hogy utána néztetek,de akkor az csak is véletlen történhetett!!!

13. pulykamama

pulykamama Járnitanuló

Sziasztok!
    A PICCOLO titokzatos láda nyereményét nem találom. Segítsetek. Köszönöm Pulykamama

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

15. beki1947

beki1947 Utánpótlás-írogató

Van egy kérdésem, Az összes teliholdas gazdakörit befejeztem és a
    Teliholdas és 3 kitevőit nem találom
    Előre is köszönöm a felvilágosítás. már mindent át böngésztem.
    Üdv:beki gazda

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megtennéd, hogy konkrétan megírod, mit nem találsz?
    Hol látod, hol olvasod, mely kitehetők a keresettek? Pontos nevekkel kellene írnod a problémádat.

Köszönöm.

17. granasyr

granasyr Járnitanuló

Sziasztok! Megcsináltam a repülős eventet, a harmadik boszorkány főzetre már nem jutott sárga repcsi, nem tudom kiváltani. Mit szúrtam el? Köszi. granasyrID: 37057793

18. mamarygen

Szia!

Az "Éjjeli verseny" repülős eventben összesen 3 db repülős zsetont váltottál ki.
    Egyik helyen sem dupláztad meg zsetont, hogy tudd beadni majd az "Alvilági saga" felületen.
    Így két hely, két ikon nem működik nálad. Ebből egy "órás" helyszín. A másik a szupertápos ikon.

Ennek ellenére még folytatható az összetett játék, mert a felhő kiváltásához illeszkedő ikon használható lesz.
    Figyelj arra kérlek, hogy az eddig "felszabadult" órás ikonokat időben arasd, hogy a lekattintott boszorkányfőzetekkel játszani tudj, szerezhess sötét kristályokat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. KotroczAnna

KotroczAnna Utánpótlás-írogató

Sziasztok. azt szeretném megkérdezni hogy, 5ös repülős feladat járó repülős zsetont miért nem kaptam meg.Seegitségeteket előre is köszönöm. üdvözlettel Kotrócz Anna gazda. ID39857060

20. mamarygen

Szia!

Az "Éjjeli verseny" repülős eventen 3 menetben (első-harmadik-ötödik pályán) 1-1-1 repülős zsetont váltottál ki.
    Nem volt duplázás egyik helyen sem ebből a kellékből.

Megkaptad mindhárom repülős zsetont!

Az "Alvilági saga" átfogó event repülős részlegében eljutottál addig az ikonig, ami az egyik felhő megszerzéséhez kapcsolódik, ez az átjáró rendelkezésedre áll.

Törekedj arra, hogy az "órás ikonokat" időben kattintsd, hogy a boszorkányfőzetekkel minél több sötét kristályhoz juthass.

Éjféli verseny leírása:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Éjféli-verseny.20093/

Alvilági saga ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/alvilági-saga-eventeken-átívelő-event.20089/

-ágianyu33- és jófarmerlány kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.