Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -nyanya55-

-nyanya55- Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni mivel a szellemfűz vásárlásánál mutatja hogy van egy izzó falevelem de sehol nem találom. Köszönöm előre is . -nyanya55- ID 29417820

2. beki1947

beki1947 Utánpótlás-írogató

A teliholdas éj 3 felhőre nem találom
    természet feletti
    egy barlangi kép
    ugrópók
    Köszi, hogy utána nézel
    Üdv: beki1947

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia -nyanya55-!
    Hol kerested?
    Az izzó falevél az Izzó bükkfa termése.
    Az izzó bükkfa teliholdas fa, így vagy a menüben, vagy a teliholdas farmon illetve gombaerdőben kirakva találod.

Fás válogatásból
    SorszámKépeNeveAlapXLXXLTermés neveTermés pajtaértéke
    1.[​IMG]Izzó bükkfa06:00 óra
    75 TP
    -03:36 óra
    150 TP
    Izzó falevél245

4. Dorci0327

Dorci0327 Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    bocsánat a hülye kérdésért. régen minden nap volt szabad pörgetés. most sehol nem találok ilyen lehetőséget.

5. Havasi_Gyopár

Szia beki1947!
    Mindhárom rémes dekorációt Jack boltjában ki tudod váltani.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Havasi_Gyopár

Szia Dorci0327!
    Valóban, régebben naponta kaptuk a szabad (zöld) pörgetési ajándékot.
    Rackó a költözését követően nem sütikézés közben adja már ezt, hanem a Hirdetőtáblán kaphatjuk meg előre egyben egy hétre. Ha megnézed, minden ajándék sor azzal kezdődik, hogy az első napon 7 db normál pörgetést kapunk.
    Ezen kívül kaphatunk dekorokból, és felhőből is, valamint a felhők által adott több fajta ládából:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. szabina75

szabina75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni , hogy a megszerzett matricákat hova tudom helyezni ? Hol találok valami album félét amibe elhelyezhetem ?

8. Havasi_Gyopár

Szia szabina75!
    A matricák a megszerzés pillanatában bekerülnek a Pajta és a malom között levő épületbe, a Tanyaházban levő Gyűjtőalbumba.
    kép_2020-10-20_163848.png (A kép nem nálad készült)
    A gyűjtőalbumon belül viszont saját magad tudod elrakosgatni, elhelyezni a matricákat.

9. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a hajótöröttek partja területre miért nem tudok területet vásárolni, mikor van rá farmpengőm? ID: 21206344

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan miért nem tudsz vásárolni?

A farmárudában nem csak a hajótöröttek szigetének területbővítése vásárolható meg.
    A házi kedvenc futtatóhoz, és a zuhatagok szigetéhez, is vásárolhatók területek.
    Ahhoz, ha a hajótöröttek partja, területeit szeretnéd vásárolni, lapoznod kell az árudában, a jobb oldali nyilacskával.

11. granasyr

granasyr Járnitanuló

Köszi a választ. Majd jobban figyelek. :)

12. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia!237db farmpengőm van még. Még
    2 területre lenne szükségem. Sajnos szürke az egész oldal és nem lehet vásárolni. Igen azt látom, hogy az első oldalon lehet vásárolni mást is, De én területet szeretnék. Ha megnéznéd, nagyon megköszönöm.ID:21206344

13. M.Erika

M.Erika Járnitanuló

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni.
    Izzó falevelet szeretnék, de az ehhez tartozó fát nem tudom, hogy hol lehetne beszerezni.
    Előre is köszönöm a segítséget. Üdv: Erika

14. Kékmadár1

Szia.

Nem vehető meg Jack boltjában.

A Reszketés a holdfényben gazdaköri küldetésben van alapfa nyereményként az Izzó bükkfához.

Izzó falevél a Teliholdas láda II. bontásából is érkezhet.

Ha van a menüben a teliholdas részleges talányos fácska, abból is kifejlődhet ilyen fa.

Végül, a csere-event alatt is lehet ilyen fát beszerezni.

senga77 és Kuzdern kedveli ezt.
  15. beki1947

beki1947 Utánpótlás-írogató

Köszi szépen.
    Akkor ez a következő 5 éves tervbe talán belefér
    rengeteg növény kel hozzá
    További jó munkát

16. Kékmadár1

Szia!
    A területek ára eltérő. A 237 pengő már kevés, egy újabb terület kiváltására.
    Akkor szürke a vásárlási lehetőég ha kevés a kiváltásához szükséges fizetendő.

17. M.Erika

M.Erika Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget! :)

18. ppiiccii

ppiiccii Utánpótlás-írogató

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni! Nem tudom mi az oka de nem tudom leszedni a Hajótöröttek partja területről azokat az elemeket amelyek már csak dekorációként vannak jelen. Frissítettem, próbáltam kézzel, géppel de nem boldogulok.
    Segítségedet előre is köszönöm.
    ID: 27882784

19. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Azok a dekorációk kézzel és egyesével törölhetők.
    Nem csak ezen a területen, hanem máshol sem lehet géppel leszedni őket. Csak egyesével kattogtatva. Minden alkalommal loekézva a felugró ablakot.

Ribiszke, -ágianyu33- és Fatther kedveli ezt.
  20. ppiiccii

ppiiccii Utánpótlás-írogató

Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.