Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Rengeteg fajta indok/besorolás lehet, sajnos ezeket nem kötik a mi orrunkra sem, így nem tudjuk elmondani, hogy mi alapján kerülnek kiválasztásra a farmok egy-egy egyedi ajánlatnál.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. konczi8008

konczi8008 Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem olyan problémám van hogy most volt talányos fa vásárlási lehetőség 30 darabnál 1 Lepényfát fix kaptunk a 30 db ban nem volt 1 ilyen fa se ekkor vettem 20 db titokfát hátha most lesz, hát nem kérdés mennyit kell venni hogy az új fából kapjunk ,vagy csak a csomaghoz 1 működik?

3. |Tamás|

Szia!

Talányos tenyészetek/fák mindig szerencse kérdése, hogy lesz-e belőle.
    Van amikor 10-20 db-ol ad 1-et, van amikor 100 db-ol ad 1-et de az sem garantált.
    Amennyiben garantáltan szeretnél új fát/ólat akkor érdemes a 30+1-es csomagot megvenni.

4. rosszcsontgyuri

rosszcsontgyuri Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

5. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Köszönöm :)

6. Ilike45

Ilike45 Utánpótlás-írogató

SIKERÜLT

KÖSZÖNÖM a segítséget

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.11.20
    Kékmadár1 kedveli ezt.
  7. sala11

sala11 Utánpótlás-írogató

Én azt szeretném ismételten megkérdezni, hogy az adatbiztonsági jóváhagyás miért jelenik meg állandóan minden belépés alkalmával?????
    VÁLASZT várok és nem törlést.
    Köszönöm.

8. |Tamás|

Szia!

Rengeteg dolog miatt megjelenhet, de erről Mi sem kaptunk pontos leírást, hogy milyen okok miatt jelenhet meg.
    Sütitörlés, előzmény törlés, takarítás, elképzelhetőnek tartom, hogy van rá kötelező szabály milyen időközönként kell megjelennie...

De amennyiben a farmon kívül megnyitsz más weboldalt, akkor is biztos belebukkansz. Pl napi szinten nyitom az időjárási oldalt, van időszak mikor 2-3 naponta dobja be az ablakot, van amikor napi többször.
    Nem vagyok webfejlesztő és nem is vagyok képbe a jogszabályi részletekkel.
    Szerintem bőven elegendő a Covidos előírásokat követni most (éjjel 11 órakor megjelenik a részletes, hogy 1 óra múlva érvényes).

vihence, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. sala11

sala11 Utánpótlás-írogató

Nem töröltem sütiket és semmi mást. Nem szoktam bele babrálni a gépbe mivel nem értek hozzá. Ez eddig nem volt jellemző. Kb. 2 hónapja jelentkezett ilyen sűrűn mikor a másik alkalmazást teszteltétek és most megint. Számomra nagyon idegesítő! Azért köszönöm a választ.

10. véda2020

véda2020 Junior szaki

vÉDA 2020 GAZDA ÉRDEKLÖDNE,HOGY HOL LEHET MEGNÉZNI A SZINTLÉPÉSEKHEZ SZÜKSÉGES PONTSZÁMOKAT?

11. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. véda2020

véda2020 Junior szaki

Kuzdern kedveli ezt.
  13. dodzs

dodzs Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Érdeklődnék több dolog felől is.
    Az első, hogy a házi kedvenc futtatóba meg van szabva pl a varjú vagy bagolytojások maximális száma? Vagy amennyi hely van azt pl feltölthetem 30-40 bagolytojással is?
    A második kérdés pedig, hogy a banyatanya ALAP, tehát amit ingyen kapott minden gazda, fejlesztések nélkül cserélhető? (mert azt olvastam, hogy a fejlesztések nem cserélhetőek).
    Köszönöm a választ előre is!

Üdv-Dodzs

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A házi kedvenc futtatóba elméletileg korlátlan számú dekor kitehető egy fajtából.
    DE!!
    A dekorok száma (hozzájutási lehetőség) korlátozva van.
    Az említett bagoly, varjú tojásokból 20-20db a maximálisan megvásárolható mennyiség.

A fejlesztet, fejleszthető dekorok, alap dekorja, sem cserélhető, ajándékozható.

dodzs kedveli ezt.
  15. dodzs

dodzs Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ!

Kékmadár1 kedveli ezt.
  16. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Régi játékios vagyok de nem tudom Melyik terület a Tölgyes Kérlek segíts

17. Kékmadár1

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Szia!
    A Szülinapi jókívánság felhősort hogyan és mikor lehetett megszerezni? Sajnálattal tapasztalom, hogy nekem nincs :(

19. Kékmadár1

.hangyóca., Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.